-
-
Αυτη η audi ρε παιδι μου... το 4 ,το 5 ή το 6 ειναι? Ειναι και ευρυγωνιος ο φακος. Ωραιο παντως ειναι
-
και το νέο ST line Kuga.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτη η audi ρε παιδι μου... το 4 ,το 5 ή το 6 ειναι? Ειναι και ευρυγωνιος ο φακος. Ωραιο παντως ειναιΌντως είναι κάπως δύσκολο να τα ξεχωρίσεις. A5 Sportback.
-
Μπορω να πω οτι κι εγω ,τωρα που το ξαναβλεπω, εκει θα τα εβαζα τα λεφτα μου αν με ρωταγες.
-
Καινουργια παπουτσια για το ΜΚ5 GTi.....VWracing wheels 8x18.
-
Και το αλλο μου MK4 GTi με αλλες ζαντες 8χ17 OZ Superleggera...
-
Μια φωτογραφία από το συνηθισμένο πεδίο δράσης.
-
Στο στοιχείο του!!!
Πετυχημένο το f/l του στην πρόσοψη. Μ' αρέσει πολύ!
Ένα + σαν Renault που του μαυρισαν την μεσαία κολώνα.
-
Ωραίος Σπύρο!!
-
Ευχαριστώ παιδιά! Σίγουρα δεν είναι το ομορφότερο αμάξι που είχα αλλά βγάζει έναν χαρακτήρα που αν μη τι άλλο ταιριάζει με τα μέρη που κινούμαι αλλά και κάποιες συνήθειές μου.
-
-
Κούκλα η ΖΧ.......!!!!!!!
-
Ας βάλω και εγώ μία από το περίπτερο μού μετά από τον Πασχαλινό καλλωπισμό....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φύγε εσύ
Έλα εσύ
-
Συλλυπητήρια φίλε μου.
ΥΓ: Το Essex πάντως υπέροχο!
-
Απο τα σαλονια στ'αλωνια;;;;;
Εκτος και αν ο φιλος εχει πλεον 6μελη οικογενεια....... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Απο τα σαλονια στ'αλωνια;;;;;
Εκτος και αν ο φιλος εχει πλεον 6μελη οικογενεια.......Όντως μεγαλώνει η οικγένεια και οι ανάγκες για χώρους. Το Citroen απρόσμενα καλό αυτοκίνητο πάντως.
-
Το συγκεκριμενο βασικα ειναι οτι καλυτερο απο πολλες αποψεις μπορεις να παρεις στη κατηγορια του. Δε τιθεται θεμα συγκρισης με τη 3αρα, αλλες κατηγοριες. Η ποιοτητα του εσωτερικου του παντως ειναι ανωτερη απο τη 3αρα, γι αυτους που ασχολουνται μ αυτα... Εχουν βεβαια και καποια χρονακια διαφορα.
-
Σήμερα ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή! Αύριο βγάζω φωτογραφίες για την έκδοση ιστορικών πινακίδων, και μετά θα το παρκάρω στο γκαράζ.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!