-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το εσωτερικό και ο εξοπλισμός (το GT είχαμε και εμείς BTW) ήταν πολύυυ μπροστά. το das auto μκ3 ούτε φανάρι δεν του κράταγε με τα 60 άλογα του 1,4.+1
Κι εγώ τότε είχα κοιτάξει zx, golf, civic. Απλά καμία σχέση το εσωτερικό και ο εξοπλισμός. ABS, τι είναι αυτό; Trip computer με ενδείξεις που ούτε σήμερα βρίσκεις; Υδραυλικό τιμόνι, μπάκετ καθίσματα, ζάντες αλουμινίου με 195/60/14 διαστάσεις, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα; Το γκολφ δεν είχε τίποτα από αυτά και είχε και 60 έναντι 82 ίππων . Το zx είχε την παθητική τετραδιεύθυνση, αλλά πέραν αυτού το χάος (ζητώ συγγνώμη από τους συμπαθείς κατά τ' άλλα ψιτροενάκηδες ) Στο civic έπρεπε να περνάω τα πόδια μου μέσα από τη στεφάνη του τιμονιού αν ήθελα να μπω . Θυμάμαι κι ένα 'τεστ' που είχε κάνει ο Σταθάκης τότε στο 'από τη θέση του οδηγού' που το έβγαζε εξαιρετικό. Κάπου εκεί πάρθηκε και η απόφαση. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το zx είχε την παθητική τετραδιεύθυνση, αλλά πέραν αυτού το χάος (ζητώ συγγνώμη από τους συμπαθείς κατά τ' άλλα ψιτροενάκηδεςΣυγγνώμη επειδή είπες την άποψή σου; Δεν είμαστε τόσο περίεργοι ρε
-
Ρε δε πα να χε ολα τα καλα του κοσμου και ποιοτητα κατασκευης που οντως ειχε, το ενα στριβει υποδειγματικα και το αλλο παει στο περιπου.. και δε φοραγε και ζαντολαστιχα supercar για να το κανει αυτο..
Και στα monte carlo απο το '95 ολος ο εξοπλισμος που λετε υπαρχει και αεροσακος φυσικα. Θυμαμαι μαλιστα τεστ των 4τροχων που την εβγαζε δευτερη την avantage! πισω απο την 33 imola σε εξοπλισμο. Και σαν οικογενεικο υπερτερουσε σε χωρους την εποχη εκεινη ενω ειχε και το καλυτερο πορτμπαγκαζ ως το πιο εκμεταλλευσιμο και παραλληλεπιπεδο.Αξιζει να σημειωθει οτι μονον με τα αμορτισερ του astra gt καπως βελτιωνοταν η κατασταση σχετικα με την εντονα υποστροφικη οδικη του συμπεριφορα.To golf ηταν απλα ανεκδοτο την εποχη εκεινη. Ανυπαρκτος εξοπλισμος και ελλειψη αντιστρεπτικης σε συνδυσμο με επικινδυνες επιδοσεις. Και δε καθομαι καν ν ασχοληθω με τους διθυραμβους που γραφονταν για το γαλλικο μικρομεσαιο απ ολο τον ευρωπαικο και ελληνικο ειδικο τυπο αν θεωρησουμε οτι οντως τα παιρνουν..Απο εκει και περα δεχομαι ασχολιαστα το γεγονος οτι ολοι εχουμε τρελα με το πρωτο μας αμαξι.
-
-
-
είναι γνωστό οτι ο νονός έχει το καλύτερο κάρο...
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
Ηell yeah!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είναι γνωστό οτι ο νονός έχει το καλύτερο κάρο...Τουλαχιστον δεν ειναι γλastra...
Στο χρωμα που σου ερχεται στο μυαλο οταν ακους 'rally'.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στο χρωμα που σου ερχεται στο μυαλο οταν ακους 'rallye'. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στο χρωμα που σου ερχεται στο μυαλο οταν ακους 'rallye'.Eμενα που μου ερχεται ασπρο ειμαι εντελλως χαζος?
-
Κι εμένα περισσότερο το λευκό μου 'ρχεται.
Και μάλιστα 1.3 ή 1.6 8V.
-
Eισαι μεσα στο μυαλο μου...Λευκο 1.6 8v ή κοκκινο 1.3.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τουλαχιστον δεν ειναι γλastra...
πόσο αστείο είναι να συγκρίνεις οπελ εκείνης της εποχής με σιτροέν...
-
Και τωρα το ιδιο αστειο ειναι...
Εγω ειχα το μυαλο μου σε 1.6 8v και 16v και οχι σε 1.3 και 205 rallyE που θα μου ερχοταν οντως το λευκο.
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Eισαι μεσα στο μυαλο μου...Λευκο 1.6 8v ή κοκκινο 1.3. -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Κι εμένα περισσότερο το λευκό μου 'ρχεται.Και μάλιστα 1.3 ή 1.6 8V.
Και κίτρινο!
-
Ναι και φουξια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι και φουξια..Τσουτσουνί με φούξια βούλες έξυπνε.
-
Κίτρινο, Γιώργο, δεν έβγαινε ούτε το 1.3 ούτε το 8V 1.6.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Κίτρινο, Γιώργο, δεν έβγαινε ούτε το 1.3 ούτε το 8V 1.6.Το 16v ομως?
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!