-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πλύσιμο κάθε 10 μέρες!
Εναλλάξ, μια μόνος μου, μία σε 'δικό μου' πλυντήριο γιατί δεν παλεύεται συνέχεια μόνος. Για το 500 θέλω 1 ώρα, για την Alfa 1,5 και για το ριμάδι το Audi θέλω 2,5. Έχω κάνει και πεσιματική στο Praktiker και έχω πάρει αλοιφές, κρέμες, σαμπουάν, αφρούς, σπρέυ, πανάκια, βουρτσάκια, σφρουγγάρια, πινέλα για όλα τα πιθανά μέρη του αυτοκινήτου και γίνεται μάχη!Εγώ 3 και κάτι για το δικό μου
Στο θέμα του εξοπλιμού κι εγώ στα ίδια βρίσκομαι -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πλύσιμο κάθε 10 μέρες!
Εναλλάξ, μια μόνος μου, μία σε 'δικό μου' πλυντήριο γιατί δεν παλεύεται συνέχεια μόνος. Για το 500 θέλω 1 ώρα, για την Alfa 1,5 και για το ριμάδι το Audi θέλω 2,5. Έχω κάνει και πεσιματική στο Praktiker και έχω πάρει αλοιφές, κρέμες, σαμπουάν, αφρούς, σπρέυ, πανάκια, βουρτσάκια, σφρουγγάρια, πινέλα για όλα τα πιθανά μέρη του αυτοκινήτου και γίνεται μάχη!Εγώ 3 και κάτι για το δικό μου
Στο θέμα του εξοπλιμού κι εγώ στα ίδια βρίσκομαιΚαλά, εσύ ξεβγάζεις και την αλ(ρ)μύρα
-
Εγώ ανοίγω πόρτες και πετάω μέσα το λάστιχο.
Σε δ2ο λετπα εχω τελείωσει! -
Νομιζα οτι ειχες berlingo και οχι saxo.. Παντως η ροζ φορμιτσα σου παει τρελα..
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και το εσωτερικό τόσο συχνά το καθαρίζετε;Και η απαντηση
Μέσα έξω το κάνω
ναι ετσι γινεται...
-
-
Δηλαδή εγω που το κάνω μέσα έξω 2 φορές την εβδομάδα μάλλον για τρελο θα με περνάτε. Βέβαια Είμαι όλη μέρα
με το αυτοκίνητο. 10.000 χλμ σε 2,5 μήνες που το Έχω. -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
αν βαλετε μεσα και τα πιτσιρίκια, τοτε θα στρωσει η κατασταση...
Πατημασια στον ουρανο του αυτοκινητου, ευτυχως ηταν μικρο το νουμερο και γλυτωσα τα... χειροτερα...Στον ουρανό ;; Ακόμη δεν το 'χω πάθει... Έχουν πατήσει βέβαια όπου αλλού ...
Έχω βάλει κάτι πλαστικά καλύμματα στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και κάτι περισώζεται τουλάχιστον !Που τα βρήκες;
Τα ψάχνω 1,5 μήνα και δεν έχει κανείς απ' όσους έχω ρωτήσει -
..και μετα απο ολα αυτα τα χωραφια ανακαλυψα κι ενα λαθρεπιβατη...
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
αν βαλετε μεσα και τα πιτσιρίκια, τοτε θα στρωσει η κατασταση...
Πατημασια στον ουρανο του αυτοκινητου, ευτυχως ηταν μικρο το νουμερο και γλυτωσα τα... χειροτερα...Στον ουρανό ;; Ακόμη δεν το 'χω πάθει... Έχουν πατήσει βέβαια όπου αλλού ...Έχω βάλει κάτι πλαστικά καλύμματα στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και κάτι περισώζεται τουλάχιστον !
Που τα βρήκες;Τα ψάχνω 1,5 μήνα και δεν έχει κανείς απ' όσους έχω ρωτήσει
Στο Mothercare, αλλά έχουν περάσει και κανα-δυο χρόνια...
-
Ωραίος ρε Βολβοδία!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
..και μετα απο ολα αυτα τα χωραφια ανακαλυψα κι ενα λαθρεπιβατη...
...και δεν μου φάνηκε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ότι...σερνόσουν
-
Διπλοτούρμπινος πλέον ο volvo Δίας
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Διπλοτούρμπινος πλέον ο volvo Δίαςδεν το ειχα σκεφτει αυτο...
-
Διπλοτούρμπινος πλέον ο volvo Δίας -
Διπλοτούρμπινος πλέον ο volvo ΔίαςΚαλόοο!!!
-
Εγώ είχα ένα τέτοιο πέρσι το χειμώνα μέσα στο αυτοκίνητο! Πού κρυβόταν το σκασμένο, ιδέα δεν έχω! Δε το βρήκα ποτέ! κάθε πρωί έβρισκα γυαλιστερές γραμμές πάνω στο ταμπλώ και στις πόρτες
-
Τουρμπάτη ζυγοστάθμιση.....
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εγώ είχα ένα τέτοιο πέρσι το χειμώνα μέσα στο αυτοκίνητο! Πού κρυβόταν το σκασμένο, ιδέα δεν έχω! Δε το βρήκα ποτέ! κάθε πρωί έβρισκα γυαλιστερές γραμμές πάνω στο ταμπλώ και στις πόρτεςΑρα δεν τρίζουν τα γαλλικά, τα σαλιγκάρια που κοπανάνε μέσα στο ταμπλό είναι
-
Εγώ είχα ένα τέτοιο πέρσι το χειμώνα μέσα στο αυτοκίνητο! Πού κρυβόταν το σκασμένο, ιδέα δεν έχω! Δε το βρήκα ποτέ! κάθε πρωί έβρισκα γυαλιστερές γραμμές πάνω στο ταμπλώ και στις πόρτες
Αρα δεν τρίζουν τα γαλλικά, τα σαλιγκάρια που κοπανάνε μέσα στο ταμπλό είναι
Κανένα γαλλικό δεν τρίζει
Απλά οι οδηγοί τους δεν έχουν αρκετά δυνατό το ραδιοCD -
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!