-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εχμ... Συγγνώμη παίδες, αλλά έτυχε να με χτυπήσει από πίσω αυτοκίνητο, εμφανισιακά να μην καταλαβαίνεις τπτ, παρά μια απειροελάχιστη υποχώρηση του προφυλακτήρα, αλλά ανεπαίσθητη μιλάμε, και η ζημιά να είναι λίγο κάτω από 500άρικο, λόγω του ότι είχε 'πάρει' πάτωμα πορτ μπαγκάζ. Ας μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα.Σε κάθε περίπτωση, περαστικά.
Άσε κι έχουμε χάσει το μωρό έτσι
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Με κέρματα δουλεύε;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Με κέρματα δουλεύε;
Θέλεις να πεις πως δούλευε κιόλας;
-
-
-
Ίσως το καλύτερο γλΆστρα!
-
Εγώ πωρωνόμουν, τότε, με εκείνα τα 2λιτρα (GSi
της αστυνομίας. Ήταν και λευκά λευκά, στα μάτια μου έμοιαζαν αγωνιστικά.
Τα πιο ωραία οχήματά της, μαζί με τα 2λιτρα Primera.
(Ναι, είμαι ατμοσφαιράκιας )
-
-
-
-
Δίπλα από τον Τύμπανο, στα 1550 μέτρα, ανάμεσα σε Άγραφα και Τζουμέρκα, ανεβαίνοντας στο πέρασμα Αργιθέας - Αστροχωρίου. Με λάθος αμάξι.
Αυτόματο... (σσσς ακούει η γυναίκα). Αλλά κιχ δεν έβγαλε
Εδώ βλέποντας προς τα Τζουμέρκα -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εγώ πωρωνόμουν, τότε, με εκείνα τα 2λιτρα (GSiτης αστυνομίας. Ήταν και λευκά λευκά, στα μάτια μου έμοιαζαν αγωνιστικά.
+1
Ίσως το καλύτερο γλΆστρα!
Εγώ το έζησα για 110.000km και 13 χρόνια, όλα απροβλημάτιστα. Ο επόμενος ιδιοκτήτης του έφτασε τα 240.000 χωρίς βλάβη (έπαιρνα καμιά φορά τηλέφωνο να μαθαίνω νέα του ), μέχρι που τους πετάχτηκε ένας παππούς από stop και πήγε για scrap
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την εβδομάδα πριν το πουλήσω -
Γεια σου ρε Τζιμ ταξιδευτά!
Τσα-πρρρρρρρρρρ
-
Εν τω μεταξύ ήταν τόσο έυκολο να κάνω απόκρυψη των περιττωμάτων των αγελαδιών, αλλά ήταν part of the scenery.
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τέτοια στοιχεία εξοπλισμού, ούτε με το κιάλι ο ανταγωνισμός
αυτό ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησα και είχα 'συμμετέχει' , πριν καμία 5ετια, στην επιλογή του, τότε που η μάνα μου ήθελε το ΖΧ (μην μας τα πρήζουν ορισμένοι με το παρτάλι)
το εσωτερικό και ο εξοπλισμός (το GT είχαμε και εμείς BTW) ήταν πολύυυ μπροστά. το das auto μκ3 ούτε φανάρι δεν του κράταγε με τα 60 άλογα του 1,4.
θεωρώ οτι το τρέχον Αστρα είναι οτι πιο κοντινό σε σχήμα σε διαδοχο του F -
-
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Τέτοια στοιχεία εξοπλισμού, ούτε με το κιάλι ο ανταγωνισμός
αυτό ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησα και είχα 'συμμετέχει' , πριν καμία 5ετια, στην επιλογή του, τότε που η μάνα μου ήθελε το ΖΧ (μην μας τα πρήζουν ορισμένοι με το παρτάλι)
το εσωτερικό και ο εξοπλισμός (το GT είχαμε και εμείς BTW) ήταν πολύυυ μπροστά. το das auto μκ3 ούτε φανάρι δεν του κράταγε με τα 60 άλογα του 1,4.
θεωρώ οτι το τρέχον Αστρα είναι οτι πιο κοντινό σε σχήμα σε διαδοχο του FΤο ραβω παντου και παντα το παρταλακι που ειχες.. Η μαμα εχει γουστο απορω πως βγηκες ετσι.. Και θα σας πρηζω οσο θελω κι εσας και τα μπρικια που αγοραζατε..
Μεταξυ σοβαρου και αστειου...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ραβω παντου και παντα το παρταλακι που ειχες.. Η μαμα εχει γουστο απορω πως βγηκες ετσι.. Και θα σας πρηζω οσο θελω κι εσας και τα μπρικια που αγοραζατε..Μεταξυ σοβαρου και αστειου...
Καλά σου λέει ρε! Πάρε ένα γερμανικό που δεν σπάει-δεν χαλάει!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!