-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θυμιζει βεβαιως βεβαιως... γι αυτο λεω οτι ειναι καιρος να αναβαθμιστει και να παρει καμια 149 πχ..
αυτή που θυμίζει το επερχόμενο Lancer Sportback;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
6 ετών πλέον...... ναι ξέρω, σε ΥΠΕΡΟΧΟ και κατάλληλο χρώμα...
από εδώ, δημοσιεύθηκε: 31/07/05
-
Αυτά είναι αμάξια, σε 2μιση χρόνια βάφτηκαν μόνα τους τα πλαστικά από το ξέβαμα του υπόλοιπου αμαξιού.
Τάκη, ενδιαφέρουσα η σίτα σου.
-
Η σίτα είναι αλουμινένια με μαύρη ανοδίωση, 45
-
-
Το Defender;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το Defender;Diko mou...pleon.
-
Ο αγαπητος μου Ιαπωνας, με το χρονο να εχει αφησει τα σχετικα σημαδια πανω του...
Για τα χιλιομετρα δεν παιρνω ορκο, αγοραστηκε μεταχειρο πριν 11 χρονια, αλλα δουλευει τελεια
Και μη σχολιασει κανεις το παρκαρισμα μου, εφτασα σπιτι ισα ισα πριν παγωσουν τα παντα...
Αν και με αυτοματο σασμαν και μαλιστα τριταχυτο με χρονο αλλαγης ~1sec ειναι πολυ ευκολα ερωτευσιμο
-
-
ωραίο το Λαντ Ρόβερ
-
-
-
scuderia monofaro
απιστευτη
-
scuderia monofaro
Πλησιαζουν και τα γεννεθλια της... 41 χρονων...
Να τα εκατοστησει!
-
-
-
Νοσταλγώντας το αυτοκινητιστικό παρελθόν μου παραθέτω φωτογραφίες των αυτοκινήτων που είχα για κάποιο διάστημα στην κατοχή μου. Το πρώτο με το τελευταίο τα χωρίζουν 34 χρόνια και φυσικά ένα τεράστιο τεχνολογικό χάσμα. Επίσης κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικής δεκαετίας. (Datsun 1973 father’s car, Fiat Uno Turbo 1989, Citroen ZX 1995, Civic 2007).
Η επιλογή (εκτός από το πρώτο όπου ήταν «αναγκαστική» επιλογή) έχει να κάνει περισσότερο με την φάση τις ζωής που περνούσα (ηλικία, οικογένεια, οικονομική κατάσταση) παρά με το ύφος – χαρακτήρα – φιλοσοφία του κάθε αυτοκινήτου.
-
-
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!