-
αφου θα σβηστουν που θα σβηστουν ας πω κι εγω τη παπαρα μου..
επισης οι εργαζομενοι επαναστατες, ετοιμαζονται να κλεισουν τις σχολες ωστε να μην μπορουν να δωσουν μαθηματα οι μη εργαζομενοι επαναστατες του καναπε στο ονομα παντα της επαναστασης και οχι των μικροσυμφεροντων
χαρακτηριστικα οπως μου ελεγε ενα σκυλ, μεχρι και η νυχτα θα χασει αμα παρουν πουλο οι παραταξεις και καταρρευσει το συστημα τους
(προβληματα επαναστατικου χαρακτηρα ) -
Και τελικά ποιά καταλήγουμε ότι είναι τα χειρότερα σήμερα...;
send from a galaxy far far away
-
τα vag φυσικα
-
Λατρευω το μεσημεριανο ξεκατινιασμα... Εχω την εντυπωση οτι αν καταργηθουν οι παραταξεις απ τα πανεπιστημια ο ρεντ θα χασει τη δουλεια του και πολλα αλλα...χαχαχαχαχ
Ας το ληξουμε κι ας αναφωνησουμε ολοι μαζι οτι τα ιταλικα ειναι τα καλυτερα..
-
ΤΩΡΑ μπορει να κλειδωθει.
-
Κάτσε να έρθει η Τατιάνα πρώτα ρε!
Τα χειρότερα σήμερα λοιπόν είναι τα κινέζικα...send from a galaxy far far away
-
Μιας και το ποστ του Κιούση είναι αρκετά ενδιαφέρον για κουβέντα, δεν το πάει κάποιος mod στο περί σπουδών;
-
Ακόμα να τελειώσετε τις σπουδές σας κοτζαμάν μαντράχαλοι??
-
Ε όχι και τα Vag χειρότερα
Τον τίτλο των μπουρδέλων θέλετε δεν θέλετε τον έχουν τα γαλλικά καθότι χαλάνε,σκορπάνε,τρίζουν,μπατάρουν κι έχουν κι ημιάκαμπτους
Όχι μας πέρασε ο Vag στις πωλήσεις θα μας πάρει και τους τίτλους από πάνω
Αυτό το θράσος τους είναι το κάτι άλλο ποια -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ακόμα να τελειώσετε τις σπουδές σας κοτζαμάν μαντράχαλοι??Περιμενουμε την αδεια απο κατι κομματογαβγαβ για το ποτε και αν μπορουμε να τελειωσουμε...
-
Τι τραβάτε κι εσείς οι φοιτητές...
-
τα χειροτερα αμαξια ειναι αυτά που πανε αργα στις στροφες! Ολα τα αλλα ειναι πταίσματα!
-
Tα χειροτερα αυτοκινητα σημερα, θεωρω οτι μετρουνται στις παλαμες του ενος, αντε και των δυο χεριων...
Ποια ειναι αυτα? Κατι sang yong Αctyon/korando, ενα τζιποειδες/pick-up(?) ουτε και θυμαμαι το σχημα, αλλα θυμαμαι οτι πετυχε την χειροτερη επιδοση σε δοκιμες crash-test της NCAP, ενα Mahindra, και γενικοτερα κατι τετοια παρεμφερη αθλια, Κορεατικα και ΣΙΑ αυτοκινητοειδη, με δανεισμενα προς συναρμολογηση, τα φθηνοτερα και πλεον αχρηστα, μπαγιατικα spare parts γνωστων και μη αυτοκινητοβιομηχανιων, περασμενης 20ετιας...Επισης ολες οι μαρκετινιστικες βλακειες, τυπου 'crosspolo' πχ, που παιρνουν ενα τυπικο μικρο-μικρομεσαιο, το σηκωνουν 5 ποντους, του βαζουν κατι πλαστικα προστατευτικα, και μετα του πετανε και κατι φανταχτερους
μεγαλους τροχους (17ιντσες και πανω...) με χαμηλοπροφιλα ελαστικα , για να τονιστει το...διαφορετικο στυλ.
Τελος οι προκλητικες και ανουσιες ιπποδυναμεις σε κακορυθμισμενα θεοβαρα SUV, που προβαλλονται ως σπορ εναλλακτικα, βλεπε X6M. (ML63AMG , νεα Cayenne Turbo, και νεο Range Sport, εξαιρουνται, ειτε ως καλορυθμισμενα, ειτε ως uber-premium SUV αλλα με ΜΕΓΑΛΟΥΣ, και πρακτικους χωρους.) Κατα τα αλλα, η προοδος της τεχνολογιας, και ο ανταγωνισμος μεταξυ των κατασκευαστων, κινουνται σε τοσο υψηλα επιπεδα, που πλεον, δυσκολα βγαινουν, επικινδυνα ή/και αχρηστα 'λεμονια', σημερα'. -
Γιατί πας σε μοντέλα αυτής της δεκαετίας που γίνονται με εξαρτήματα 20ετίας, και δεν πας σε κάτι Lada Niva αλλά και Nova (Fiat 124) που παράγονται ακόμη με σχέδιο, μεθόδους, εξαρτήματα και στάνταρντς τεσσαρακονταετίας?
Μπορεί και πεντηκονταετίας το δεύτερο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Γιατί πας σε μοντέλα αυτής της δεκαετίας που γίνονται με εξαρτήματα 20ετίας, και δεν πας σε κάτι Lada Niva αλλά και Nova (Fiat 124) που παράγονται ακόμη με σχέδιο, μεθόδους, εξαρτήματα και στάνταρντς τεσσαρακονταετίας?
Μπορεί και πεντηκονταετίας το δεύτερο.Eννοω και ολα αυτα τα 'project'... Γενικα οτι φτιαχνεται με αυτη την νοοτροπια, ειτε τα εξαρτηματα ειναι 20ετιας, ειτε ακομα χειροτερα, πολυ πιο πισω...
-
Παρακαλώ να διαγραφούν τα 4 παραπάνω posts γιατί είναι offtopic.
Ενδιαφέρουσα η πρόταση να ξεκατινιαστούμε στο thread περί σπουδών. Ρίξτε σύνθημα και είμαι μέσα!
-
Εγω το ειχα δει το ονειρο,προσωρινο; λουκετακι.[mod]
Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .