-
Σωστά εκεί υπάρχουν τα chevrolet,τα dodge Τι σχέσυ έχουν τα ευρωπαικά ford με τα αμερικάνικα άλλων προδιαγραφών(μέχρι πρότινος γιατί τώρα τα κάνανε παγκόσμια τα νέα φόκους-φιέστα) ?Υπήρχε focus rs στο αμέρικα?
-
Ναι, καμία σχέση τα Ευρωπαϊκά ford με τα ΗΠΑμερικάνικα.
-
Αγαπαω φωτακια ογκους στους προφυλακτηρες
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το θέμα είναι οι λόγοι που οδηγούν έναν άνθρωπο που τα έχει καλά με τον εαυτόν του να αποζητά το πρεστίζ και την αναγνώριση μέσω του αυτοκινήτου του. Φιλοσοφικά ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα φυσικά.@fiestaros: Υπάρχουν καλύτερα οδηγικά μεσαία από το Mondeo. Απλά συνήθως είναι ακριβότερα.
Αγοραζεις ενα πασατ πχ και κολλας το αστερι παντου!Και εισαι καλυμενος παντου!Και χωροι και πρεστιζ.Και βουνο και θαλασσα,και χοιρινο και κοτοπουλο!
-
αν αστέρι γιατί να ξοδευτεί κάποιος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, καμία σχέση τα Ευρωπαϊκά ford με τα ΗΠΑμερικάνικα.Τέτοια φλας αμερικανικών προδιαγραφών μέσα από την μάσκα που μπορώ να βρω; Α θέλω και λαμπάκι 'ΚΙΤΤ 2000'.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τέτοια φλας αμερικανικών προδιαγραφών μέσα από την μάσκα που μπορώ να βρω;
-
Το ξαναβάζω ως παράθεση γιατί έχετε χάσει την μπάλα .
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ψαχνω να πάρω άλλο αμάξι γιατί δεν μπόρεσα να υποφέρω άλλο την άλφα 159 1.9 jts που είχα και μόλις την πούλησα με το ζόρι 10 χιλιάρικα. Θέλω μεγαλούτσικο αμάξι και στις αγγελίες είδα πως οι τιμές μίας μεταχείρω μερσέντες Ε200 1.8 κομπρέσορ από 2006 και δώθε είναι αρκετά συμφέρουσες πλέον. Κυμαίνονται από 17 μέχρι 24 χιλιάρικα. Αξίζει κατά τη γνώμη σας να την αγοράσω αντί για ένα καινούργιο σε αυτά τα χρήματα; Δεδομένου πως τα ακριβά αμάξια πλέον μετά από 5 χρόνια χάνουν μέχρι και τα 2/3 της αξίας τους που συνεπάγεται πεταμένα λεφτά στο δρόμο κυριολεκτικά, θεωρώ πως μία μεταχείρω μερσέντες των 20.000 είναι καλή τιμή αν σκεφτεί κανείς πως πριν από ελάχιστα χρόνια δαπανούσε κάποιος κοντά στα 50 χιλιάρικα για να την αποκτήσει... Και ναι θέλω χώρους και μέγεθος λόγω οικογενείας και γιατί όχι και πρεστίζ, το γνωρίζω το αμάξι επειδή το έχει συγγενής ταξιτζής και είναι φοβερά άνετο αλλά δεν ξέρω το ίδιο σε βενζίνα εάν είναι και αξιόπιστο γιατί έχω διαβάσει και κάτι περίεργα για τη σειρά Ε... Εντωμεταξύ σε μέχρι 24 χιλιαρικα δεν έχω βρει κάτι σε καινούριο που να με συγκινεί ιδιαίτερα εκτός από το S60 άσε όμως που δεν θα πιάνει και μία σε μεταπώληση μετά από λίγο όπως προανέφερα και από χώρους είναι κλάφτα Χαράλαμπε. Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ.Μπορείς να δεις κάτι πιο καινούργιο. ( είναι κρίμα να πάς σε μοντέλο 2005 ) και να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά σε service .
Ειδικά αν διαλέξεις εταιρείες σε χρυσό .Αν θέλεις Μεταχειρισμένο κάτω από τα 2000cc και κάτω απο τα 20,000 χιλιάρικα
C5 1,6Τ με τα 155 ( έκδοση plus που έχει την ανάρτηση ) μοντέλο **2009 **και μετά .
Αν πας σε VAG τότε
Α4 1,8Τ με τα 163 μοντέλο , 2007-2008 . Δικαιολογεί την χρηματική διαφορά που έχει με το Passat ως μεταχειρισμένο.Αν φτάσεις - ξεπεράσεις τα 2000cc
Volvo S80 - , άνεση, χλιδή, αξιοπιστία , υπάρχουν καταπληκτικές ευκαιρίες κατά καιρούς .
Και σου περισσεύουν λεφτά για την συντήρηση και τις βενζίνες . -
Καλημέρα. Ξέρει μήπως κάποιος τις διαφορές στον VIN των W211 E200k sedan,ανάμεσα στο προ- και στο μετά- facelift? Υπάρχει κάποιος τρόπος για να ελέγξεις ότι ένα μεταχειρισμένο αμάξι είναι γνήσιο f/l και όχι παλαιότερο που έχει γίνει μετατροπή??
(Δεν αναφέρομαι δηλαδή στις εμφανείς διαφορές..μάσκα,φανάρια,προφυλακτήρα,τιμόνι,ιπποδύναμη κινητήρα κλπ..,που είναι και σχετικά'εύκολα'παραποιήσιμες) -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
τι προβλημα ειχε η 159;;
Και τι δεν είχε, κόντεψα να πάθω κατάθλιψη με αυτό το αμάξι, αλλά ας μην πιάσουμε αυτή την κουβέντα, αποτελεί ήδη παρελθόν.
το λεει ξεκαθαρα ο ανθρωπος και καποιοι του λενε για 159 παλι!!!!!!
αληθεια βγαζουν οι αλφα ακομη προβληματα;;;;; -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ψαχνω να πάρω άλλο αμάξι γιατί δεν μπόρεσα να υποφέρω άλλο την άλφα 159 1.9 jts που είχα και μόλις την πούλησα με το ζόρι 10 χιλιάρικα. Θέλω μεγαλούτσικο αμάξι και στις αγγελίες είδα πως οι τιμές μίας μεταχείρω μερσέντες Ε200 1.8 κομπρέσορ από 2006 και δώθε είναι αρκετά συμφέρουσες πλέον. Κυμαίνονται από 17 μέχρι 24 χιλιάρικα. Αξίζει κατά τη γνώμη σας να την αγοράσω αντί για ένα καινούργιο σε αυτά τα χρήματα; Δεδομένου πως τα ακριβά αμάξια πλέον μετά από 5 χρόνια χάνουν μέχρι και τα 2/3 της αξίας τους που συνεπάγεται πεταμένα λεφτά στο δρόμο κυριολεκτικά, θεωρώ πως μία μεταχείρω μερσέντες των 20.000 είναι καλή τιμή αν σκεφτεί κανείς πως πριν από ελάχιστα χρόνια δαπανούσε κάποιος κοντά στα 50 χιλιάρικα για να την αποκτήσει... Και ναι θέλω χώρους και μέγεθος λόγω οικογενείας και γιατί όχι και πρεστίζ, το γνωρίζω το αμάξι επειδή το έχει συγγενής ταξιτζής και είναι φοβερά άνετο αλλά δεν ξέρω το ίδιο σε βενζίνα εάν είναι και αξιόπιστο γιατί έχω διαβάσει και κάτι περίεργα για τη σειρά Ε... Εντωμεταξύ σε μέχρι 24 χιλιαρικα δεν έχω βρει κάτι σε καινούριο που να με συγκινεί ιδιαίτερα εκτός από το S60 άσε όμως που δεν θα πιάνει και μία σε μεταπώληση μετά από λίγο όπως προανέφερα και από χώρους είναι κλάφτα Χαράλαμπε. Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ.cctop τελικά πήρες την Ε?
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Καλημέρα. Ξέρει μήπως κάποιος τις διαφορές στον VIN των W211 E200k sedan,ανάμεσα στο προ- και στο μετά- facelift? Υπάρχει κάποιος τρόπος για να ελέγξεις ότι ένα μεταχειρισμένο αμάξι είναι γνήσιο f/l και όχι παλαιότερο που έχει γίνει μετατροπή??
(Δεν αναφέρομαι δηλαδή στις εμφανείς διαφορές..μάσκα,φανάρια,προφυλακτήρα,τιμόνι,ιπποδύναμη κινητήρα κλπ..,που είναι και σχετικά'εύκολα'παραποιήσιμες)Το φ/λ το καταλαβαινεις και απο το καντραν, η προ φ/λ εχει μαυρο καντραν και η φ/λ εχει λευκο, τωρα για το VIN κανας ειδημων
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
(Δεν αναφέρομαι δηλαδή στις εμφανείς διαφορές..μάσκα,φανάρια,προφυλακτήρα,τιμόνι,ιπποδύναμη κινητήρα κλπ..,που είναι και σχετικά'εύκολα'παραποιήσιμες)Το φ/λ το καταλαβαινεις και απο το καντραν, η προ φ/λ εχει μαυρο καντραν και η φ/λ εχει λευκο, τωρα για το VIN κανας ειδημων
Ευχαριστώ πολύ. Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι τα pre-f/l έχουν VIN WDB2110411A... ενώ τα post-f/l WDB2110411B...
Ισχύει..?
-
http://bit.ly/H8h1hR
E ψάξε ψάξε κάτι θα βρεις... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
E ψάξε ψάξε κάτι θα βρεις...Πως το έκανες αυτό ρε γιατρέ ?!?!?!?!?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
E ψάξε ψάξε κάτι θα βρεις...Πως το έκανες αυτό ρε γιατρέ ?!?!?!?!?
To βρήκα. Βιάστηκα να ρωτήσω. Πολύ καλό!!
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ. Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι τα pre-f/l έχουν VIN WDB2110411A... ενώ τα post-f/l WDB2110411B...
Ισχύει..?
211042 τα προ F/L 211041 τα f/l.
-
Η ακριβη συντηρηση ειναι μύθος....
μολις εκανα service για το εν λογω αυτοκινητο -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
211042 τα προ F/L 211041 τα f/l.Ευχαριστώ.
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ MERCEDES E200 'H ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;