-
stefan147 και τα 3 μοντέλα που ανέφερες είναι προσθιοκίνητα με τη μηχανή κρεμασμένη εμπρός. Δεν είναι κουβάδες μεν αλλά σε κάποια σημεία η E200 είναι σαφώς ανώτερη. (ομοίως και ένα Hyundai Genesis ή ένα Lexus IS250 αν σου χτυπάει το όνομα).
cctop αν σε τρομάζει η ιδέα πάρε ένα Toyota με 6 χρόνια εγγύηση και ξενοιάζεις. Εννοείται το μεταχειρισμένο έχει ρίσκο, ειδικά αν είναι κάποιο σχετικά πολύπλοκο μοντέλο όπως αυτό. Μία ενδιάμεση λύση είναι να πάρεις μτχ με εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία, πχ λαϊνόπουλο.
-
ΑΧΡΗΣΤΑ αυτοκίνητα,τεχνολογικά απηρχηωμένα και με καμία αίσθηση του τόπου και του χρόνου,ποταμόπλοια για αργόσχολους ή μάλλον τροχόσπιτα πολυτελείας.
Απορώ πως εξακολουθούν ΚΑΙ με τόσα μύρια προβλήματα να πουλάνε αυτοκίνητα ΑΚΟΜΑ. -
Μια κατηγορία είναι σίγουρα πάνω. Δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Γιατί όμως οι επιδόσεις της να είναι 2 κατηγορίες κάτω, τύπου 1600αρι ατμοσφαιρικό hatchback? Άσε που για τη συγκεκριμένη Γερμανίδα έχω πολλές αμφιβολίες για το αν θα είναι σαν καινούρια σε 5 χρόνια...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η Ε200 και γενικώς τα Μερσέντες αυτής της εποχής δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους.Από το 2000 περάσανε από τα χέρια μου μία 208 κλειστή και μία 209 ανοιχτή την οποία έχω ακόμα.Πρόβλημα κανένα.Μόνο τα τυπικά σέρβις.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
stefan147 και τα 3 μοντέλα που ανέφερες είναι προσθιοκίνητα με τη μηχανή κρεμασμένη εμπρός. Δεν είναι κουβάδες μεν αλλά σε κάποια σημεία η E200 είναι σαφώς ανώτερη. (ομοίως και ένα Hyundai Genesis ή ένα Lexus IS250 αν σου χτυπάει το όνομα).So fuckin what που λένε και οι Metallica? Είναι σε όλα καλύτερα από μια Ε200 εκτός της ποιότητας κύλισης, τους χώρους και της ποιότητας ΚΑΠΟΙΩΝ υλικών στο εσωτερικό. Κατά τα άλλα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απολύτως.
-
Δεν είναι σε όλα καλύτερα, είναι ίσως σε αυτά που δίνεις εσύ σημασία.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Από το 2000 περάσανε από τα χέρια μου μία 208 κλειστή και μία 209 ανοιχτή την οποία έχω ακόμα.Πρόβλημα κανένα.Μόνο τα τυπικά σέρβις.
Με την ίδια λογική φίλος καλός με CLK200 01', SLK200 04' και E200 06' έχει βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή. Τα ίδια κάτοχος SLK200 που την άλλαξε με ΤΤ και μιλάγαμε τις προάλλες στην Καρέντα (αυτουτού του βγήκε και το vag προβληματικό ). Ο φίλος μου από Merc μόνο με τη CLS350 που έχει τώρα, έχει το κεφάλι του ήσυχο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν είναι σε όλα καλύτερα, είναι ίσως σε αυτά που δίνεις εσύ σημασία.Βάλτα κάτω και πες μου που υστερεί ένα κακάσχημο Πασσάτ τσι του συνταξιούχου έναντι μιας W211 του 2007. Με τα σωστά κριτήρια όπως λες, γιατί κι εγώ φυσικά δεν κρίνω αυτά τα αυτοκίνητα όπως θα έκρινα μια Elise.
-
Υστερεί σχεδόν σε όλα εκτός του κινητήρα και του χώρου για τα πόδια του μεσαίου επιβάτη. Το βασικό πλεονέκτημα είναι η σαφώς ανώτερη κατανομή βάρους που είναι κάτι που έχει αντίκτυπο παντού.
Το Passat μια χαρά είναι, δεν το θεωρώ άσχημο αλλά η E200 ή μια 520 δεν είναι ακριβή για όσα προσφέρει. Τα έξτρα είναι πολύ ακριβά αλλά αυτό ισχύει και για ένα Polo.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υστερεί σχεδόν σε όλα εκτός του κινητήρα και του χώρου για τα πόδια του μεσαίου επιβάτη. Το βασικό πλεονέκτημα είναι η σαφώς ανώτερη κατανομή βάρους που είναι κάτι που έχει αντίκτυπο παντού.Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν. Και είναι λίγο να έχει καλύτερο κινητήρα? Άσε που το να μιλάμε για κατανομή βάρους για αυτοκίνητα όπως η W211 είναι τουλάχιστον αστείο. Μιλάμε για το αυτοκίνητο που κάνει τα πάντα ώστε να κρύψει και να απαρνηθεί την πίσω μετάδοση της κίνησης. Σχεδόν ύβρις προς την πισωκίνηση είναι!
-
Και κάπου εδω, κυρίες και κύριοι, θα ανοίξω το σακουλακι με το ποπ-κόρν...
-
Νομίζω μπούκωσε η κουβέντα
-
Τι έγινε ξεμείναμε από επιχειρήματα? Σκέψου τι θα έκανε ο ΓΚ σε αντίστοιχη περίπτωση και θα βρεις τη λύση! Ίσως κάποιο λινκ να βοηθούσε την κατάσταση...
-
μ αυτα τα χρηματα παρε μια 5αρα Ε60 να τα χεις όλα...
-
Μολις ειδα το θεμααααα
Λοιπον αγαπητε αφου ψαχνεις για Ε 200 Κ δες απο το '05 και μετα . 3 αυτοκινητα στον ευρυτερο οικογενειακο μας κυκλο τα 2 του 2005 και ενα του 2007 φ/λ και δεν εχουν κανει κιχ! Μονο τα σερβις τους . Βασικα προσθεσε στα 3 και ενα που ηταν ταξι (τωρα κυκλοφορει σαν ΙΧ με 800.000χλμ) μονο αυτο βγηκε ψιλοζημιαρικο, αλλα τιποτα σπουδαιο. -
Για μένα επέλεξε ένα καινούριο μεσαίο αυτοκίνητο και απέρριψε τα μεταχειρισμένα!
Κάτι ανάλογο σε μεγεθος με πασατ, ακορντ, ισιγκνια, αβένσις, μαζντα 6, βόλβο κ.α. Προσωπικά θα πρότεινα ως χοντάκιας το ακόρντ που είναι κούκλα όμως στην Ελλάδα είναι παρεξηγημένο ΚΑΙ λόγω κυβισμού! Βέβαια οι επιλογές σου είναι πολλές! Νομίζω ότι το έχουν σε καλή προσφορά αυτό τον καιρό πάντως.
Θα έχεις καινούριο αυτοκίνητο με καλό εξοπλισμό και προπάντων εγγύηση που στο μεταχειρισμένο 5ετίας είναι ανύπαρκτη.
ότι και να επιλέξεις εύχομαι καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! -
Αν έχεις καεί στο παρελθόν απο αξιοπιστία η μεταχειρισμένη μέρκ είναι σαν να τραβάς από 29 για 31 όχι από εμένα καλύτερα καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1612870/ -
αυτο θα εχει 1.200 ευρω τελη κυκλοφοριας...
-
passat 1.4 tsi highline ή καλύτερα mondeo 1.6 ecoboost ghia(σε όλα τα τελευταία τεστ βγαίνει το κσλύτερο οικογενειακό,ενώ αν το ψάξεις παίζουν και καλές εκπτώσεις) .Οι δύο κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας,δε νομίζω να υπολείπονται κάπου από την μέρκ ε200 πέρα από το κύρος.Και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σαν καινούριο.Ιδιαίτερα για το mondeo,έχει μοτεράκλα με ροπάρα,τεράστιους χώρους,την καλύτερη αίσθηση οδήγησης-κράτημα-τιμόνι-κιβώτιο(και από μερκ),ιδιαίτερα ήσυχο και άνετο,ποιοτικά πολύ καλό,καλοεξοπλισμένο και με 5 χρόνια εγγύηση
-
Και ναι θέλω χώρους και μέγεθος λόγω οικογενείας και γιατί όχι και πρεστίζ
Χώρους έχουν πολλοί, πρεστίζ όμως όχι. Και η ύπαρξη αυτής της λέξης στο πρώτο ποστ του ερωτώντος αποκλείει αυθωρεί τα περισσότερα από τα μέχρι τούδε προταθέντα μοντέλα.
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ MERCEDES E200 'H ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;