-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Γηράσκω αεί διδασκόμενος φίλε Γιώργο!αμ δε...
-
γεια σου συνονόματε...ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια όποτε βλέπεις post μου!
-
ναι δεν ειδες
βγαλε το anti-honda radar να ξεκουραστεις λιγο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι δεν ειδεςβγαλε το anti-honda radar να ξεκουραστεις λιγο
δεν δουλεύει ρε συ...μάλλον του κάνει παρεμβολές το δικό σου antivag!
-
το δικο μου υπηρξε ποτε
αν υπηρχε θα επρεπε να απανταω σε 10δες βλακειες που γραφονται εδω μεσα, και επειδη κανεις δε θα με πληρωνε...
-
Tότε κρατάω το και σε χαιρετώ
-
Kαπου υπαρχει και ενα κουμπι που λεει pm..... εκει μπορειτε να
-
Δυστυχώς μαζί με το kadett και το ascona πέθαναν και τα καλά Opel.
Κάποια οχήματα της Opel απο ποιότητα και ασφάλεια ειναι πολύ καλά, αλλα απο μηχανή....τα πιο αναξιόπιστα.Άθλια αμάξια επίσης και τα matiz...ψεύτικα.
Θα σύφμωνήσω επίσης με κάποιον που είπε για τα A-Class και κάποιον που είπε για golf γιατι έχουμε φάει 2 golf στα μούτρα... -
Ο χρήστης ethnikofron471 έγραψε:
Δυστυχώς μαζί με το kadett και το ascona πέθαναν και τα καλά Opel.
Κάποια οχήματα της Opel απο ποιότητα και ασφάλεια ειναι πολύ καλά, αλλα απο μηχανή....τα πιο αναξιόπιστα.Άθλια αμάξια επίσης και τα matiz...ψεύτικα.
Θα σύφμωνήσω επίσης με κάποιον που είπε για τα A-Class και κάποιον που είπε για golf γιατι έχουμε φάει 2 golf στα μούτρα...Ευτυχώς για την Οπελ που πέθαναν τα kadett!, ειδικά τα τελευταία καταλυτικά ήταν κακά σε όλα (ποιότητα, εξοπλισμός, τιμή, αίσθηση στο δρόμο, άνεση). Οχι πως το πρώτο astra ήταν κάτι κορυφαίο, αλλά ήταν αιώνες μπροστά από το απαράδεκτο τελευταίο kadett
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ειδικότερα, διαβάζω πολλές ανακρίβειες (γερμανικά αυτοκίνητα που απαξιώνονται πολύ, σε σχέση με τι; με τα αμερικάνικα που ξεκινάνε απαξιωμένα και τα πέρνει ο διάολος;) αλλά αυτό που πραγματικά με έκανε να γελάσω είναι η Cadillac ATS και το Lincoln MKC που θα αποτελέσουν ανταγωνισμό για ΜΒ, BMW και Audi. Ήθελα να ήξερα πόσες φορές έχουν υποσχεθεί ότι θα βγάλουν ισάξιο αυτοκίνητο...Εχεις μεινει μερικες δεκαετιες πισω. Η Lincoln οντως θελει δουλεια, αλλα κυριως σχεδιαστικα. Απο αποψη αξιοπιστιας συναγωνιζεται την Λεξους και σαφως βρισκεται σε πολυ καλυτερη θεση απο τα γερμανικα και ιδιως οτιδηποτε κατασκευασμενο απο την VAG. Βεβαιως η Φορντ βγαζει κατι Mustang GT που συναγωνιζονται στα ισα κατι Μ3, αλλα στην μιση τιμη. Πιστευεις οτι αμα θελησουν στα σοβαρα να βγαλουν πολυτελες αυτοκινητο με επιδοσεις, δεν μπορουν?
Κατι Cadillac CTS-V και SRX σου λενε τιποτα ?
Το 'Cadillac' BLS ηταν ενα χαζο επιχειρημα της GM και σαφως δεν εχει καμια σχεση με τις σημερινες Cadillac.
-
η mustang gt σε τι ακριβως συναγωνιζεται μια M3? στο 400αρι?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Παρέμβαση διαχειριστών δεν υπήρξε καθώς κανείς δεν έγραψε με ιδιότητα διαχειριστή. Δύο άτομα σε ρώτησαν πού κολλάει το VAG στην συζήτηση για το αν τα Honda είναι όμορφα.
Ρε συ Ντινο αυτο δεν το πιανω.Εισαι διαχειριστης.Απ τη στιγμη που δεχομαστε κατι τετοιο γιατι θα πρεπει να χωριζεται η αποψη σου σε κοκκινα η μαυρα γραμματα;Σορρυ αλλα εγω οποτε γραφεις κατι εχω στο μυαλο μου οτι εισαι διαχειριστης και ως τετοιος γραφεις.Δεν ξερω αν ειναι λαθος η σωστο αλλα αυτο ισχυει για μενα.Δεν μπορω να κανω διαχωρισμους του στυλ 'τωρα γραφει ως mod' ,'τωρα γραφει ως user' 'τωρα γραφει ως τσακ νορις' κλπ .Εφοσον εισαι διαχειριστης νομιζω δεχεσαι να υποκεισαι σε συγκεκριμενους κανονες εφοσον το επιθυμεις αλλιως παυεις να εχεις την ιδιοτητα.Επομενως καταλαβαινω τον σπυρο και νομιζω εχει δικιο.Δεν ειδα κατι μεμπτο απ την πλευρα του.Ισα ισα ολοι ξερουμε το ποσο παιδακι εινα ο ρεντ αλλα δεν το κακολογουμε.
Πασχάλη Πασχάλη ... Άτομα σαν του λόγου σου είναι ΠΟΛΥ μάγκες Όταν κρύβονται πίσω απο τα πληκτροκογια ... Δεν σε κατηγορώ βέβαια ... Αν ήμουν και εγω έτσι πιθανών να ειχα και εγω ένα σκασμο ανασφάλειες ...
Μου κανες τη μουρη κρεας.Οταν απεμπλακεις απ τα λεφτα του μπαμπα και το δηθενισμο ξαναελα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η mustang gt σε τι ακριβως συναγωνιζεται μια M3? στο 400αρι?Και φυσικα να μην ξεχναμε την χαωδη διαφορα τιμης.
Μ3 Mustang
BASE PRICE $60,575 $30,495
PRICE AS TESTED $67,025 $40,275 -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Υ.Γ. Αναφορικά με τις προσωπικές προσβολές σου δεν θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω, διότι αν το κάνω, μπαίνω σ' ένα φαύλο κύκλο αντιπαράθεσης που πραγματικά, άτομα σαν και σένα είναι ανίκητα!
Νωρις το καταλαβες...
-
από boomboom » 30/08/11 16:05
QsisVTS έγραψε:
η mustang gt σε τι ακριβως συναγωνιζεται μια M3? στο 400αρι?http://www.motortrend.com/roadtests/cou ... ewall.html
Και φυσικα να μην ξεχναμε την χαωδη διαφορα τιμης.
Μ3 Mustang
PRICE AS TESTED $67,025 $40,275Ενδιαφέρον συγκριτικό, από αυτά που δεν θα δεις ποτέ σε ελληνικά περιοδικά. Εύγε για το εύρημα, και εύγε στο Φορντ για τη δεύτερη τιμητική θέση του. Εγώ θα έπαιρνα ένα Καμάρο αντ' αυτών.
-
Ο χρήστης boomboom έγραψε:
Μ3 Mustang
PRICE AS TESTED $67,025 $40,275και οι σαρδέλες είναι φτηνές αλλά προτιμώ χταποδάκι.
-
Εγω απ ολο το τοπικ το μονο που καταλαβα ειναι πως ο Πασχος μαλλον ειναι μπαζο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μ3 Mustang
PRICE AS TESTED $67,025 $40,275και οι σαρδέλες είναι φτηνές αλλά προτιμώ χταποδάκι.
Το οτι προτιμας χταποδακι αντι για σαρδελες δεν κανει τις σαρδελες χειροτερες .
-
Εγώ προτιμώ αυτό από μιά Μ3...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/734597/αφού κοστίζει λιγότερο από τα μισά λεφτά......
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ προτιμώ αυτό από μιά Μ3...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/734597/αφού κοστίζει λιγότερο από τα μισά λεφτά......
Καλα, σοβαρα πιστευει αυτος ο αντιπροσωπος οτι θα πουλησει το παλιο μοντελο με αυτο τον παναρχαιο V8 για ... 47900Ε????
Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .