-
Το Α4 και το Passat είναι κτισμένα σε άλλες πλατφόρμες αλλά αυτό φαντάζομαι το γνωρίζεις. Το μόνο κοινό τους γνώρισμα είναι οι διαστάσεις και το segment. Τώρα τι δεν μπορεί να καταλάβει ποιός, άστο καλύτερα...
Όσο για την εξακύλινδη Giulia (ακόμα δεν την είδαμε, Ιωάννα την βαφτίσαμε), το τι θα γίνει κανείς δεν το ξέρει με σιγουριά.
-
Ο κινητήρας πάντως του α4 με τα 120 hp είναι ολόιδιος μηχανικά με το 160 tsi, διαφέρουν μόνο στο πρόγραμμα, οπότε θα μπορούσε να αυξηθεί η απόδοση σχετικά απλά, αν η απόδοση του φαίνεται ανεπαρκής.
-
Ο χρήστης Cuore Sportivo 19 έγραψε:
Ο κινητήρας πάντως του α4 με τα 120 hp είναι ολόιδιος μηχανικά με το 160 tsi, διαφέρουν μόνο στο πρόγραμμα, οπότε θα μπορούσε να αυξηθεί η απόδοση σχετικά απλά, αν η απόδοση του φαίνεται ανεπαρκής.Εχει ξαναειπωθει αυτο στο φορουμ αλλα αφενως ελεγχεται κατα ποσο ισχυει και αφετερου ποιος ο λογος να βαλεις προγραμμα σε κουτι αυτοκινητο
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Καλωσόρισες .έλα μια βόλτα από εδώ http://www.volvoclub.gr/ για να μάθεις περισσότερα .
πολύ καλή τιμή για το s60 κ πολύ όμορφο αμάξι . . .
. . . μεταπώληση . Αν το πάρω θα το κρατήσω 7-8 χρόνια σίγουρα.
Πάντως έχουν μια ειδική προσφορά για αγοραστές που έχουν εταιρίες οποιασδήποτε μορφής ακόμα και προσωπικές εταιρίες και το όφελος είναι - 1.700 και κάτι. πραγματικά πολύ καλή περίπτωση.Κανένα δεν θα έχει . Ας μην ανοίξουμε τον μύθο έχει κουράσει .
Αρα καλύτερα το value/money απο ότι άλλο σήμερα.
- Η 17 άρα δεν θα έχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στην κατανάλωση . Να την βάλεις αν μπορείς .
- Εξάλλου θα σου χρειαστεί μόλις κάνεις αναβάθμιση . 200Hp και 300Nm με το καλημέρα.
Η εκδοσή momentum ? Πρόσεχε στην Volvo μπορείς να πετύχει μεγάλες εκπτώσεις να τους παζαρέψεις καλά .
H έκδοση είναι η kinetic, απλά βάζω κάποια έξτρα. Και μένα η τιμή μου φαίνεται πολύ ικανοποιητική. Έχω μέλλον ακόμα αυτή είναι η μαμακία, γιατί με έχουν επηρεάσει κάποιοι πωλητές που μου είπαν 'ΜΑΚΡΙΑ από καινούριο ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ'. Σε καινούριο νομίζω ότι τελικά μόνο το S60 αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
... γιατί με έχουν επηρεάσει κάποιοι πωλητές που μου είπαν 'ΜΑΚΡΙΑ από καινούριο ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ'...
Μήπως αυτοί οι πωλητές πουλάνε και μτχ? Και μήπως ακριβά ή μεγάλου κυβισμού μτχ?
-
Dave έγραψε:
... γιατί με έχουν επηρεάσει κάποιοι πωλητές που μου είπαν 'ΜΑΚΡΙΑ από καινούριο ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ'...Προφανώς εννοούν την τεράστια απαξίωση του καινούργιου αυτοκινήτου τα πρώτα 2-3 χρόνια. Άρα αν πάρεις ένα ελαφρώς μετάχειρο γλιτώνεις το πακέτο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... γιατί με έχουν επηρεάσει κάποιοι πωλητές που μου είπαν 'ΜΑΚΡΙΑ από καινούριο ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ'...
Μήπως αυτοί οι πωλητές πουλάνε και μτχ? Και μήπως ακριβά ή μεγάλου κυβισμού μτχ?
Υπάρχει πιο απλή εξήγηση για...το παράδοξο. Στα αυτοκίνητα με τιμές 22-42κ οι αντιπροσωπίες είναι αναγκασμένες να συμπιέσουν πάρα πολύ τα κέρδη τους ενώ στην κατηγορία 10-15κ κοπανάνε στα αυτιά για να βγάλουν τα σπασμένα.
Το έχω καρατσεκάρει... -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Τώρα που το progetto 944 πάγωσε εκ νέου και παραπέμφθηκε στις καλλένδες (του 2014),εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν το μεταξόνιο των 2,7 μέτρων και να εντάξουν κατασκευαστικά τη Giulia στην οικογένεια των C-sedan Dodge/Fiat ,δημιουργώντας έτσι την.... Giuljetta.Πράγμα που θα είναι φυσικά προτιμότερο από την Giuliona-Avenger των 4,9 μέτρων(η οποία στυλιστικά εδώ και ένα χρόνο τους βγαίνει απαράδεκτη),αλλά καθόλου τελεσίδικο. Περισσότερα σχετικά με τη σωστή αντιπαραβολή όταν θα καταλήξουν πώς θα συνεχίσουν.Σωστες κινησεις ακουω (με συνεπεια την καθυστερηση βεβαιως), αλλα το υφος παραμενει doom gloom
-
Σας ζάλισα που σας ζάλισα τουλάχιστον να σας πω τι αποφάσισα και που καταλήγω
Έρχομαι στα αριχκά λεγόμενα κάποιων φίλων που μου την λέγανε για να αγοράσω καινούριο αμάξι από αντιπροσωπεία.
Είδα τα πάντα...ό,τι κυκλοφορεί...Οδήγησα τα πάντα...ο,τι έχει ρόδα και κατέληξα ότι το καλύτερο αυτοκίνητο είναι όντως το S60 στην κατηγορία που έψαχνα (me to kalytero value for money, για να μην παρεξηγούματσε, γιατί η νεα C180 mallon einai koryfaia...), αλλά πλέον το θεωρώ έγκλημα να τα σκάσω σε αντιπροσωπεία, έστω και γιαυτό.
Καταλήγω ΜΟΝΟ σε μεταχειρισμένο,μάλλον στο Α3 το 18άρι, γιατί με καλύπτει από όλες τις πλευρές και πιστεύω δεν θα το βαρεθώ εύκολα κι ας βγει το νέο Α3... Απλά θα περιμένω να πέσουν κιάλλο οι τιμές.
Με 17-18 τώρα το παίρνεις, αλλά όσο θα έρχονται τα πετρέλαια, τα φυσικά αέρια, τα φροντιστήρια, οι νέες περικοπές μισθών σε δημόσιους κ ιδιωτικού υπαλλήλους, οι απολύσεις...οι τιμές αναγκαστικά θα πέσουν κι άλλο. Το τελευταίο είναι αναπόφευκτο και δεδομένο, οπότε περιμένω 2-3 μήνες να πετύχω την κατάλληλη στιγμή για να το πάρω γύρω στα 14-15 και ίσως και χαμηλότερα αν σταθώ τυχερός.
-
Και το Τιγκουάν μου κάνει, αλλά είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, που δεν πέφτει η τιμή του εύκολα...
-
Και το Τιγκουάν μου κάνει, αλλά είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, που δεν πέφτει η τιμή του εύκολα...
-
12 σελιδες για ενα A3 ρε γμτ..
-
-
-
Είναι κρίμα πάντως να αγοράζεις με σκεπτηκό ότι θα εκμεταλευθείς από την χασούρα του άλλου .
-
Γιατι να νιωθεις τυψεις για το γεγονος οτι κουμανταρεις καλυτερα το πορτοφολι σου απο τους αλλους?
-
Δεν έχει να κάνει τόσο με αυτό όσο με το ότι κοιτάς να αποκτίσεις κάτι στηριζόμενος στο στραβοπάτημα του άλλου .
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γιατι να νιωθεις τυψεις για το γεγονος οτι κουμανταρεις καλυτερα το πορτοφολι σου απο τους αλλους?+1
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γιατι να νιωθεις τυψεις για το γεγονος οτι κουμανταρεις καλυτερα το πορτοφολι σου απο τους αλλους?Δηλαδη καποιος που αγοραζει καινουριο αυτοκινητο δεν κουμανταρει καλα το πορτοφολι του?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Γιατι να νιωθεις τυψεις για το γεγονος οτι κουμανταρεις καλυτερα το πορτοφολι σου απο τους αλλους?
Δηλαδη καποιος που αγοραζει καινουριο αυτοκινητο δεν κουμανταρει καλα το πορτοφολι του?
Αν και δε καταλαβαινω που ακριβως κολλαει σαν ερωτηση στη γενικη μου διαπιστωση θα σου απαντησω το εξης.
Καποιος που αγοραζει καινουργιο αμαξι ,με κυρος μαλιστα και ακριβο σαν αυτα που συζηταμε στο θεμα ,τετοια εποχη και δε το εχει σκεφτει 2-3 φορες πριν το κανει, να τα βαλει κατω να δει αν μπορει να κανει το πρωτο service...ή αν μπορει να το κρατησει αν του κατσει μια στραβη, προφανως και δε κανει καλα κουμαντο στο πορτοφολι του.. Φυσικα δε τσουβαλιαζω..Υπαρχουν και ανθρωποι που βρεθηκαν προ μεγαλης εκλπηξεος χωρις να φταινε οι ιδιοι..
Δε μπορω να βρω λοιπον κανενα λογο στο να νιωθω τυψεις για το γεγονος οτι επιλεγω να παρω ενα τετοιο μεταχειρισμενο οταν δε μπορω να παρω καινουργιο και το εχω σκεφτει 2-3 φορες πριν... ή το κανω ενσυνειδητα επειδη γλιτωνω σημαντικα χρηματα.. Φυσικα και δεν ειμαι υπερ της καταστασης που επικρατει ουτε περιμενω να δυστυχησει ο διπλανος μου για να ευτυχησω εγω.. Απλα γενικα, ειναι η καλυτερη εποχη να παρεις ενα μεταχειρισμενο-καινουργιο σε φοβερη τιμη. Δε μπορει αυτο να το αφησεις απαρατηρητο..
Μέχρι 30K και μέχρι 1.800 cc