-
Είχε την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν πρόλαβα να πάω..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τελικά πήρα από Eshop τα παρακάτω http://www.e-shop.gr/technaxx-bt-x22-ca ... TEL.032203
Εύχομαι να μην βγουν άχρηστα μόνοSent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Προσοχή, Προσοχή!! Αν δεν το γνωρίζετε, μέχρι και σήμερα τρέχει προωθητική ενέργεια της HP για συγκεκριμένα πολυμηχανήματα (κυρίως ΟfficeJet), η οποία προσφέρει ταυτόχρονα cashback αλλά και 3ετή επέκταση εγγύησης δωρεάν.
Εγώ, αν και έψαχνα για καινούριο πολυμηχάνημα εδώ και κάποιες μέρες, μόλις χθες το πήρα πρέφα (γιατί τα περισσότερα μαγαζιά δεν το αναφέρουν καν ), οπότε βρήκα ένα OfficeJet που να μου κάνει ΚΑΙ να είναι άμεσα διαθέσιμο, το τσίμπησα και έκανα τα απαραίτητα που προβλέπονται από την προωθητική.
Αν ψάχνετε για πολυμηχάνημα, αυτή τη στιγμή η προωθητική της HP είναι πολύ καλή ευκαιρία
-
Την HP την εκτιμούσα πάντα. Το πιο απολαυστικό λάπτοπ της που ειχα ήταν από την γραμμή παραγωγής της compaq και ήταν ασύλληπτο σε σχέση με άλλα υποτίθεται παρόμοια σε δυνατότητες. Πριν λίγους μήνες προμηθευτικά ένα νέο λαπτοπ της με τα windows 10 64bit 4G DDR4 I3 επεξεργαστή κλπ. Όχι δηλαδή κάτι super αλλά για τις εργασίες του γραφείου. Πικράθηκα... Το μηχάνημα σέρνονταν από την πρώτη κιόλας μέρα. Είπα θα το σουτάρω να πάω για άλλο. Γαμ την hp μου μέσα δηλαδή! Αφού έκοψα κάθε δεμό του μηχανήματος με την μάνα του (hp) που κάθε φορά που το άνοιγα έψαχνε να την βρει ή αυτή έψαχνε να το βρει... η ταχύτητα του μηχανήματος βελτιώθηκε. Όχι τόσο όσο θα έπρεπε. To άλλο που έχω (acer) με υποδεέστερο επεξεργαστή και 4G ddr3 πάει 'σφαίρα'... Ακολούθως διαπίστωσα πως από την αρχική ρύθμιση το ondrive συνεχώς 'φωτογράφιζε' το μηχάνημα ώστε να 'δει' αν υπήρχαν αλλαγές στα αρχεία μου και να κάνει Synchronize. Πάει και αυτό το έσκισα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις με ουσιαστική απενεργοποίηση του. Τώρα το λάπτοπ πήγαινε πολύ πιο γρήγορα αλλά καμία σχέση με το Ιταλικό. Χρειάστηκε να μπω στα devices και να κάνω επιλεκτική αναζήτηση updates. Ως δια μαγείας υπήρχαν για την οδήγηση της οθόνης. Τώρα πάει πολύ καλύτερα αλλά acer δεν είναι των windows 8 σε ταχύτητα. Πάντως σε σχέση με το προηγούμενο HP με ψιλοαπογοήτευσε. Όχι τόσο όσο ένα del 19 ιτσων με harman cardon ηχεία που κάηκε η κάρτα οθόνης στα 3 χρόνια ή ένα tochiba (L - σκατά κάτι ) μοντέλο που κάηκε η μαμά - κάρτα στα 2 χρόνια. Το επόμενο ρε γμτ όμως πάλι hp θα είναι... Μόνο ibm που ήταν το πρώτο μου δεν θέλω να ξαναδώ.
-
Μετά τον ecotank της Epson που είναι κορυφαίος δεν ξανασχολούμαι με άλλη εταιρία
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καθότι είμαι του επαγγέλματος να πω ότι, όπως με κάθε ηλεκτρονική συσκευή, τα hardware specs είναι αυτά που είναι, το τι software κάθεται από πάνω και τι εφαρμογές/processes τρέχουν από κάτω είναι που αλλοιώνουν την συνολική εικόνα. Στα κινητά/tablets θα το έχετε συναντήσει ως bloatware, αλλά τον ίδιο ρόλο παίζουν παντού: υποτίθεται ότι είναι επιπλέον προσφορά της εταιρείας για να βοηθήσουν και επεκτείνουν τις δυνατότητες του εκάστοτε μηχανήματος, αλλά στην πραγματικότητα απλά το κάνουν να σέρνεται
Πάντως ξαναλέω, για όποιον θέλει πολυμηχάνημα, μέχρι και σήμερα που τρέχει η προσφορά της HP, είναι ευκαιρία, όποιος θέλει και μπορεί, ας τρέξει να προλάβει....
-
Καθότι έχω ένα Lexmark X204n εδώ και χρόνια στο σπίτι και με αρκετές χιλιάδες σελίδες στο ενεργητικό του (standby mode εξαρχής) από τότε που πήρε θέση δίπλα στο γραφείο δύσκολα θα πήγαινα αλλού. Καθότι και από όλα τα μηχανήματα στην Εταιρεία μόνο οι LEXMARK έχουν μαζί με ΟΚΙ αντέξει σε εντατική χρήση μόνο LEXMARK εμπιστεύομαι.
-
Εγώ πάλι είχα δύο Lexmark πριν από το HP6500 που είχα μέχρι χθες, και δυστυχώς δεν έχω και τόσο καλή εμπειρία, από την ταχύτητα, από την ποιότητα, αλλά και από την ανθεκτικότητα και γενικότερη ποιότητα κατασκευής. Βέβαια ούτε το 6500 ήταν κανά τέρας αξιοπιστίας και ποιότητας -σαφέστατα καλύτερο από τα Lexmark όμως- ενώ το καινούριο που πήρα χθες είναι σε άλλη κλάση. Και η φάση είναι ότι με τη τιμή που το πήρα και το cashback, το αγόρασα πιο φθηνά από ότι το πρώτο Lexmark που είχα αγοράσει
-
χαχαχαχα! Καλορίζικο σε κάθε περίπτωση.
-
Όταν λέτε πολυμηχάνημα τι εννοείτε;
Και επίσης δεν κατάλαβα τι ακριβώς προσφέρει αυτή η 'προωθητική ενέργεια' και που υπάρχουν πληροφορίες για αυτή.
-
Αυτά Πολυμηχανήματα - Εκτυπωτές
ή αυτά Πολυμηχανήματα - Αντιγραφικά
βασικά τα ίδια είναι, απλώς αλλάζει η ταξινόμησή τους. Μηχανήματα που είναι 3- ή 4- σε ένα (printer, scanner, copier, fax)Η προωθητική ενέργεια της HP είναι εδώ
επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια για επιλεγμένους εκτυπωτές OfficeJet/OfficeJet Pro
HP OfficeJet Cashback -
Ευχαριστώ φίλε!!!!
-
Έχω ένα σύστημα i5 2500k, και θέλω να βάλω +8gb μνήμη να τα φτάσω 16.
Είδα πως τα low profile dimms (corsair vengeance) τιμώνται στα 70-75€.
Αξίζει μια τέτοια προσθήκη; -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αξίζει μια τέτοια προσθήκη;Αν τα χρειάζεσαι, ναι. Αν δεν τα χρειάζεσαι, όχι.
-
Αξίζει μια τέτοια προσθήκη;Η τιμη της DRAM ειναι χρηματιστηριο και εδω και εναμιση χρονο εχει φτασει στο θεο, (πλυμμηρες στη Ταιλανδη, καρττελ κτλ). αν δεν κανεις χρηση βαριων προγραμματων (π.χ VΜ, rendering κτλ) δε θα καταλαβεις τπτ, ακομα και σε παιχνιδια τα 8 ειναι οκ
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Την HP την εκτιμούσα πάντα. Το πιο απολαυστικό λάπτοπ της που ειχα ήταν από την γραμμή παραγωγής της compaq και ήταν ασύλληπτο σε σχέση με άλλα υποτίθεται παρόμοια σε δυνατότητες. Πριν λίγους μήνες προμηθευτικά ένα νέο λαπτοπ της με τα windows 10 64bit 4G DDR4 I3 επεξεργαστή κλπ. Όχι δηλαδή κάτι super αλλά για τις εργασίες του γραφείου. Πικράθηκα... Το μηχάνημα σέρνονταν από την πρώτη κιόλας μέρα. .SSD εχει?, αν δεν εχει βαλε, με 80 ευρω θα βρεις την ταχυτητα που ψαχνεις
-
Οι ssd απογειώνουν έναν υπολογιστή.
Αν δεν φτάνουν τα χρήματα που διαθέτει κανείς και ένας καλός hdd βελτιώνει αρκετά την εικόνα.
Γενικά οι κατασκευαστές fixed συστημάτων στον τομέα δίσκος, δεν βάζουν ότι καλύτερο. Ότι βρουν σε καλύτερη τιμή από κατασκευαστές.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Όχι δεν κάνω χρήση βαριών προγραμμάτων, και ούτε με απασχόλησε το θέμα μνήμη, μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, που
είχα κάτι παράξενα κολλήματα και μηνύματα για χαμηλή μνήμη.
Ο βασικός υπαίτιος ήταν το malware bytes (τελευταία έκδοση) που απασχολούσε μάλιστα και τον επεξεργαστή πάνω από 50%.Επίσης και το Viber κατανάλωνε κοντά στο ένα γίγα.
Άντε να βάλω και τα 10+ tabs του chrome... -
Όχι δεν κάνω χρήση βαριών προγραμμάτων, και ούτε με απασχόλησε το θέμα μνήμη, μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, που
είχα κάτι παράξενα κολλήματα και μηνύματα για χαμηλή μνήμη.
Ο βασικός υπαίτιος ήταν το malware bytes (τελευταία έκδοση) που απασχολούσε μάλιστα και τον επεξεργαστή πάνω από 50%.Επίσης και το Viber κατανάλωνε κοντά στο ένα γίγα.
Άντε να βάλω και τα 10+ tabs του chrome...Το 50% σε CPU δεν είναι λογικό, οπότε βγάλτο το Bytes, βάλε κανά SuperAntispyware που είναι και πιο δυνατό. Παρομοίως το Viber ένα Gb μνήμης, γιατί και πως ? Τα tabs του Chrome είναι λογικό, ειδικά αν έχεις κανά FB, κανά Gazetta, κανά web mail ανοιχτά, το 1,5GB το φτάνεις για πλάκα.
Πάντως ακόμα και έτσι, 8GB για normal χρήση είναι αρκετά, αν ανοίγεις βαριά προγράμματα ή παιχνίδια σε υψηλή ανάλυση (πάνω από 2Κ), τότε ναι, και τα 16GB θες και σίγουρα 8GB στην κάρτα.
-
Μπορεί να έχεις θέμα με κανένα κρυφό πρόγραμμα. Εμένα μου κάνει νερά το windows update και ρουφάει πόρους άνευ λόγου και αιτίας. Επίσης μερικές φορές το svchosts ρουφάει μνήμη άνευ λόγου. Πρέπει να δεις όλες τις διεργασίες να δεις ποιά σου ρουφάει πόρους. Εγώ με 4γιγα και δεν έχω ιδιαίτερα θέματα. Αλλά σε win7.
Συνυπογράφω για ssd για κύριο δίσκο για το λειτουργικό. Αλλά ποιός μπαίνει σε διαδικασία επανεγκατάστασης...
Σε άλλο θέμα, τι άποψη έχετε για refurbished ; Ειδικά, βλέπω κατι Lenovo Thinkpad X220 μοντέλα του 2011-12 γύρω στα 300€, σίγουρα θα θέλουν μπαταρία (+100€ τουλάχιστο), αλλά τα σύγχρονα αντίστοιχου μεγέθους (12-13 ίντσες) είναι είτε απλησίαστα (1000+€) είτε αδύναμα (με Atom, Celeron κλπ).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]