-
Σα να διαβαζω 'ΟΚ' , 'ΧΑΙ' νιωθω..
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όταν βάζεις το cruise control (για το Γερμανικό σου Tempomat) έχεις το κάθισμα σε πολεμική θέση και πιάνεις το τιμόνι με 2 χέρια;
Γιατί; Εσύ, για παράδειγμα, όταν κρουιζάρεις στην Εγνατία με 110χμ/ω, είτε πιάνεις το τιμόνι με το ένα είτε με τα 2 χέρια, αλλάζεις θέση στο κάθισμα;
Εσυ δεν ξαπλαρεις οταν βγεις Εγνατία ; Όλο το ταξίδι ξύπνιος το βγάζεις ; :shifty
Ποσο τσομπανης ειναι αυτός ο λεονπ πια;
-
Τα μπροστά σημάδια θα φτιαχτούν στο 'γνωστό' συνεργείο φαντάζομαι
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο το σεξ Χαι-Φαι κι ας λεει ο Φροιντ (προσωπικα προτιμω τον σαφως πιο ισορροπημενο στις αποψεις του Αντλερ). Παντως αφου ενδιαφερεσαι, σε πληροφορω πως η κοπελιτσα ειναι πολυ ομορφη και δεν χρειζεται ροδες για ενισχυση.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Πολύ όμορφη με τέτοιο αυτοκίνητο σημαίνει μπελάδες για τον καημένο τον πατέρα... Ο sv2 φαίνεται έξυπνος άνθρωπος, δεν νομίζω να έκανε τέτοιο λάθος...
Ή η κόρη είναι μετρίως μέτρια, ή το αυτοκίνητο δεν είναι δικό της. Αν αυτά τα δύο δεν συμβαίνουν (απίθανο μάλλον...), η νεαρά φοβάμαι δεν θα προλαβαίνει να κλείνει τα πόδια της... Και δεν εννοώ το τρέξιμο.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετρημένες, μυαλωμένες και όμορφες κοπέλες με πολλά ή λίγα λεφτά (δεν έχει σημασία) δεν σου έτυχαν ποτέ; Όλες χαζά ξέκωλλα ήταν;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
απο τις φωτογραφιες φαινεται εξαιρετικη η κατασταση του αυτοκινητουκαι απο την Ακροπολη αμα εχει πεσει,εξαιρετικο θα φαινεται στις φωτογραφιες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
[
Μετρημένες, μυαλωμένες και όμορφες κοπέλες με πολλά ή λίγα λεφτά (δεν έχει σημασία) δεν σου έτυχαν ποτέ; Όλες χαζά ξέκωλλα ήταν;οι ψηλες ναι,
οι κοντουλες ναι,
οι κανονικου αναστηματος ομως ηταν προσγειωμενες
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όταν έχεις τέτοια οικονομική άνεση στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ επιλέγεις ελληνικό πανεπιστήμιο, φεύγεις έξω όπου εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Επίσης έχεις την άνεση να πάρεις και ένα μικρό αν εκεί που σπουδάζεις η πλειονότητα κυκλοφορεί με μικρομεσαία.καταντάει ΧΑΙ το θέμα
εμείς δεν ξέρουμε από πλουσίους ξέρω εγώ μερικούς από την Εκάλη που σπουδάζουν Μπρατισλάβα
εκεί γίνεσαι γιατρός και φαρμακοποιός σε χρόνο dt -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Όταν έχεις τέτοια οικονομική άνεση στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ επιλέγεις ελληνικό πανεπιστήμιο, φεύγεις έξω όπου εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Επίσης έχεις την άνεση να πάρεις και ένα μικρό αν εκεί που σπουδάζεις η πλειονότητα κυκλοφορεί με μικρομεσαία.
καταντάει ΧΑΙ το θέμα
εμείς δεν ξέρουμε από πλουσίους ξέρω εγώ μερικούς από την Εκάλη που σπουδάζουν Μπρατισλάβα
εκεί γίνεσαι γιατρός και φαρμακοποιός σε χρόνο dtεκεί έχει και πρώτης διαλογής γκομενάκια
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Όταν έχεις τέτοια οικονομική άνεση στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ επιλέγεις ελληνικό πανεπιστήμιο, φεύγεις έξω όπου εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Επίσης έχεις την άνεση να πάρεις και ένα μικρό αν εκεί που σπουδάζεις η πλειονότητα κυκλοφορεί με μικρομεσαία.
καταντάει ΧΑΙ το θέμα
εκεί γίνεσαι γιατρός και φαρμακοποιός σε χρόνο dtεκεί έχει και πρώτης διαλογής γκομενάκια
αυτό είναι μπόνους στην όλη φάση...
και στην πράγα άκουσα τέτοια όργια -
Δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο το σεξ Χαι-Φαι κι ας λεει ο Φροιντ (προσωπικα προτιμω τον σαφως πιο ισορροπημενο στις αποψεις του Αντλερ). Παντως αφου ενδιαφερεσαι, σε πληροφορω πως η κοπελιτσα ειναι πολυ ομορφη και δεν χρειζεται ροδες για ενισχυση.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Πολύ όμορφη με τέτοιο αυτοκίνητο σημαίνει μπελάδες για τον καημένο τον πατέρα... Ο sv2 φαίνεται έξυπνος άνθρωπος, δεν νομίζω να έκανε τέτοιο λάθος...
Ή η κόρη είναι μετρίως μέτρια, ή το αυτοκίνητο δεν είναι δικό της. Αν αυτά τα δύο δεν συμβαίνουν (απίθανο μάλλον...), η νεαρά φοβάμαι δεν θα προλαβαίνει να κλείνει τα πόδια της... Και δεν εννοώ το τρέξιμο.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετρημένες, μυαλωμένες και όμορφες κοπέλες με πολλά ή λίγα λεφτά (δεν έχει σημασία) δεν σου έτυχαν ποτέ; Όλες χαζά ξέκωλλα ήταν;
Αμέ! Μου έτυχε κάποτε και μια με λεφτά, που οι γονείς της έδιναν συγκεκριμένο χαρτζιλίκι (ήταν Λάππας approved ηλικιακά...) και δεν έσκαγε στο Πάντειο με Mercedes, αλλά το λεωφορείο...
Χαζή, δεν είχα καμία. Ξέκωλα, λίγο ή πολύ ήταν όλες (και η προαναφερθείσα...), γιατί αυτές είναι και καλύτερες στο σεξ, ως γνωστόν.
Μετρημένη, με μυαλό και όμορφη κοπέλα που να οδηγεί SL και να μην γαμιέται πολύ (ή πιο σωστά συνεχώς...), δεν μου έχει τύχει είναι η αλήθεια...
Μπορεί η εν λόγω να είναι η εξαίρεση φυσικά. Προσωπικά, δεν δίνω ποτέ καμία σημασία στις εξαιρέσεις και πορεύομαι σύμφωνα με τον κανόνα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνεις όμως διάφορες παραδοχές (π.χ. Ελλάδα-Πάντειος, ξεσάλωμα κλπ) που δεν ισχύουν σε αυτή την περίπτωση.
-
@sv2 Καλορίζικο, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Αν θες δώσε μας κάποιες έξτρα πληροφορίες πχ τιμή, έκδοση, κινητήρας, χιλιόμετρα... -
Και καλα ο εσβε2 το είδε μόνο σε φωτογραφιες, η δεσποινίδα το είδε απο κοντά ; Βασικά το είδε καθόλου ;
-
Κάνεις όμως διάφορες παραδοχές (π.χ. Ελλάδα-Πάντειος, ξεσάλωμα κλπ) που δεν ισχύουν σε αυτή την περίπτωση.Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω για τις γνώσεις σου, ο μόνος τρόπος να έχεις κάποια γνώση για το αν ισχύουν ή όχι τα παραπάνω (και δεν αναφέρομαι στο πανεπιστήμιο...), είναι να έχεις ήδη δοκιμάσει την κόρη ή να είσαι στον πολύ στενό της κύκλο και να έχεις δει τις συνήθειες της.
Σε διαφορετική περίπτωση, δεν γίνεται να γνωρίζεις, σε ποια χρήση θα βάλει την SL...
Γενικώς, το να τοποθετήσεις την όμορφη κόρη σου σε κάτι φανταχτερό, δεν είναι καλή ιδέα, γιατί θα στην ξε .
Εκτός αν θέλεις να κάνεις την δήλωση πως η δική μου κόρη έχει λεφτά και δεν την πηδάει όποιος κι όποιος: δεν γίνεται να μου έρθεις από τον Εύοσμο με την φτιαγμένη Ε36 γκάμπριο και να θες την κόρη ΜΟΥ! Από SL και πάνω!Επίσης, κρίμα είναι ο πατήρ να κυκλοφορεί με φτιαγμένο diesel Yaris, και το τέκνο με SL.
Τεσπα, από πίτα που δεν τρως, τι σε μέλει κι αν καεί που λένε και στο χωριό μου...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνεις όμως διάφορες παραδοχές (π.χ. Ελλάδα-Πάντειος, ξεσάλωμα κλπ) που δεν ισχύουν σε αυτή την περίπτωση.'Ελλάδα-Πάντειος' --> μας χάλασε η Πάντειος ??
'ξεσάλωμα' --> καλόγρια είναι ??
κατά τα άλλα, περιέργως, συμφωνώ απόλυτα με τον σύντροφο ακαεφ...
κατά τα άλλα έχω μεγάλη περιέργεια τι ζήτησε η κορασίδα, αν της δόθηκε αυτή η δυνατότητα δηλαδή
-
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
επιτελους στεγνωσε....
-
Χαχ
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γενικώς, το να τοποθετήσεις την όμορφη κόρη σου σε κάτι φανταχτερό, δεν είναι καλή ιδέα, γιατί θα στην ξε .
Ενώ αν είναι πεζή δεν έχει ελπίδα?
Εγώ πάντως βλέπω πως οι όμορφες φίλες μου μπορούν να βρούνε γκόμενο όποτε θέλουν και καμιά δεν έχει αμάξι.
Και φυσικά διαλέγουν. Καμιά δεν την πηδάνε χωρίς να θέλει.
Γενικά δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμο. -
Sent from my SM-N9005
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!