-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Εχω δει κατι φιεστα με πολυ ομορφο αυτοκολλητο που διατρεχει ολο το αμαξωμα(καπω,οροφη)
Αυτα εννοεις?Ναι αυτα...
Άλλος απο εδω...
https://www.youtube.com/watch?v=h7_0vPfrmEY
Υπαρχουν και χειροτερα -
Τα θεωρω πολυ περιττα και μη διακριτικα...Φυσικα αν σ αρεσουν η γνωμη μας περισσευει.
-
Κουβεντα να γινεται μωρε... Εξαλλου τωρα δεν εχω και τα πολλα χρηματα για αλλες σπαταλες πανω στο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εχω δει κατι φιεστα με πολυ ομορφο αυτοκολλητο που διατρεχει ολο το αμαξωμα(καπω,οροφη)
Αυτα εννοεις?Ναι αυτα...
Άλλος απο εδω...
Υπαρχουν και χειροτεραγιατί δεν μας δείχνει και τις πίσω δαγκάνες των δισκόφρενων?
-
Οι δυο πρωτες απο Μεγαρα πριν το πάσχα.
Οι αλλες μετα απο πλυσιμο εξωτερικο σε πλυντηριο προχτες φορωντας τα σχετικα καινουρια λαστιχα.
Το 7ο πλυσιμο που του κανω συνολο σε 2,5 χρονια
Και οι γρατζουνιες πολλαπλασιαζονται..Το πλυνες?
Τις 7 φορές τις είχα πιάσει στο τρίμηνο
Μέσα στο καλοκαίρι παίζει να έπλυνα από αρχές Ιουλίου μέχρι το γρατζούνισμα πάνω από 8
Ναι ναι ξέρω θα το ξεβάψω -
σιγά ρε γαμπροι 7 φορές το 3μηνο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σιγά ρε γαμπροι 7 φορές το 3μηνο...Είναι μαυρο και λερώνει
Κάθε 15 κι αν λερώσει και νωρίτερα -
Το μαύρο και κάθε δεύτερη μέρα να το πλένεις, βρόμικο θα είναι.
-
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
σιγά ρε γαμπροι 7 φορές το 3μηνο...
Είναι μαυρο και λερώνει
Κάθε 15 κι αν λερώσει και νωρίτεραΠάντως κι εγώ ανά 15 το πολύ το πλένω.
Βδομάδες.
-
σιγά ρε γαμπροι 7 φορές το 3μηνο...+1
Είναι μαυρο και λερώνει
Κάθε 15 κι αν λερώσει και νωρίτερα1 φορά το 4μηνο και αν είναι χειμώνας και βρέχει, ποτέ.
-
Και το εσωτερικό τόσο συχνά το καθαρίζετε;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και το εσωτερικό τόσο συχνά το καθαρίζετε;Μέσα έξω το κάνω
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και το εσωτερικό τόσο συχνά το καθαρίζετε;αν τρώω και πίνω μέσα μια φορά τον μήνα...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αυτα εννοεις?Ναι αυτα...
Άλλος απο εδω...
Υπαρχουν και χειροτερα -
αν τρώω και πίνω μέσα μια φορά τον μήνα...
αν οδηγείς ΚΑΙ με ανοιχτά παράθυρα, σίγουρα μέσα σε μία βδομάδα η σκόνη είναι εμφανής πάνω στο ταμπλό και στο καντράν, ενώ στο μήνα χαλαρά έχει μαζευτεί μικρή στρώση από σκόνη-χώμα. Και σημειώνω ότι την εσωτερική βρωμιά την αναπνέουμε... Δεν είναι μόνο ομορφιά.
ΥΓ: Προσωπικά κάθε βδομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εσωτερικά (γιατί αν είναι εβδομάδα με βροχές είναι μαζοχισμός να το πλύνεις, να το πάρεις να οδηγήσεις και μέσα 2 λεπτά να έχει μαζέψει τη λάσπη τη αρκούδας από το 'σπρέι' )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
αν οδηγείς ΚΑΙ με ανοιχτά παράθυρα, σίγουρα μέσα σε μία βδομάδα η σκόνη είναι εμφανής πάνω στο ταμπλό και στο καντράν, ενώ στο μήνα χαλαρά έχει μαζευτεί μικρή στρώση από σκόνη-χώμα. Και σημειώνω ότι την εσωτερική βρωμιά την αναπνέουμε... Δεν είναι μόνο ομορφιά.
ΥΓ: Προσωπικά κάθε βδομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εσωτερικά (γιατί αν είναι εβδομάδα με βροχές είναι μαζοχισμός να το πλύνεις, να το πάρεις να οδηγήσεις και μέσα 2 λεπτά να έχει μαζέψει τη λάσπη τη αρκούδας από το 'σπρέι' )
αν βαλετε μεσα και τα πιτσιρίκια, τοτε θα στρωσει η κατασταση...
Πατημασια στον ουρανο του αυτοκινητου, ευτυχως ηταν μικρο το νουμερο και γλυτωσα τα... χειροτερα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αν βαλετε μεσα και τα πιτσιρίκια, τοτε θα στρωσει η κατασταση...
Πατημασια στον ουρανο του αυτοκινητου, ευτυχως ηταν μικρο το νουμερο και γλυτωσα τα... χειροτερα...Στον ουρανό ;; Ακόμη δεν το 'χω πάθει... Έχουν πατήσει βέβαια όπου αλλού ...
Έχω βάλει κάτι πλαστικά καλύμματα στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και κάτι περισώζεται τουλάχιστον ! -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
κατά κανόνα (ακόμα και καλοκαίρι ) οδηγώ με ανοικτά παράθυρα... τα παραπάνω τα βρίσκω κομματάκι υπερβολικά στο όριο του παστρικού... no offence...
βέβαια όταν το πλένω -πάντα μόνος μου- το καθαρίζω σχολαστικά ακόμα και τα καθίσματα...
-
Πλύσιμο κάθε 10 μέρες!
Εναλλάξ, μια μόνος μου, μία σε 'δικό μου' πλυντήριο γιατί δεν παλεύεται συνέχεια μόνος. Για το 500 θέλω 1 ώρα, για την Alfa 1,5 και για το ριμάδι το Audi θέλω 2,5. Έχω κάνει και πεσιματική στο Praktiker και έχω πάρει αλοιφές, κρέμες, σαμπουάν, αφρούς, σπρέυ, πανάκια, βουρτσάκια, σφρουγγάρια, πινέλα για όλα τα πιθανά μέρη του αυτοκινήτου και γίνεται μάχη!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!