-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μα οι ληστες εφυγαν και ξαναγυρισαν, σωστα;
οχι
δεν ξαναγύρισαν σε αυτούς. 'Ξαναγύρισαν' σε άλλο σπίτι, εκδιώχτηκαν και από αυτό και ο περί ου ο λόγος τους πέτυχε στο δρόμο.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
δε θα μπορουσε πχ να ξερει εαν την 2η φορα που τους ειδε ειχαν οπλο μαζι τους. Μαλιστα ειπε οτι επεσε πυροβολισμος απο καποιον γειτονα και νομιζε οτι εριξε ο ληστης (δεν ξερω αν ισχυει).το δικο μου συμπερασμα ειναι μη σου τυχει! Αν σου τυχει, καλυτερα να εισαι εσυ που θα ριξεις πρωτος...
φανταζομαι οτι το να μην μπορεις να κοιμηθεις γιατι καθε βραδυ ληστευουν (με ή χωρις οπλο) καποιον στη γειτονια σου, δεν ειναι και οτι καλυτερο.
τα οπλα ειναι παρα πολυ επικίνδυνα, θελουν πολλη εκπαιδευση και σωστο state of mind. Μερικες φορες ουτε αυτα δεν ειναι αρκετα.
πριν απο καποιο καιρο, ειδα ενα αυτοκινητο να σταματα στα 20μ απο μενα, και ο συνοδηγος να βγαζει πιστολι εξω απο το παραθυρο και να απειλει εναν καταστηματαρχη. Επειδη ξαφνιαστηκα, δεν μπορουσα να θυμηθω το χρωμα και την μαρκα του αυτοκινητου (!!!), γιατι ολη η προσοχη μου στραφηκε στο οπλο (beretta f92 ), παρολο που λογω της θεσης μου δεν απειλουμουν
και οκ, δεν ηταν η 1η φορα που εβλεπα πιστολι -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι εννοούσε όπλο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.με τοσα καλασνικοφ που εχουν ριξει υπαρχουν ελπιδες να πεσει σε καλο κομματι
-
Μα για Glock μιλούσαμε...
-
Μα για Glock μιλούσαμε...για αυτο ειπα με τοσα καλασνικοφ που κυκλοφορουνε
-
Ερωτηση: Οι ληστες κτλ που οπλοφορουν ειναι εκπαιδευμενοι περισσοτερο απο καποιον που εχει παει στρατο πχ και εχει μαθει τα βασικα στο χειρισμο ενος οπλου;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ερωτηση: Οι ληστες κτλ που οπλοφορουν ειναι εκπαιδευμενοι περισσοτερο απο καποιον που εχει παει στρατο πχ και εχει μαθει τα βασικα στο χειρισμο ενος οπλου;ποτε δεν ξερεις τι ειναι και τι μπορει να κανει ο καθενας
-
Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα μαύρο αλλά καθαρό Glock;
Μαύρο αλλά καθαρό είναι έννοιες αυτοαναιρούμενες. Δεν μπορεί κανείς να στο εξασφαλίσει αυτό. Για αυτό πας για καινούριο.
Με μια γρήγορη αναζήτηση, κοστίζουν (τα 'κοινά' μοντέλα) 700-1000 ευρώ.
Οι σφαίρες, πόσο πάνε έκαστη;
Να ξέρουμε αν θα περιοριστούμε στη μια βολή ανάμεσα-στα-μάτια ή θ' αδειάσουμε καμιά γεμιστήρα για σιγουριά.
-
'Τίποτα. Θα κάτσω να το απολαύσω. Θα βγάλω και φωτό με τους διαρρήκτες. Δεν είμαι ρατσίστα.' Η απάντηση των μη ρατσιστών-ανοιχτόμυαλων-αριστερών??
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι σφαίρες, πόσο πάνε έκαστη;
Ρωτα τον leonp.
Να ξέρουμε αν θα περιοριστούμε στη μια βολή ανάμεσα-στα-μάτια ή θ' αδειάσουμε καμιά γεμιστήρα για σιγουριά.
Ριξε μια για οικονομια και μετα σφαξ'τον με το κουζινομαχαιρο.
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
'Τίποτα. Θα κάτσω να το απολαύσω. Θα βγάλω και φωτό με τους διαρρήκτες. Δεν είμαι ρατσίστα.' Η απάντηση των μη ρατσιστών-ανοιχτόμυαλων-αριστερών??το θα κάτσω να το απολαύσω φαντάζομαι αναφέρεται στον βιασμό γυναικών, σκυλιών, γατιών και γιατί όχι και εμού του ιδίου.
αν ναι, νομίζω τα κάλυψες όλα -
αναφέρεται στις επιλογές απαντήσεων στην ερώτηση του thread πάνω πάνω.
-
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση : πείτε μου όταν είσαι στο αμάξι σου σταματάς στο φανάρι κ χωρίς να καταλάβεις σου την πέφτουν τρεις φανατικοί οπαδοί μια ομάδας (που υποστηρίζεις κιόλας) γιατί το αμάξι τυχαίνει να είναι το χρώμα της αντίπαλης ομάδας τότε τι κάνεις???
-
Πατας γκαζι;
Tapatalking!
-
Μηπως ειχες αθηναικες πινακιδες?
-
Ο ένας είχε μπει με το κεφάλι από το παράθυρο μέσα στο αμάξι και οι άλλοι δυο ήταν έτοιμη να αρχίσουν το σπανέ!!
κ οι πινακίδες μια χαρά ήταν το χρώμα ήταν που έκανε την διάφορα!!! -
Ειδικα εκει, πατας γκαζι κ τον πας βολτα.
-
Από λεωφόρο Αλεξάνδρας πέρασες;
-
Μάλλον από Τούμπα...
-
Στην Γρ.Λαμπρακη και το αμαξι στο αβαταρ εχει τύχει να το εχω και στα δυο χρωματα αλλα ειχα το λαθος χρωμα εκεινο το βραδυ !!!!
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Στην Γρ.Λαμπρακη και το αμαξι στο αβαταρ εχει τύχει να το εχω και στα δυο χρωματα αλλα ειχα το λαθος χρωμα εκεινο το βραδυ !!!!πως το εχεις και στα δυο χρωματα ?
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.