-
Ο εφευρέτης πειράζει τις πληροφορίες που πάνε στον λ;
-
Ναι....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΥΓ. Τώρα που ο κόσμος σφίγγεται βλέπω έντονη την τάση να του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες , πχ διαφήμιση Shell 'FUEL SAVE' από την σειρά (?) 'ECONOMY FUEL' που εξοικονομεί 1 λίτρο ανά γέμισμα*
*=λέμε τώρα
Άσε τα κορόιδα να βάζουνε shell μπας και κάψει μια σταγόνα λιγότερο.
Εδώ έχουμε συσκευή υδρογόνου που αντλεί ενέργεια από τον χωροχρόνο.
Ήρεμα φίλε μου, ήρεμα!!!!.
Μια εταιρία που μπορεί να πουλάει ακριβότερα, έχει μεγαλύτερη ικανότητα στο να ψάχνετε.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου στην διαφήμιση, δεν είναι τυχαίος. πρώην συνοδηγός του τζιγκερ, έχω συνεργαστεί μαζί του σε αγώνες, μα και στο εμπόριο. Δεν θα έλεγε ψέματα, έστω και εάν τον πλήρωναν.
Σίγουρα ένα έξτρα λιπαντικό, και μια έξτρα ουσία στην βενζίνα, μπορούν να εξασφαλίσουν 1l σε χιλιόμετρα / φουλάρισμα. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο.
Φιλικά
Α.Σίγουρα υπάρχουν βενζίνες που κάνουν 2% οικονομία ή και περισσότερο αλλά ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ.
Είμαι σίγουρος ότι οι εταιρείες δεν βάζουν ακριβές βενζίνες στις αντλίες αλλά προσθέτουν ένα πολύ μικρό ποσοστό καλής και ακριβής βενζίνης για να μας πείσουν να αγοράσουμε ένα προϊόν από το οποίο έχουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος χωρίς εμείς να έχουμε την αντίστοιχη οικονομία.
-
Θεωρώ απαράδεκτο να **προσπαθώ να ενημερωθώ **για το αντικείμενο αυτού του νήματος και από τις 220 απαντήσεις που έχουν καταχωρηθεί έως τώρα, οι 200 να αποτελούν αντικείμενο αντιπαράθεσης, χλευασμού, κοροϊδίας και προσβλητικών σχολίων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Μέχρι φωτογραφία με σαλάτα είδα εδώ μέσα.Οι υπεύθυνοι Διαχειριστές του φόρουμ οφείλουν να επέμβουν. Ας μην ξεχνούμε ότι όλο το φόρουμ φιλοξενείται από τους 4 ΤΡΟΧΟΥΣ, το πλέον αξιόπιστο και σοβαρό περιοδικό αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Να σημειώσω ότι δεν θα μπω στο τρυπάκι να απαντήσω σε όσους δουν ειρωνικά την καταχωρισή μου.
Απλώς θέλω να εκφράσω την αγανάκτισή μου καθώς θέλω να ενημερωθώ για το θέμα και είμαι αναγκασμένος να διαβάζω όλες αυτές τις 'αρλούμπες'.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Αυτόν τον πίνακα εννοείς? Θα'ταν πολύ ωραιο αν μου εξηγούσε κάποιος τι δείχνει το διάγραμμα.
Roman δεν είμαι ειδικός, αλλά αν δεν απατωμαι είναι η χρόνοι ψησιματος γεμιστων συναρτησει ατμοσφαιρικής πίεσης κ θερμοκρασίας.
Όλα αυτά ισχύουν βέβαια για φούρνο με ηλεκτρικό, αν κανείς μετατροπή σε υγραεριο θέλεις συντελεστή διόρθωσης, βλ. και
L.D. Landau, E.M. Lifshitz (1986). Theory of Elasticity. Vol. 7 (3rd ed.). Butterworth-Heinemann. ISBN 978-0-750-62633-0.
Σελ 421 κ.ε.Είτε αυτό το διάγραμμα μελετήσεις ή την συσκευή υδρογόνου ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
Ελπίζω να σε διαφώτισα όσο μπορούσα.
-
Γεμιστά!
-
Αν δεν εχετε δει ή ακομα καλυτερα τεσταρει ......
-
Έχουν δοκιμάσει πειραματικά άλλοι προσθήκη υδρογόνου μαζί με το καύσιμο και δεν παρατήρησαν βελτίωση στην καύση όπως ισχυρίζεται ο πωλητής των συσκευών.
Ακόμα και η ανάλυση καυσαερίων που πόσταρες με την εξάτμιση της παλιάς πετρελαιοκίνητης μερσεντές ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις οικονομία καυσίμου 10, 20, 30% όπως ισχυρίζεται ο πωλητής των συσκευών.
Σιγά να μη φεύγει 50% άκαυτο καύσιμο από την εξάτμιση και με την προσθήκη υδρογόνου αυτό καίγεται ώστε να μας δίνει 20% οικονομία (με μια τυπική απόδοση κινητήρα εσωτερικής καύσης). -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο εφευρέτης πειράζει τις πληροφορίες που πάνε στον λ;Ναι....
Tampering with or modifying the signal that the oxygen sensor sends to the engine computer can be detrimental to emissions control and can even damage the vehicle. ...
If modifications cause the engine to run moderately ** lean**, there will be a slight increase in fuel economy, sometimes at the expense of increased NOx emissions, much higher exhaust gas temperatures, and sometimes a slight increase in power that can quickly turn into misfires and a drastic loss of power, as well as potential engine damage, at ultra-lean air-to-fuel ratios.http://en.wikipedia.org/wiki/Oxygen_sensor
Υπάρχει λοιπόν ένας τρόπος με τον οποίο μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα (και είναι άσχετος με την παρουσία υδρογόνου). Το πόσο θα αρέσει στη μηχανή να λειτουργεί για καιρό με φτωχό μείγμα είναι μια άλλη υπόθεση.
-
... ναι αλλα με την προσθηκη υδρογονου πάει αυτο το πρόβλημα και ουτε πειράκια , ουτε φτωχο μίγμα.....
-
Ξαναδιάβασε τι γράφει πάνω
-
Δε χρειάζεται να διαβάσει, αφού λέμε δουλεύει, ΤΕΛΟΣ
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
... ναι αλλα με την προσθηκη υδρογονου πάει αυτο το πρόβλημα και ουτε πειράκια , ουτε φτωχο μίγμα.....Να κάνω μια χαζή ερώτηση πάνω σε αυτό;
Έχει φτωχό μίγμα... οκ; οκ
Ακόμα και αν βάλεις υδρογόνο, πάλι φτωχό δεν θα είναι το μίγμα;
Οκ με βάση ενα post πιο πάνω, λέει οτι θα καίει καλύτερα την βενζίνη. Και; πάλι φτωχό δεν θα είναι; -
Απλώς από μία αναλογία αέρα και πάνω (πολύ φτωχό δηλαδή) δεν μπορεί να αναφλεγεί και ίσως με υδρογόνο να γίνεται ανάφλεξη. Αυτό δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τους μηχανισμούς για τους οποίους συζητάμε φυσικά.
-
Αχα οκ
-
2009-24-0093
Simulation Study on Combustion Characteristics of a Spark Ignition Engine Fueled with Gasoline–Hydrogen Fuel Mixture
Changwei Ji, Hao Yan, Shuofeng Wang
Beijing University of Technology
Copyright2009 SAE International
ABSTRACT
Experiments of a pure gasoline-fueled engine and a hydrogen-enriched gasoline engine with hydrogen volume fractions in the total intake of 1%, 3% and 5% were conducted on an engine test bench at stoichiometric condition, respectively. Simulation models for gasoline and gasoline-hydrogen mixture fueled engines were built based on AVL Boost and calibrated with the measured combustion pressure, intake gas flow and brake mean effective pressure (BMEP) data from the tests. The simulation study was done at the same intake manifolds absolute pressure (MAP) with different hydrogen volume fractions in the intake and various spark timings to investigate combustion characteristics of a hydrogen-enriched gasoline engine. The simulation results showed that the effect of hydrogen addition on improving the engine combustion was more pronounced at low load conditions. The flame development and propagation durations were reduced with the increase of hydrogen enrichment level when hydrogen volume fraction in the intake was below 5%. The maximum BMEP was achieved when hydrogen volume fraction in the intake was 2%. For a specified hydrogen addition fraction, cylinder pressure first increased and then decreased with the advance of spark timing, and achieved the peak value when spark timing was set to be 13 oCA BTDC. The simulation results also showed that the cylinder pressure rise rate and combustion noise were increased, and the relevant crank angle for peak cylinder pressure was getting close to the TDC with the increase of hydrogen addition level, so the ignition timing should be delayed.Conclusions
A modeling study based on the software of AVL Boost aiming at investigating the performance of the hydrogen-enriched gasoline engine is introduced in this paper. The main conclusions are summarized as follows:(1)At stoichiometric condition, the combustion
speed and quality of the in-cylinder mixture are
effectively improved by hydrogen enrichment when
hydrogen volume fraction in the intake is below 5%.
(2) The effect of hydrogen enrichment on improving
engine performance is not further seen if hydrogen
addition level is beyond a specific value. A proper
hydrogen addition level of 2% does exist for
maximizing the engine thermal efficiency under the
specified test conditions.
(3)The spark timing has great influence on the
combustion of the hydrogen-enriched engine at low
hydrogen addition fractions. The proper spark
timings should be chosen to benefit the performance
of the hydrogen-enriched engine.
(4)The peak cylinder pressure, pressure rise rate and
combustion noise increase with the increase of
hydrogen enrichment level. The over-added
hydrogen and over-advanced spark timing may lead
to abnormal combustion in the hydrogen-enriched
engine.
(5)Due to the different physical and chemical
properties between hydrogen and gasoline, the
optimal design is required when retrofitting a
gasoline engine to a hydrogen-enriched gasoline
engine, such as the load on the mechanical parts, the
mixture flow in cylinder, disposal of hydrogen and
gasoline injectors, etc. -
Ο χρήστης NIKOLAOS68 έγραψε:
Θεωρώ απαράδεκτο να **προσπαθώ να ενημερωθώ **για το αντικείμενο αυτού του νήματος και από τις 220 απαντήσεις που έχουν καταχωρηθεί έως τώρα, οι 200 να αποτελούν αντικείμενο αντιπαράθεσης, χλευασμού, κοροϊδίας και προσβλητικών σχολίων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Μέχρι φωτογραφία με σαλάτα είδα εδώ μέσα.Οι υπεύθυνοι Διαχειριστές του φόρουμ οφείλουν να επέμβουν. Ας μην ξεχνούμε ότι όλο το φόρουμ φιλοξενείται από τους 4 ΤΡΟΧΟΥΣ, το πλέον αξιόπιστο και σοβαρό περιοδικό αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Να σημειώσω ότι δεν θα μπω στο τρυπάκι να απαντήσω σε όσους δουν ειρωνικά την καταχωρισή μου.
Απλώς θέλω να εκφράσω την αγανάκτισή μου καθώς θέλω να ενημερωθώ για το θέμα και είμαι αναγκασμένος να διαβάζω όλες αυτές τις 'αρλούμπες'.
έχει γεμίσει αστειατορες το τόπικ δυστυχώς φίλε, όπως κ τόσα άλλα, με την ανοχή των μοντς κ χαίρομαι που το επισημαίνει κ κάποιος άλλος πέρα από εμένα κάποιες σελίδες πριν
τέλος παντων, μπαίνουν κ λίνκ από διάφορες πηγές, οπότε δες αυτά.
Να δω πόσες φορές θα μπει αυτή η ΜΑΛΑΚΙΑ με τα coulomb ακόμα -
Ε διαβάστε τότε το σχετικό marketing ρε παιδιά.
Γιατί από τεκμηρίωση, δε βρέθηκε τίποτα άλλο μέχρι στιγμής από τα coulomb και τη σαλάτα!!! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
έχει γεμίσει αστειατορες το τόπικ δυστυχώς φίλε, όπως κ τόσα άλλα, με την ανοχή των μοντς κ χαίρομαι που το επισημαίνει κ κάποιος άλλος πέρα από εμένα κάποιες σελίδες πριν
τέλος παντων, μπαίνουν κ λίνκ από διάφορες πηγές, οπότε δες αυτά.
Να δω πόσες φορές θα μπει αυτή η ΜΑΛΑΚΙΑ με τα coulomb ακόμαΚαταλαβαίνεις φυσικά ότι οι mods δείχνουν την ίδια ανοχή (που δεν σου αρέσει) και σε εσένα όταν γράφεις ότι αυτό με τα coulomb είναι ΜΑΛΑΚΙΑ (με bold και slap στο τέλος)
-
κανονικά θα έπρεπε να φάει ένα BAN που ειρωνεύτηκε τον αντώνης ομάδα για το powerpoint του
Γεννητρια υδρογονου (hho )