-
Να το νομίσεις. Από το Drive: 0-100: 8 και τα δύο, 0-1000 μέτρα 29.1 η Άλφα, 29 το Γκολφ, 80-110 με 3η σε 3.9 η Άλφα, 3.8 το Γκολφ. Και μιλάμε για Golf DSG και χειροκίνητη Giulietta. Το χειροκίνητο Golf είναι λίγο πιο αργό.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επίσης μην τρελαίνεσαι με την ποιότητα και την ηχομόνωση, σιγά την RR...
Τιρουμένων των αναλογιών ρε στέφανε. Αν το πάμε έτσι σιγά το στήσιμο της G, σιγά την 8c..
-
Μερικές ινδικες παροιμίες:
Α) τα suv με ασφαλτινα Ελαστικα είναι αστείο και λυπηρο θέαμα. Είναι τα τραβεστι της αυτοκίνησης.
Β) τo golf δεν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο.
Γ) δεν είναι και το χειρότερο.
Δ) τα β+γ ισχύουν για ολα τα αυτοκίνητα. (Του κανονος εξαίρεση είναι τα Φεράρι. Αυτοκίνητα μπαγλαμαδες.)
Ε) ότι λέω εγώ είναι σωστό.
ΣΤ) το ε) ισχύει μόνο για μένα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να το νομίσεις. Από το Drive: 0-100: 8 και τα δύο, 0-1000 μέτρα 29.1 η Άλφα, 29 το Γκολφ, 80-110 με 3η σε 3.9 η Άλφα, 3.8 το Γκολφ. Και μιλάμε για Golf DSG και χειροκίνητη Giulietta. Το χειροκίνητο Golf είναι λίγο πιο αργό.Γι' αυτό είπα λίγο καλύτερες ρεπρίζ η Ιταλίδα γιατί συγκρίνω αποκλειστικά τα χειροκίνητα. Με DSG δεν έχει κανένα νόημα να συγκρίνουμε.
Τιρουμένων των αναλογιών ρε στέφανε. Αν το πάμε έτσι σιγά το στήσιμο της G, σιγά την 8c..
Η 8C έχει κουκουρούκου στήσιμο! Μα καλά δεν διαβάζεις περιοδικά?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μερικές ινδικες παροιμίες:Α) τα suv με ασφαλτινα Ελαστικα είναι αστείο και λυπηρο θέαμα. Είναι τα τραβεστι της αυτοκίνησης.
Β) τo golf δεν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο.
Γ) δεν είναι και το χειρότερο.
Δ) τα β+γ ισχύουν για ολα τα αυτοκίνητα. (Του κανονος εξαίρεση είναι τα Φεράρι. Αυτοκίνητα μπαγλαμαδες.)
Ε) ότι λέω εγώ είναι σωστό.
ΣΤ) το ε) ισχύει μόνο για μένα.
Συμφωνώ απόλυτα με το Β και Γ. Διαφωνώ με το Α! Το Q5 με τις φαρδιές Pirelli Scorpion Verde λαστιχάρες του μαμάει και δέρνει! Και κάθομαι και πιο ψηλά και από τους άλλους ΦΛΩΡΟΥΣ οδηγούς και έχω και περισσότερη ΛΑΜΑΡΙΝΑ να με περιστοιχίζει!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έριξα άδεια, άντε όπου 8c βάλε... scirocco R..?!
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Έριξα άδεια, άντε όπου 8c βάλε... scirocco R..?!
Έτσι μάλιστα!
-
Δεν απευθύνονται στο ίδιο κοινό αυτός που κοιτάει την ιουλιέτα δεν θα κοιτάξει το γκόλφ και τανάπαλιν , γνώμη μου για το γκόλφ πείτε το αδιάφορο , ξενέρωτο και ολα τα συναφή αλλά δεν είναι κακό αυτοκίνητο δεν το έχω οδηγήσει το 6άρι αλλά η σχεδίαση πίσω δεν παλεύεται και δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικό μέσα . Με την ιουλιέτα συμβιώνουμε εδώ και κανά δίμηνο την έχω οδηγίσει κάποιες φορές όχι τέρμα ακόμα την ροντάρουμε μετά τα 6500 κ χμ θα τερματίσει δεν μπορώ να πω πως έχω παράπονο μόνο ίσως το λίγο σφηχτό κιβώτιο , θα ψάξω να οδηγήσω ένα 6άρι να δω ομοιότητες διαφορές , γενικά το γκόλφ είναι για πιο πραγματιστές ενώ η Α Ρ για πιο ονειροπόλους .
-
6500χλμ στρώσιμο? Το σκοτώνετε το αμάξι! 1500χλμ στο χαλαρό μέχρι 3.500σαλ και μετά σταδιακό άνοιγμα και αρκετοί κόφτες. Θα γίνει κοιμισμένο το μοτέρ. Δώστε του να καταλάβει όσο είναι νωρίς ακόμα!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εσυ ρε Μακη τετοιο golf δεν εχεις πριν μερικα χρονια?
Oχι τέτοιο μη χ@σω
Α ειχες το καλο το αντρικιο το διπλοφαναρο , εκεινο που το ειχαν εκεινοι που φτιαξαν τον ορο 'γκολφακιας' και καναν ενα καρο μαλακιες στους δρομους.. Που το ειχαν εκεινοι που κατηγοριοποιεις κατι σελιδες πριν ε?
-
Επίσης μην τρελαίνεσαι με την ποιότητα και την ηχομόνωση, σιγά την RR...
Τιρουμένων των αναλογιών ρε στέφανε. Αν το πάμε έτσι ** σιγά το στήσιμο της G**, σιγά την 8c..
Τhat's the spirit of golf users....
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Η τζουλιέτα είναι πιο ακριβή πλέον από το γκολφ στις αντίστοιχες εκδόσεις κατά 900-1000€ μην λέμε ανακρίβειες
Και παλι ακριβο ειναι γι αυτα που προσφερει.Δε συγκρινονται τα δυο αυτοκινητα.
-
Ετσι ειναι και χειρότερα. Δεν εχω αναφέρει τις επικαθήσεις στις βαλβίδες από τον αμεσο ψεκασμό πάλι λόγω σχεδιαστικού λάθους και για το οποίο ζητάνε 1500 ευρώ για κάθε καθαρισμό βαλβίδων... Πχ το τελευταίο firmware update που στην ουσία αλλαζεί την απόδοση προς το χεορότερο ειναι το 24μ3 αν θυμάμαι καλα ή κάτι τετοιο
Ένα παράδειγμα...
http://kavvathas.wordpress.com/2011/02/01/tα-προβλήματα-των-κινητήρων-fsi/
Απλά οι πιο πολλοί που τα αγοράζουν δεν έχουν επαφή με το ιντερνετ για να ξέρουν οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο και θεωρουν τυχαίο το γεγονός και άλλοι πάλι δε το παραδεχονται , ειδικά αν εχουν πληρώσει αδρά για κάτι που πίστευαν τέλειο (λογικό)....
Σκέψου λοιπόν να πρέπει να δώσεις 3000 χιλιάρικα για αλλαγή σαζμάν και 1500 για καθαρισμό βαλβίδων και όλα αυτά πριν πιάσει το όχημα 40κ χλμ. Ακόμα και τα απλά σαζμάν του ομίλου vag πρίν τα 60κ βαράνε μπροστά ρουλεμαν και μέχρι τα 100κ τα πιο πολλά αλλάζουν σασμαν. Γνωστή βλάβη και τιμή αντιπρωσποπείας αλλα 1500 ευρώ.... Εξαιρετικός κινητήρας αλλά με πολλές ατέλειες.
Εγώ είμαι 49k κι ακόμα να μου ζητήσουν τα 4.500 ευρα Και η απόδοση? Άστα να πάνε, έμεινε ίδια
Άσε ρε να πούμε, δεν ξέρεις εσύ...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Coyot, Travelman, Blinkys:
Πού κρυβόσασταν τόσον καιρό; Επιτέλεους και λίγη αντίσταση στην SUVμανία, όπου κάθε επιτυχημένος και κάθε καρακάξα πιστεύουν ότι η κοινωνική καταξίωση είναι συνάρτηση του όγκου του αυτοκινήτου...Εγώ παραμένω σταθερός στις αξίες μου .......Σαν τα SUV μεγάλου κυβισμού δεν έχει .
P@p@ria
Είχα τις προάλλες μια καγιέν 8κύλινδρη.
Αχρηστο πράμα,για τπτ δεν είναι,ούτε για εκτός δρόμου όυτε για άσφαλτο είναι ,μόνο να το πανε οι Κερίες στο ισάδι με 200 είναι κι αν γίνει τπτ αλλοίμονο στους άλλους με το παλιοκάραβο.
Θες να σου πω τι προβλήματα έχουν?
Τι αλλάξαμε στα 100 000km?
Μάρκετινγκ πουλάνε οι Γερμανοί με καλή ποιότητα κατασκευής η οποία ε δεν είναι ρε φίλε και κάτι το εξωπραγματικό για τα λεφτά που ζητάνε,κι αυτό πουλάνε στην ουσία την απτή φαινομενικά ποιότητα κατασκευής.
Τεχνολογικά είναι στο μεσαίωνα με ανακυκλωσιμες ιδέες πάλι και πάλι.
Καλά δεν μιλάνμε για το ML,η απόλυτη αποτυχία οδηγικά και σε επίπεδο αξιοπιστίας στα ακριβά suv.
Οι αμερικάνοι τα Γερμανικά τα έχουν τρίτης διαλογής κι εμείς οι μαλάκες πάμε και τους δίνουμε λεφτά.Αυτό το τελευταίο με πέθανε...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εσυ ρε Μακη τετοιο golf δεν εχεις πριν μερικα χρονια?
Oχι τέτοιο μη χ@σω
ξεχασες κατι απαντησεις στις πιο πισω σελιδες
αλλα απο την αλλη, απαντησες με τον τροπο σου -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Coyot, Travelman, Blinkys:
Πού κρυβόσασταν τόσον καιρό; Επιτέλεους και λίγη αντίσταση στην SUVμανία, όπου κάθε επιτυχημένος και κάθε καρακάξα πιστεύουν ότι η κοινωνική καταξίωση είναι συνάρτηση του όγκου του αυτοκινήτου...Εγώ παραμένω σταθερός στις αξίες μου .......Σαν τα SUV μεγάλου κυβισμού δεν έχει .
P@p@ria
Είχα τις προάλλες μια καγιέν 8κύλινδρη.
Αχρηστο πράμα,για τπτ δεν είναι,ούτε για εκτός δρόμου όυτε για άσφαλτο είναι ,μόνο να το πανε οι Κερίες στο ισάδι με 200 είναι κι αν γίνει τπτ αλλοίμονο στους άλλους με το παλιοκάραβο.
Θες να σου πω τι προβλήματα έχουν?
Τι αλλάξαμε στα 100 000km?
Μάρκετινγκ πουλάνε οι Γερμανοί με καλή ποιότητα κατασκευής η οποία ε δεν είναι ρε φίλε και κάτι το εξωπραγματικό για τα λεφτά που ζητάνε,κι αυτό πουλάνε στην ουσία την απτή φαινομενικά ποιότητα κατασκευής.
Τεχνολογικά είναι στο μεσαίωνα με ανακυκλωσιμες ιδέες πάλι και πάλι.
Καλά δεν μιλάνμε για το ML,η απόλυτη αποτυχία οδηγικά και σε επίπεδο αξιοπιστίας στα ακριβά suv.
Οι αμερικάνοι τα Γερμανικά τα έχουν τρίτης διαλογής κι εμείς οι μαλάκες πάμε και τους δίνουμε λεφτά.Αυτό το τελευταίο με πέθανε...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=361912&cid=12
*Να σημειώσουμε ότι στις μάρκες περιλαμβάνονται εκτός από τις, Mercedes, VW, Audi, VW κ.ά. και οι, Skoda, Seat οι οποίες βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του VW group. Στη Γερμανία τα αυτοκίνητα της εγχώριας βιομηχανίας κάλυψαν το 70% της αγοράς,στις ΗΠΑ το 11%, στην Κίνα το 20% στην Ρωσία το 16% ενώ στην αναδυόμενη αγορά της Ινδίας το ποσοστό άγγιξε το 5%. *
Γιου νο?
Στα εισαγωγής σαρώνουν οι Ιάπωνες με πρώτη την toyota και την θυγατρική της Lexus,άιντε με τους φαντασμένους....
H Τoyota παραμένει η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου για 3η χρονιά
-
Δε θέλω να trolάρω αλλά όλα τα Γερμανικά είναι όλα τα χειρότερα. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει κάποια ποιότητα σε σχέση με άλλα μοντέλα αλλά αυτή την ποιότητα την πληρώνεις παρα πολύ ακριβότερα. Επίσης απο άποψη αξιοπιστίας πάλι δεν μμπορούμε να πούμε ότι κάνουν τη διαφορά άσε που έχουν και τα ακριβότερα σέρβις, ανταλλακτικά κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
**Δε θέλω να trolάρω **:shifty: αλλά όλα τα Γερμανικά είναι όλα τα χειρότερα. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει κάποια ποιότητα σε σχέση με άλλα μοντέλα αλλά αυτή την ποιότητα την πληρώνεις παρα πολύ ακριβότερα. Επίσης απο άποψη αξιοπιστίας πάλι δεν μμπορούμε να πούμε ότι κάνουν τη διαφορά άσε που έχουν και τα ακριβότερα σέρβις, ανταλλακτικά κλπ κλπ.Φαντάσου να ήθελες κιόλας.....
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
**Δε θέλω να trolάρω **:shifty: αλλά όλα τα Γερμανικά είναι όλα τα χειρότερα. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει κάποια ποιότητα σε σχέση με άλλα μοντέλα αλλά αυτή την ποιότητα την πληρώνεις παρα πολύ ακριβότερα. Επίσης απο άποψη αξιοπιστίας πάλι δεν μμπορούμε να πούμε ότι κάνουν τη διαφορά άσε που έχουν και τα ακριβότερα σέρβις, ανταλλακτικά κλπ κλπ.
Φαντάσου να ήθελες κιόλας.....
Κλασικά τα vag στο απυρόβλητο όπως προαναφέρθηκε
-
Kαι όσον αφορά τις ανακρίβιες γιατην αμερικάνικη αγορά
Ιαν. - Ιούν. 2011
Mercedes : 118.021
BMW: 113.705
Lexus: 88.010
Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .