-
και μετα τα πανηγυρακια και τις εκδρομουλες...
Uploaded with ImageShack.us
Πλυθηκε επιμελως, επισκευάστηκε-αποκατασταθηκε το γδαρσιμο απο το κολονάκι του 'Μπουκαλα', γεμιστηκε η δεξαμενη με πετρελαιο και πλεον ...
Παραδόθηκαν οι πινακίδες, κουκουλώθηκε και περιμενει τις διακοπες των Χριστουγεννων ή το 3ημερο της 28ης Οκτωβριου (αν ειμαστε τυχεροι)
-
Ωραιο χρωμα
-
bebes ελπίζω επίσης να αποσυνδέθηκε η μπαταρία και να φούσκωσαν τα λάστιχα με 40+ PSI...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
bebes ελπίζω επίσης να αποσυνδέθηκε η μπαταρία και να φούσκωσαν τα λάστιχα με 40+ PSI...τον πολο της μπαταριας δεν τον βγαζω, δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα για 40 μερες, για τα λαστιχα εχεις δικιο.
Εκτος της ακινησιας εχουν να 'παλεψουν' και με τη διαφορα θερμοκρασιας αν προλαβει να κρυωσει ο καιρος.
Αν θυμαμαι καλα 35 psi τους εβαλα, αλλα οταν με το καλο ξανακυλισουν θα παω πρωτα στο βουλκανιζατερ για συμπληρωμα
-
Το επλυνες, το συμμαζεψες, τοτε επρεπε να μας βαλεις μια φωτογραφια κι οχι με την κουκουλα!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το επλυνες, το συμμαζεψες, τοτε επρεπε να μας βαλεις μια φωτογραφια κι οχι με την κουκουλα!Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
το ατυχημα
-
Το ατυχημα το θυμαμαι!
Μια χαρα το τελικο αποτελεσμα ομως!Ωραιο!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
bebes ελπίζω επίσης να αποσυνδέθηκε η μπαταρία και να φούσκωσαν τα λάστιχα με 40+ PSI...
τον πολο της μπαταριας δεν τον βγαζω, δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα για 40 μερες
Αν ειναι για 40 μερες, οκ. Αν ειναι ομως για μεχρι τα Χριστουγεννα δυσκολα να αντεξει.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
@ antoniscztΦιλε πραγματικα υπαρχουν πολυ λιγα αμαξια 20ετιας σε αυτη την κατασταση!!!
Επειδη εχεις το ac καλο θα ηταν να κοιταξεις αν εχεις το μεγαλο ψυγειο... αν οχι κοιτα να το αλλαξεις γιατι ετσι θα δωσεις παραπανω ζωη στον κινητηρα... και ειδικα στο καπακι!
Αλεξη δεν εχει ac,δυστυχως.
Νονε εδω και καιρο μου ειχε καρφωθει για κατι παλιο αλλα απειραχτο(μηχανικα-εμφανισιακα)και αν γινεται με λιγα χιλιομετρα.
Το τελευταιο προυποθετει κατοχο...παππου! Ψαχτηκα αρκετα,η αληθεια ειναι οτι ειδα και αρκετη σαβουρα και ας ηταν οι αγγελιες τελειες και ευκαιριες ολες και καποια στιγμη βρηκα και το Sunny.Το κυκλοφορω εγω και ο πατερας μου και η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετη πλακα.Το προηγουμενο ΣΚ εκανα μαζι του το γυρο του 1ου ποδιου στη Χαλκιδικη και το καταευχαριστηθηκα,χωρις αγχος και βιασυνη κανοντας σχεδον 300χλμ.μαζι του! -
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Αλεξη δεν εχει ac,δυστυχως.
Νονε εδω και καιρο μου ειχε καρφωθει για κατι παλιο αλλα απειραχτο(μηχανικα-εμφανισιακα)και αν γινεται με λιγα χιλιομετρα.
Το τελευταιο προυποθετει κατοχο...παππου! Ψαχτηκα αρκετα,η αληθεια ειναι οτι ειδα και αρκετη σαβουρα και ας ηταν οι αγγελιες τελειες και ευκαιριες ολες και καποια στιγμη βρηκα και το Sunny.Το κυκλοφορω εγω και ο πατερας μου και η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετη πλακα.Το προηγουμενο ΣΚ εκανα μαζι του το γυρο του 1ου ποδιου στη Χαλκιδικη και το καταευχαριστηθηκα,χωρις αγχος και βιασυνη κανοντας σχεδον 300χλμ.μαζι του!Και το δικό σου εχει υδραυλικό τιμόνι ετσι?
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 2
-
Το Sunny δεν έβγαινε με υδραυλικό τιμόνι.
Σωστή επιλογή που δεν έχει a/c. Γι' αυτό κυκλοφορεί και θα κυκλοφορεί ακόμα ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το Sunny δεν έβγαινε με υδραυλικό τιμόνι.pardon? υπήρχαν νομίζω τα απλά 1.4 που δεν είχαν υδραυλικό αλλά αυτό ειδικά το 1.6 πρέπει να έχει
-
-
Να τον χαίρεστε!!!!
-
-
Να ζήσει Κωνσταντίνε!
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το Sunny δεν έβγαινε με υδραυλικό τιμόνι.
Σωστή επιλογή που δεν έχει a/c. Γι' αυτό κυκλοφορεί και θα κυκλοφορεί ακόμα ...Σε βρισκω αδιαβαστο
Προαιρετικο στα 1.4 SLX,στανταρ στο 1.6 SGX οπως το δικο μου.
Τοσο κακο εκανε ρε παιδια το ac στα sunny? -
@VolvoZeus
Να σας Ζησει!! -
Γερός Δυνατος και Τυχερος ο μπομπιρας...και καλη δυναμη σε εσας!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!