-
Βλέπεις τα ελαστικά του; Αυτό δεν ντριφτάρει, αυτό τρομοκρατεί (είτε στις Σέρρες, είτε στα Μέγαρα)...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Βλέπεις τα ελαστικά του; Αυτό δεν ντριφτάρει, αυτό τρομοκρατεί (είτε στις Σέρρες, είτε στα Μέγαρα)... -
Ρε παιδιά τι σας αρέσει από αυτό το πράμα? Το ότι είναι γρήγορο? Μου θυμίσατε κάποιο βίντεο (βαριέμαι αφόρητα να ψάξω) που είχαν βάλει κινητήρα από χαγιαμπούσα σε σμαρτ. Τρελά κωλίδια μεν αλλά είναι αυτοκίνητα αυτά, έστω και με την ευρεία έννοια?
-
-
Aυτό είναι από το http://www.e-skoupes-forum.gr και το 'Βάλτε ένα βίντεο από το εργαλείο σας';
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Βλέπεις τα ελαστικά του; Αυτό δεν ντριφτάρει, αυτό τρομοκρατεί (είτε στις Σέρρες, είτε στα Μέγαρα)...
BMW 3αρα παλια ,Ε21; ,με βανκελ κινητηρα
-
Τι μας αρέσει που κάποιος έχει ρίξει προσωπική εργασία (εντάξει, και χρήμα) κι έχει φτιάξει ένα Smartάκι που ξεβρακώνει Ferrari 430 ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ; Γιατί πες ότι σε μια ευθεία μπορείς να φτιάξεις κάτι πολύ γρήγορο χωρίς πρόβλημα. Αλλά στην πίστα; Προσωπικά, τρελαίνομαι με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Θα το προτιμούσα βέβαια με μοτεράκι Hayabusa, ώστε από τα 680 κιλά να πέσει κάτω από τα 600 (αφού θα είχα πετάξει και την άσχημη -πλην όμως απαραίτητη για την πίστα- αεροτομή).
Ο τύπος έχει φτιάξει ένα σχεδόν Ariel Atom, το οποίο ασφαλώς είναι πολύ καλύτερο γιατί είναι μοναδικό και περιλαμβάνει απίστευτες δόσεις μερακιού και τρέλας.
Ε ναι λοιπόν, αυτά μας αρέσουν κι όχι το να ανοίξει ο άλλος το πορτοφόλι, να βγάλει 30 χιλιάρικα (π.χ. δίλιτρο ΜΧ5) ή 60 (Elise) και να πηγαίνει καμαρωτός-καμαρωτός στην πίστα. -
Καγκουριλίκια. Προσωπική μου άποψη φυσικά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καγκουριλίκια. Προσωπική μου άποψη φυσικά...+1000
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καγκουριλίκια. Προσωπική μου άποψη φυσικά...
+1000
Στην νιοστη δυναμη, επισης προσωπικη αποψη φυσικα...
-
Κανένα καγκουριλίκι δεν βλέπω. Όταν φτιάχνεις κάτι για την πίστα και για το δικό σου μεράκι, χωρίς να σκέφτεσαι πώς θα εντυπωσιάσεις καμία και κανέναν, κι όταν το αποτέλεσμα σε δικαιώνει με τις επιδόσεις και την συμπεριφορά του, δεν βλέπω πού είναι η καγκουριά.
Για τον ίδιο λόγο κι ένα μονοθέσιο F1 δεν είναι καγκουρικο με τις τεράστιες φτερούγες του... Όμοια και το συγκεκριμένο Σμαρτο-πράγμα!
-
Η διαφορά είναι ότι το μονοθέσιο φτιάχτηκε εξ' αρχής ως όπλο. Το να πάρεις έναν κουβά και να του βάλεις κινητήρα από Eurofighter, μόνο γέλια φέρνει σε μερικούς από εμάς.
-
+1
-
-
Δεν ειναι καγκουρια ρε παιδες, δεν προσπαθει να δειξει κατι που δεν ειναι, πολυ απλα εγινε κατι αλλο! Το οτι εχει 'καπακι' απο smart δε λεει κατι, θα μπορουσε να εχει κ χειροποιητο πολυεστερικο, ιδιοκατασκευη ειναι
edit συγγνωμη για το οφτοπικ
-
Εγώ έχω Astra G '02 1.6 selection που τα έχει όλα (8 αερόσακους, δέρμα παντού, clima, καλό ήχο, καλή ποιότητα κατασκευής) και το σημαντικότερο 75.000 χιλιόμετρα. Τα τελευταία χρόνια κάνω κατά μέσο όρο 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Είναι πάντα σε γκαράζ, μπαίνει κάθε χρόνο στο συνεργείο για έλεγχο και το χρησιμοποιώ όταν βρέχει και δεν με εξυπηρετεί η μηχανή ή για ταξίδια.
Πέρα από το ψυχολογικό που με πιάνει κατά καιρούς για κάτι καινούργιο, δεν βλέπω το λόγο να μην το κρατήσω για άλλα 10 χρόνια. Εκτός αν χρειαστώ περισσότερους χώρους. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ασφάλεια όπου, αν συμβεί κάτι που να μην φταίω, (ουσιαστικά) δεν θα με πληρώνει... -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Εγώ έχω Astra G '02 1.6 selection που τα έχει όλα (8 αερόσακους, δέρμα παντού, clima, καλό ήχο, καλή ποιότητα κατασκευής) και το σημαντικότερο 75.000 χιλιόμετρα. Τα τελευταία χρόνια κάνω κατά μέσο όρο 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Είναι πάντα σε γκαράζ, μπαίνει κάθε χρόνο στο συνεργείο για έλεγχο και το χρησιμοποιώ όταν βρέχει και δεν με εξυπηρετεί η μηχανή ή για ταξίδια.
Πέρα από το ψυχολογικό που με πιάνει κατά καιρούς για κάτι καινούργιο, δεν βλέπω το λόγο να μην το κρατήσω για άλλα 10 χρόνια. Εκτός αν χρειαστώ περισσότερους χώρους. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ασφάλεια όπου, αν συμβεί κάτι που να μην φταίω, (ουσιαστικά) δεν θα με πληρώνει...8 αεροσακους για αμαξι του 2002?
-
Ναι, η έκδοση selection είχε στανταρ 8 αερόσακους. Θερμαινόμενα καθίσματα, ξύλο στο ταμπλό, trip computer κ.λπ.
-
Δε θελω να ξερω ποσο το πηρες και τι αγοραζες σε αυτα τα χρηματα...
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Ναι, η έκδοση selection είχε στανταρ 8 αερόσακους. Θερμαινόμενα καθίσματα, ξύλο στο ταμπλό, trip computer κ.λπ.Εγω γιατι νομιζω οτι η πλουσια εκδοση ειχε 6 και η απλη 4 τεσπα δεν θα τα χαλασουμε , απο την στιγμη που ενα αμαξι ειναι συντηρημενο στην πενα δεν νομιζω να τιθεται θεμα αντικαταστασης με ενα καινουργιο εκτος και αν θες κατι αλλο
Αυτοκίνητο 10ετίας, σκέφτεστε να το αλλάξετε?