-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ητο κλειστος ο σεα
Αυτό ίσχυε πάντα ή είναι καινούργια μόδα δείγμα της οικονομικής παρακμής;
Νόμιζα πως τα ΣΕΑ είναι υποχρεωτικό να παραμένουν ανοιχτά 24ωρο στις ΕΟ όπως και τα βενζινάδικα που δεν κλείνουν.
ειχε μπλοκο λεμε αμεσως μετα
-
ητο κλειστος ο σεα
Αυτό ίσχυε πάντα ή είναι καινούργια μόδα δείγμα της οικονομικής παρακμής;
Νόμιζα πως τα ΣΕΑ είναι υποχρεωτικό να παραμένουν ανοιχτά 24ωρο στις ΕΟ όπως και τα βενζινάδικα που δεν κλείνουν.
ΣΕΑ εχω πετυχει κλειστα παντως και μαλιστα οχι εξωφρενικες ωρες. Βενζιναδικο δεν εχω πετυχει κλειστο πανω στην ΕΟ. Προφανως οχι με μπλοκα οπως ηταν η κατασταση του γατου, αλλα σε "κανονικες συνθηκες".
-
Και όμως φίλε σχεδόν όλα τα σεα στην Αθηνών Πατρών κλείνουν μετά τις 11 το βράδυ, κάπου εκει. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για αυτό στα Μέγαρα. Το μόνο που μένει ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο είναι αυτό εκεί κοντά στα διόδια στο Κιάτο στο ρεύμα προς Αθήνα, το παλαιάς κοπής, το οποίο είναι εστιατόριο -ζαχαροπλαστειο, δεν έχει βενζινάδικο.
Ίσως το καλοκαίρι να κρατάνε λίγο πιο αργά, δε θυμάμαι.
Στην Ιόνια δεν έχω προσέξει να πω την αλήθεια, είναι και εκτός άμεσης οπτικής επαφής.
-
This post is deleted! -
Πάντως στην Α.Ο. έχουν αυτόματους πωλητές στις αντλίες.
Πιθανόν και στα άλλα ΣΕΑ.
-
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πάντως στην Α.Ο. έχουν αυτόματους πωλητές στις αντλίες.
Πιθανόν και στα άλλα ΣΕΑ.
Τα βενζινάδικα έχουν ένα υποτυπώδες μίνι μάρκετ και τουαλέτες οπότε για τα βασικά μπορείς να εξυπηρετηθείς
-
Αυτο το αυτοκινητο επρεπε να το βγαλεις φωτογραφια στο φυσικο του περιβαλλον για να δειξει της χαρες του δηλαδη στον ρεμουνδο
-
Μπα εκεί θα έβγαινε φωτογραφία αγκαλιά ο χρήστης του...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!