-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Στην Γρ.Λαμπρακη και το αμαξι στο αβαταρ εχει τύχει να το εχω και στα δυο χρωματα αλλα ειχα το λαθος χρωμα εκεινο το βραδυ !!!!
πως το εχεις και στα δυο χρωματα ?
Για την ακρίβεια είχα δυο ίδια σε διαφορετικό χρώμα το μαύρο οπως ειναι στο αβαταρ το οποίο πριν ενα μήνα το πούλησα και μου έμεινε το κίτρινο το λαθος μάλλον γιατι η τελευταία κουβεντα του τυπα ηταν να αλλάξω χρωμα !!!
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Στην Γρ.Λαμπρακη και το αμαξι στο αβαταρ εχει τύχει να το εχω και στα δυο χρωματα αλλα ειχα το λαθος χρωμα εκεινο το βραδυ !!!!
Για την ακρίβεια είχα δυο ίδια σε διαφορετικό χρώμα το μαύρο οπως ειναι στο αβαταρ το οποίο πριν ενα μήνα το πούλησα και μου έμεινε το κίτρινο το λαθος μάλλον γιατι η τελευταία κουβεντα του τυπα ηταν να αλλάξω χρωμα !!!
αμα τον ξαναδεις καντο κοκκινο
με το αιμα του
yeah csi wannabe -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
με το αιμα του
yeah csi wannabeΤο κοκκινο ξεβαφει δεν λεει
p.s. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ακόμα ένα λόγο που δεν αξίζει να παω γήπεδο παντως.
-
Εγω συνειδητοποιω ομως ποσο δικιο ειχανε οι αμαν στο βιντεακι με τις πινακιδες... Αλλα κι εσεις, το μαυρο βρηκατε να πουλησετε??
-
πάνω σε αυτό που έλεγε ο μγιάκωβος πριν
Αφήστε τα όπλα κλειδωμένα» δηλώνει μέσω Facebook o 24χρονος φοιτητής που σκότωσε έναν αλλοδαπό διαρρήκτη στην Παιανία. Ο φοιτητής, που αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, εμφανίστηκε συντετριμμένος και τόνισε σε μήνυμά του ότι «το γεγονός δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση».
Η εν λόγω ιστορία αυτοδικίας συγκλονίζει - με τον έναν ή τον άλλον τρόπο - την κοινή γνώμη, ενώ δεκάδες ήταν αυτοί που άφησαν μηνύματα συμπαράστασης στη σελίδα του νεαρού στο Facebook.
O φοιτητής κτηνιατρικής σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε: «Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι τα όπλα δεν είναι η λύση. Το γεγονός το δικό μου ελπίζω να είναι το τελευταίο κακό, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση… Σας το λέω ειλικρινά, αφήστε κλειδωμένα τα όπλα. Το βάρος είναι τεράστιο και οι τύψεις πολλές!!! Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας και πάλι…»
Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο πατέρας του νεαρού φοιτητή δήλωσε στην εφημερίδα: «Να μη ζήσει κανείς αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας, να έρθουν τα πάνω-κάτω από τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαστε συντετριμμένοι, γιατί βλέπουμε το παιδί μας έντρομο και λυπημένο με αυτό που συνέβη».
-
Ο κουμπάρος μου ζει στην Παιανία, περίπου 100 μέτρα από το σημείο που έγινε το φονικό. Ξέρει τον νεαρό από την παιδική του ηλικία και λέει πως είναι άγιο παιδί. Επίσης, ξέρει και τα αδέρφια του Αλβανού. Είχαν μάλιστα κάψει το μαντρί του παππού του, όταν αυτός τους είχε καταγγείλει στην αστυνομία επειδή του έκλεψαν κάποιες κατσίκες. Θεωρεί πως θα πάρουν εκδίκηση με φόνο, τίποτα λιγότερο δε θα τους ικανοποιήσει. Μιλάμε για άξεστους απολίτιστους ανθρώπους. Απλώς μπορεί να αφήσουν ένα εύλογο χρονικό διάστημα να περάσει πριν χτυπήσουν. Είτε τον νεαρό είτε κάποιον της οικογένειάς του.
Επίσης, μου είπε ότι η Χρυσή Αυγή τού πρότεινε να του παρέχει δωρεάν δικηγόρο. Θα προτιμούσα να του παρείχε δωρεάν φύλαξη έξω από το σπίτι. -
Αν είναι τέτοιοι οι Αλβανοί ας του βρει η ΧΑ καλά παιδιά να τους δώσει και τις οικονομίες του να καθαρίσουν ακόμα ένα Αλβανό.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειδικα εκει, πατας γκαζι κ τον πας βολτα.ειναι μια λυση, αλλα ριψοκινδυνη
προς τα που φευγεις? κινδυνεευεις να τρακαρεις φευγοντας μαλλιοκουβαρα κ πολλα αλλα
πρεπει να το χεις σκεφτει απο πριν ενα τετοιο περιστατικο ωστε να εφαρμοσεις το σχεδιο διαφυγης...
+οτι το αμαξι θα κυκλοφορει παλι στη γειτονια, και αν στο σταμπαρουν, (που σιγα μην το σταμπαριζαν μες την τυφλα τους, που να κρατησουν πινακιδες αυτοι) απλως θα κυνηγουσαν οποιοδηποτε κιτρινο βλεπαν
το μεγαλο ακυρο του θεματος. οι ταριφες που στην πιατσα τους, στο αλλο ρευμα του δρομου, καθοντουσαν αταραχοι
βαψτο μπλε και πετα το στη θαλασσα το τριμπουρδελο
με το αιμα του
yeah csi wannabeΤο κοκκινο ξεβαφει δεν λεει
p.s. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ακόμα ένα λόγο που δεν αξίζει να παω γήπεδο παντως. [/quote]
το κοκκινο θα γθνει ροζ και θα το μπερδευουμε με αλλο ενα ροζ στην πολη
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πάνω σε αυτό που έλεγε ο μγιάκωβος πρινΑφήστε τα όπλα κλειδωμένα» δηλώνει μέσω Facebook o 24χρονος φοιτητής
Αν τα ειχε αφησει κλειδωμενα τα οπλα κ στην επιστροφη ειχαν ανοιξει το λαρυγγι της μανας του με το μαχαιρι που την ειχαν ηδη απειλησει την πρωτη φορα, θα ελεγε τα ιδια?
-
Και αν της ανοίξουν τώρα το λαρύγγι για αντεκδίκηση, θα λες τα ίδια ?
Ο κύκλος του αίματος όταν ανοίξει δύσκολα κλείνει -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα μαύρο αλλά καθαρό Glock;
Μαύρο αλλά καθαρό είναι έννοιες αυτοαναιρούμενες. Δεν μπορεί κανείς να στο εξασφαλίσει αυτό. Για αυτό πας για καινούριο.
Με μια γρήγορη αναζήτηση, κοστίζουν (τα 'κοινά' μοντέλα) 700-1000 ευρώ.
Οι σφαίρες, πόσο πάνε έκαστη;
Να ξέρουμε αν θα περιοριστούμε στη μια βολή ανάμεσα-στα-μάτια ή θ' αδειάσουμε καμιά γεμιστήρα για σιγουριά.
Δεν τις πουλάνε μια-μια εκτός αν λόγω κρίσης αρχίσουν και τις δίνουν χύμα, όπως έδιναν παλιά οι μπακάληδες τα όσπρια.
-
Εγώ θέλω το κόστος μονάδας. Να δω πόσες συμφέρει να φάει κάθε ληστής κι αν θα κάνω απόσβεση.
-
Μερικά λεπτά του € ανάλογα με τον τύπο του φυσιγγίου. Υπάρχουν βέβαια και ακριβότερες λύσεις για μερακλήδες (διατρητικές θώρακος κλπ).
-
Αμα είσαι μερακλής και αγοράζεις ακριβές, πχ silver tip - hollow point, μπορεί να σου βγαίνει ακριβά ο κάθε ληστής αλλά θα ευχαριστιέσαι με το αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αμα είσαι μερακλής και αγοράζεις ακριβές, πχ silver tip - hollow point, μπορεί να σου βγαίνει ακριβά ο κάθε ληστής αλλά θα ευχαριστιέσαι με το αποτέλεσμα.Μια πολύ απλή ερώτηση: είσαι βλαμμένος?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αμα είσαι μερακλής και αγοράζεις ακριβές, πχ silver tip - hollow point, μπορεί να σου βγαίνει ακριβά ο κάθε ληστής αλλά θα ευχαριστιέσαι με το αποτέλεσμα.
Μια πολύ απλή ερώτηση: είσαι βλαμμένος?
Αν τον γνωρίσεις από κοντά θα δεις τι μορφή είναι!
Σίγουρα δεν είναι βλαμμένος ο Λεώ. Απλά δεν γνωρίζεις το χιούμορ του...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια πολύ απλή ερώτηση: είσαι βλαμμένος?
Αν τον γνωρίσεις από κοντά θα δεις τι μορφή είναι!
Σίγουρα δεν είναι βλαμμένος ο Λεώ. Απλά δεν γνωρίζεις το χιούμορ του...
Ναι, πολύ ωραίο χιούμορ.
Αν είναι τέτοιοι οι Αλβανοί ας του βρει η ΧΑ καλά παιδιά να τους δώσει και τις οικονομίες του να καθαρίσουν ακόμα ένα Αλβανό.
-
Αφού ο άλλος ρωτάει πόσο πάνε οι σφαίρες τι να του πω;
Να πάρει τις φτηνές;
Να πάρει τις ακριβές; Θα ρωτάει μετά γιατί να πάρει ακριβές.
Εσύ γιατί λες να αγοράζουν τις ακριβές σφαίρες;
Για το ωραίο χρώμα ή για το αποτέλεσμα;
Μη ντρέπεσαι. -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Ναι, πολύ ωραίο χιούμορ.Αν είναι τέτοιοι οι Αλβανοί ας του βρει η ΧΑ καλά παιδιά να τους δώσει και τις οικονομίες του να καθαρίσουν ακόμα ένα Αλβανό.
Εγώ δεν θα πυροβολούσα για να μη μπλέξω.
Ο άλλος έμπλεξε και τώρα φοβάται βεντέτα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ δεν θα πυροβολούσα για να μη μπλέξω.+1
αλλα...
υπαρχει και αλλη λυση (βλ. viewtopic.php?f=13&t=49218&start=945#p2541544 )
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.