-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Having said that, χθες γνώρισα μια πολύ όμορφα κοπέλα, η οποία προέκυψε Ελληνίδα (1) και ψυχολόγα (2). Αν είναι και Αθηναία θα πω στην αεροδυναμική σήραγγα.Απαράδεκτος νέε μου!!!
-
-
Απαράδεκτο!!! Η σκιά του ρίχνει μισή κενή!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Απαράδεκτο!!! Η σκιά του ρίχνει μισή κενή!Είναι το ανάποδο από τον Λούκυ Λούκ
-
φαίνεται ετοιμοπόλεμο!!!
-
Και ο Χολομώντας φαίνεται ετοιμοπόλεμος να υποδεχτεί το φθινόπωρο. Έψαξα για χιονάκια, τίποτα...
On a dark alley...
-
-
Καταραμένα Shitroen...
Δεν θα δεις άσπρη μέρα κουλη.
πώς έγινε;
-
Τι εγινεεε?
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καταραμένα Shitroen...Δεν θα δεις άσπρη μέρα κουλη.
πώς έγινε;
viewtopic.php?f=5&t=36743&start=3120
-
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
...[/url]
Καλα δεν επαθες και καμια τρελη ζημια.Κανα πορτπαγκαζ μπας και σηκωθηκε απο μεσα τσεκαρες?
Ναι μωρε τιποτα..ενα 600αρι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...[/url]
Καλα δεν επαθες και καμια τρελη ζημια.Κανα πορτπαγκαζ μπας και σηκωθηκε απο μεσα τσεκαρες?
Ναι μωρε τιποτα..ενα 600αρι..
Χτύπα ξύλο, με λίγα χιλιόμετρα παραπάνω, τότε θα είχε πάθει χοντρή ζημιά!
αυτό ΔΕΝ το λες χοντρή ζημία. -
Το κακο με τα χτυπηματα απο πισω ειναι οτι συνηθως δε φαινεται ποσο μεγαλη ειναι η ζημια..! Ευχομαι στον Κουλη να ειναι απλα αυτο που ειδαμε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το κακο με τα χτυπηματα απο πισω ειναι οτι συνηθως δε φαινεται ποσο μεγαλη ειναι η ζημια..! Ευχομαι στον Κουλη να ειναι απλα αυτο που ειδαμε.Ευχαριστώ! Κι εγώ αυτό εύχομαι, αν και δεν μου αρέσει ο ήχος του πίσω άξονα
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Το κακο με τα χτυπηματα απο πισω ειναι οτι συνηθως δε φαινεται ποσο μεγαλη ειναι η ζημια..! Ευχομαι στον Κουλη να ειναι απλα αυτο που ειδαμε.
Ευχαριστώ! Κι εγώ αυτό εύχομαι, αν και δεν μου αρέσει ο ήχος του πίσω άξονα
Σε μηχανικό το πήγες?
-
Εχμ... Συγγνώμη παίδες, αλλά έτυχε να με χτυπήσει από πίσω αυτοκίνητο, εμφανισιακά να μην καταλαβαίνεις τπτ, παρά μια απειροελάχιστη υποχώρηση του προφυλακτήρα, αλλά ανεπαίσθητη μιλάμε, και η ζημιά να είναι λίγο κάτω από 500άρικο, λόγω του ότι είχε 'πάρει' πάτωμα πορτ μπαγκάζ. Ας μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα.
Σε κάθε περίπτωση, περαστικά.
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!