-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
...και λέει ότι κατηγορείται επειδή είναι (κρατηθείτε) 'black...that's what Ali-G says' και γελούσε.
Είναι ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ!
Δεν έχω δει ακόμα τις δηλώσεις (θα τα δω όλα αργότερα) αλλά δύσκολα μπορώ να φανταστώ πως το συγκεκριμένο δεν είναι χιούμορ. Λέει ο άνθρωπας 'that's what Ali-G says' δηλαδή πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει? FOR REAL
Ότι και να λέει ο κάθε πιλότος νομίζω πως πολλοί το αντιμετωπίζουν σαν να πρόκειται για πιτσιρίκια. Ωράια, είπε πχ τον Μάσσα 'ridiculous' λέτε να του κάνει ο Μάσσα μύνηση ( ) ή να το πει στη μαμά του κλάιγοντας?
Μη δίνετε ΤΟΣΟ πια σημασία σε τέτοιες εν θερμώ δηλώσεις, να έτρωγε πχ κανένα παγωτό ή να έκανε κάποιο ανάλογο έγκλημα να πω οκ.
Γιάννη...προφανώς και έκανε πλάκα, αυτό έλειπε να το εννοούσε.
Εξακολουθεί να είναι απαράδεκτη δήλωση.
Πρέπει να φέρεται και απαντάει σαν ώριμος οδηγός που είναι με σεβασμός τους υπολοίπους. Τραγικό pr fail. Ο ατζέντης του δε του είπε κάτι πριν βγει στον αέρα? Σήριαλ έχει γίνει η δήλωσή του...
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ορίστε και τι ακριβώς είπε:αχου το παντως πρεπει να βρει κανα αλλο σχημα στο ξυρισμα η εποχες που ο αρης στην ζηνα το εκανε εχουν περασει..
meanwhile in alonso mind..
Fernando Alonso believes that a late race stoppage could well have cost him victory at the Monaco Grand Prix.
The Ferrari driver finished just 1.1 seconds behind race winner Sebastian Vettel, but had far fresher tyres than the Red Bull driver and had reduced a 7s deficit to nothing in the time that elapsed between a mid-race safety car and the red flag on lap 72.
With every driver allowed to fit new tyres for the restarted race, Alonso's advantage was nullified. The Spaniard, however, feels that had this not happened, he could have overtaken the German and won the race.
'I think we gained one position with the first safety car [by overtaking Jenson Button for second place] and maybe we lose [the] victory in the last red flag,' said Alonso.
'I really think in the last eight or nine laps, the tyres on the Red Bull were struggling a lot - certainly in the last part of the circuit.
'There was nothing to lose for me. I am not leading the championship. I will try and win the race and if we crash, we crash.'
Alonso was nevertheless satisfied with his runner-up spot, which was the best result of the year for him and the Ferrari team.
He paid tribute to the team for bouncing back after a below-par performance in Spain last week, a race at which Alonso led for the first 18 laps, but finished fourth, a lap behind winner Vettel.
'Third in Turkey and now second here, so it was a good weekend for us,' Alonso added. 'We were quick on Thursday and quick in qualifying, so it was okay for us.
'I am extremely happy because the team needs this result and the podium after some weeks with difficulties. Seven days ago in Barcelona we were 1m30s behind the leader, so this is a much more normal weekend for us and a good motivation for the guys.'
Alonso's result kept him fifth in the World Championship, but reduced his deficit to fourth-placed Button to seven points. He is 74 points adrift of Vettel.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Πως στο καλο χτυπησε στα ποδια ρε γμτ; Πολυ αργο ατυχημα ηταν, ισως να τον χτυπησε κανενα θραυσμαΜάλλον επειδή χτύπησε κατευθείαν σε 'τοίχο', χωρίς ενδοτικότητα. Λέω εγώ...
-
ναι μια χαρα ταχυ μονοθεσιο ειχε η μακλαρεν αλλα ετσι δεν περνει πρωταθλημα.
εγω δεν τον πιστευω τον button (δικαιωμα μου) , δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα οταν ο ομοσταβλος ξεκιναει σε ολους τους αγωνες μπροστα σου. ο ομοσταβλος-χαμιλτον με τετοια πανω-κατω πρωταθλημα δεν παιρνει με το υπαρχον μονοθεσιο, το πρωταθλημα χρειαζεται σταθεροτητα που δεν.για το συμβαν οκ αγωνιστικό ,του πηγε ασχημα ο αγωνας ΑΛΛΑ γιαυτο υπαρχουν και τα DQ αν και δε το βλεπω. ο μοντογια ρε eddie τοσες γκελες - μαλακιες δεν εχει κανει στην καρριερα του.
για τα σχολια , οκ , θα τον βαλει η μακλαρεν να ανακαλεσει να ζητησει συγνωμη και no problem . 5 χρονια τωρα , θυμαστε στο μονακο 2007 ηθελε να περασει τον αλονσο (απο πανω) και ειχε πει την κλαψομουνικη ατακα οτι ειναι no2.
εδω ακουγεται απο μεσα απο τη μακλαρεν οτι εχουν τσαντιστει με το υφακι του και την κλαψα οτι δεν εχουν το καλυτερο μονοθεσιο , τον συγκρινουν με τον button που ειναι το καλυτερο παιδι , αλλα θεωρω οτι ο hamilton θα συμφιλιωθεί με τη θεση του στη mclaren μιας και δεν εχει και που να παει και θα σταματησει την κριτικη. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απίστευτα κουραστικό αυτό με τα greeklish πάντως, εννοείται δεν τα διαβάζω καν αλλά ακόμα και έτσι δεν παύουν να ενοχλούν..You can add me on your enemy list show my posts wont be shown to you since you are not trying to read them even if they have a good bunch of information inside.
-
Οχι μόνο τα είπε σοβαρά άλλα έκλαψε σαν μαμμόθρεφτο στην κάμερα για ασόβαρα που κάνει .
Επιτέθηκε δε , μεταξύ σοβαρού και αστείου , με το ειρωνικό σχόλιο το ALi G .
Και δικαιολόγησε τον εαυτό του με χρησιμοποιώντας τη γνώμη κοινού για τους αγώνες . ( μάλλον ενοοεί του Nascar ) .Στο τέλος σκουπίζοντας τα δάκρυα είπε ότι το μόνο που έχει να κάνει είναι να κρατήσει το στόμα του κλειστό .
Κρίμα χάνεται που ένα πραγματικό ταλέντο .
Παρακαλώ να σταλεί επιστολή πρόσκλησης από το Θέατρο Βορίου Ελλάδος .
-
O Αλονσο δεν λεει κατι παραλογο και φανταζομαι κατι αναλογο θα βρισκεται στο μυαλο του Μπατον. Οι δηλωσεις του Λιουις περι χρωματος προφανως ειναι αστειο, κανενα θεμα εκει αλλα γενικοτερα μαλλον πρεπει να συνειδητοποιησει οτι ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζει. Βεβαια για μενα εκανε λαθος μονο στην περιπτωση του Μασα και αυτο οχι τοσο γιατι χωθηκε αλλα γιατι επεμενε στην εξοδο λες και οδηγουσαν καρτ. Και ο Σουμαχερ το τραβηξε απο τα μαλια χωρις κανενα λογο με θυμα τον Ροζμπεργκ αλλα δεν εκανε και ετσι. Ομως στην περιπτωση του Μαλτοναντο απο τα ριπλεϊ που ειδαμε δεν μου φανηκε οτι εκανε κατι λαθος, αντιθετα η εντυπωση μου ειναι οτι ο Παστορ ή δεν ειδε ή για καποιο λογο ειπε να τα παιξει ολα για ολα. Το δευτερο μου φαινεται καπως απιθανο γιατι και μια θεση να εχανε, οκ και παλι σουπερ ηταν η εμφανιση του αρα μαλλον πιστευω το πρωτο. Ομως τα αυτοκινητα ηταν διπλα διπλα. Τεσπα, η ουσια ειναι οτι η βλακεια των Σουτιλ και Αλγερσουαρι μας χαλασε ενα τρομερο φιναλε και επισης κατεστρεψε εναν υπεροχο αγωνα του Πετροφ. Κριμα και για τον Ρωσο.
-
Κλασσικός teammate του Alonso το safety car
Και οι 2 είναι από τους πιο άγαρμπους κοινωνικά, αυτοί είναι, τόσο τους κόβει. Πραγματικά το θεωρώ ασήμαντη λεπτομέρεια, στην πράξη το μόνο που επηρρεάζει είναι το πόσα μπλουζάκια θα πουλήσει ο καθένας. Who cares
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
O Αλονσο δεν λεει κατι παραλογο και φανταζομαι κατι αναλογο θα βρισκεται στο μυαλο του Μπατον. Οι δηλωσεις του Λιουις περι χρωματος προφανως ειναι αστειο, κανενα θεμα εκει αλλα γενικοτερα μαλλον πρεπει να συνειδητοποιησει οτι ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζει. Βεβαια για μενα εκανε λαθος μονο στην περιπτωση του Μασα και αυτο οχι τοσο γιατι χωθηκε αλλα γιατι επεμενε στην εξοδο λες και οδηγουσαν καρτ. Και ο Σουμαχερ το τραβηξε απο τα μαλια χωρις κανενα λογο με θυμα τον Ροζμπεργκ αλλα δεν εκανε και ετσι. Ομως στην περιπτωση του Μαλτοναντο απο τα ριπλεϊ που ειδαμε δεν μου φανηκε οτι εκανε κατι λαθος, αντιθετα η εντυπωση μου ειναι οτι ο Παστορ ή δεν ειδε ή για καποιο λογο ειπε να τα παιξει ολα για ολα. Το δευτερο μου φαινεται καπως απιθανο γιατι και μια θεση να εχανε, οκ και παλι σουπερ ηταν η εμφανιση του αρα μαλλον πιστευω το πρωτο. Ομως τα αυτοκινητα ηταν διπλα διπλα. Τεσπα, η ουσια ειναι οτι η βλακεια των Σουτιλ και Αλγερσουαρι μας χαλασε ενα τρομερο φιναλε και επισης κατεστρεψε εναν υπεροχο αγωνα του Πετροφ. Κριμα και για τον Ρωσο.το να καβαλας το kerb σχεδον ολος για να περασεις ενω βλεπεις οτι εισαι λαθος και να κλεινεις τον αλλον ενω βλεπεις οτι διπλα του ειναι αλλος καμικαζια λεγεται..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
'There was nothing to lose for me. I am not leading the championship. I will try and win the race and if we crash, we crash.'
No comments on that though from no one that was crucifying Hamilton on his moves.
-
τελικά έγινε investigate στην σπρωξιά του LH στον PM ?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
No comments on that though from no one that was crucifying Hamilton on his moves.
he didnt say 'if we crash i ll blame vettel and the stewards'.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
he didnt say 'if we crash i ll blame vettel and the stewards'.
Πάντως εδώ παίζει και λίγο ψυχολογικό πόλεμο. Σαν να λέει αν άλλη φορά με έχετε πίσω σας RBs if we crash we crash
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
...αλλα γιατι επεμενε στην εξοδο λες και οδηγουσαν καρτ...Αυτό ακριβώς σκέφτηκα σήμερα με όλες τις κινήσεις του Χάμιλτον. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν οδηγάει καρτ. Ούτε μπορεί να σπρώχνει κάποιον εκτός από το πλάι ή από πίσω.
τελικά έγινε investigate στην σπρωξιά του LH στον PM ?
Ναι...γίνεται.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Πάντως εδώ παίζει και λίγο ψυχολογικό πόλεμο. Σαν να λέει αν άλλη φορά με έχετε πίσω μου RBs if we crash we crash
-
20' για τον Hamilton εξαιτίας του ατυχήματος με τον Maldonado.Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια θέση θα βρεθεί αφού οι πίσω του είχαν φάει γύρο
edit: Ακριβώς επειδή ήταν ο τελευταίος στον ίδιο γύρο με τον Vettel δεν αλλάζει θέση
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Πάντως εδώ παίζει και λίγο ψυχολογικό πόλεμο. Σαν να λέει αν άλλη φορά με έχετε πίσω μου RBs if we crash we crash
Ακριβώς έτσι είναι .
O SV στην έσχατη που κάτι πήγαινε στραβά λογικά θα τον άφηνε, ήθελε τους πόντους περισσότερο από όλους εδώ . Επίσης στα επόμενα 2-3 GP 1-2η θέση ίσως σημαίνει πρωτάθλημα και με την βούλα .
Δεν νομίζω να ήθελε να συμβούν τα περσινά με τον team mate του . Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος και θα του εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα γρηγορότερα . Είτε 1ος είτε 2ος η διαφορά με τον φουστανάκια θα άνοιγε. Αυτός ήταν σίγουρα ένας από τους πρωταρχικούς στόχους .Όσο αφορά τα ελαστικά , εικασίες κάνουν όλοι , Απλά ο καθένας τα λέει από την πλευρά του . Λογικό και θεμιτό .
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
20' για τον Hamilton εξαιτίας του ατυχήματος με τον Maldonado.Στα πόσα κόρνερ έχει πέναλτι .
-
Ωραίος αγώνας.
Θετικό το γεγονός ότι τελικά ο Petrov είναι καλά..
Τώρα για τον LH. Αν τώρα εννοούσε αυτά που είπε περί χρώματος το παιδί έχει πρόβλημα. Παρόλο που είμαι tifosi γούσταρα τον τρόπο με τον οποίο θέλησε να περάσει τον FM. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να είχε και τα @@ να μην λέει μαλακίες από τον ασύρματο.
Τιμωρήθηκε όπως του άξιζε και τέλος. Το γεγονός ότι έφαγε 20 sec ποινή μπορεί να μην στοίχισε κάτι σε αυτόν αλλά μόνον γιατί όλοι οι υπόλοιποι ήταν ένα γύρο πίσω.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φωνάζει την επόμενη φορά που είτε ο FM είτε κάποιος άλλος οδηγός τον στείλει για γρούβες.
Είπα ότι θα έχουμε SC. Είχαμε... Είχα πει ότι τον FM δεν τον βλέπω να τελειώνει τον αγώνα. Πόσο έξω όμως έπεσα για το λόγο που δεν τελείωσε. Ο Βραζιλιάνος είχε @!@ και έκανε και ένα προσπέρασμα εκεί που δεν έχω δει ποτέ άλλοτε προσπέρασμα.
Αυτά...
Monaco Grand Prix 2011