Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    S
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 1568
    • Best 0
    • Groups 0

sv2

@sv2

0
    Profile views
    1568
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online
    Location Θεσσαλονίκη

sv2 Unfollow Follow

Latest posts made by sv2

• RE: Νέος admin

Ο χρήστης nass έγραψε:

Αν θέλεις την άποψή μου, μόνο αν παραιτηθείς από διαχειριστής και γίνει πάλι μπαν το φιλαράκι σου θα επανέλθει η ηρεμία προσωρινά. Αλλά, να το ξέρεις, με ευθύνη δική σου και του ΣΧ, το γυαλί έχει ραγίσει.

Καλώς .Eπειδή δυσανασχετούν πολλοί και για το **καλό του φόρουμ **θα μπανάρω τον braker και αύριο θα ζητήσω να βγω από admin και ας με μπανάρει και εμένα κάποιος από τους εναπομείναντες mod .

posted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
      S
      sv2
    • RE: Στρογγυλή θεά

Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
      Φυλάει σκοπέτα τώρα.

Μαρινάκη και λοιπούς καρκινιάρηδες βρίζουμε ελέυθερα???????

Δεν βρίζουμε κανέναν…..

posted in Αντίλογος
      S
      sv2

Ο χρήστης g47 έγραψε:
      [
      3. Να εχεις ακομα ως avatar το σημα της lyoness.

ΟΚ Θα βάλω της Εθνικής Τράπεζας που έχω 100 μετοχές.

S
      sv2

Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:

Ο χρήστης Braker επανήλθε στο φόρουμ με δικιά μου πρωτοβουλία . Ο μόνος λόγος που χρήστηκε προσωρινά ως moderator ήταν για να με βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι λόγω γνώσεων .Λόγω της αντίδρασης όμως θα γίνει απλό μέλος.

Γιατι ηταν τοσο σημαντικο για σενα ο συγκεκριμενος χρηστης να επανελθει στο φορουμ, και πως η επαναφορα καποιου που εχει παραβιασει δυο φορες τον κανονισμο του φορουμ αυτου, εξασφαλιζει την ευρυθμη λειτουργια του ?

Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.

Δεν προστεθηκε μονο ο Braker. Μεχρι και ο ΙΚΕ ξαναήρθε (δεν τον έβαλα εγώ). Μια τελευταια ευκαιρια για ολους αυτους...

S
      sv2

Ο χρήστης g47 έγραψε:
      Ο braker γιατι ξεμπανιαριστικε?
      Η λυση στην αντιδραση των μελων δεν ειναι να επιστρεψει σε απλο μελος αλλα να επιστρεψει το ban. Ειναι ενας απο τους λογους που εισαι τοσο μισητος εδω μεσα.
      Οπως και οταν αναρωτιεσαι αν εισαι μαλακας και ανοιγεις τετοια thread.
      Πολλα αλλαζουν οταν ο admin εχει σηματακι πυραμιδας για avatar.
      Ευχομαι ολο το team της Lyoness και των απατεωνων διαφημιστων της να παει στα τσακιδια και να αφησει το φορουμ ησυχο. Wishfull thinking οταν αγοραζονται ολα, αλλα εδω μεσα εχουμε και ρομαντικους.

Ο braker, οπως και αλλοι χρηστες, ξεμπαναριστηκε γιατι ζητησε συγγνωμη και μια τελευταια ευκαιρια. Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει καμια επιεικεια ομως σε περιπτωση που ξανακανουν τα ιδια λαθη. Δες το σαν μια απονομη χαρης.
      Οσο για το μαλακας, επετρεψε μου να σου πω οτι δεν εχεις χιουμορ. Εγω ξερω να αυτοσαρκαζομαι. Αν με θεωρεις μαλακα ομως, δικαιωμα σου.
      Σε μια κοινοτητα εχουν δικαιωμα να ειναι ολοι οσοι δεν παραβιαζουν τον κανονισμο. Οποιος τον παραβιασει, θα εχει τις συνεπειες.
      Θα σε παρακαλουσα να προσεξεις ομως τα λογια σου.
      Επισς, για τελευταια φορ,α το ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΩΛΗΘΗΚΕ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!!!

S
      sv2

Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
      Απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις τίποτα απο fora κτλ... (για αυτό άλλωστε έβαλες το Βanαρισμένο φιλαράκι να σου δείξει.
      Γιατί έγινες Admin ;

Δεν είμαι παντογνώστης και η θέση του admin δεν είναι αυτή του tech support. Διαχειριστής μιας κοινότητας θα είμαι, όχι κομπιουτεράς!

S
      sv2
    • Νέος admin

Περίμενα δύο μέρες να ηρεμήσουν τα πράγματα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
      Κατ΄αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι το φόρουμ δεν πουλήθηκε και δεν πωλείται.
      Γιατί όμως τόσος ντόρος επειδή έγινα admin ;
      Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.Αλλαξε κάτι ; Ή μήπως έπρεπε να ερωτηθούν τα μέλη αν συμφωνούνε ;
      Τουλάχιστον στα τελευταία οκτώ χρόνια που είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ δεν ζητήθηκε η γνώμη μου σε όποιες αλλαγές.
      Και απορώ , είμαι τόσο μισητός εδώ μέσα; Εθιξα , έβρισα ή ήρθα σε έντονη κόντρα με κάποιον από εδώ μέσα ;
      Και μόλις έγινα admin άρχισε η αποχώρηση των mod . Χάλασα κάποια ισσοροπία ή κάτι άλλο; Ουδέποτε ζητήθηκε, άμεσα ή έμμεσα, η απομάκρυνση των υπαρχόντων global moderators και moderators. Αν μη τι άλλο οι παραιτήσεις τους ήταν δυσάρεστη έκπληξη. Γνωστοποιώ μάλιστα πως ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι ευπρόσδεκτοι για να αναλάβουν ξανά τα καθήκοντά τους.
      Το ύφος και το στυλ του moderating θα παραμείνει ως είχε. Σκοπός δεν είναι να αλλάξει το φόρουμ που γνωρίζουμε, αλλά να συνεχίσει και να αναπτυχθεί. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν σε αριθμό οι mods που επιθυμούν να παραμείνουν, θα προκριθούν άλλοι χρήστες ώστε να συμπληρώσουν την ομάδα.

Ενόχλησε επίσης το μπανεράκι της Lyoness .Το έβγαλα αλλά θα ήθελα να ξέρω αν θα υπήρχε η ίδια αντίδραση αν το μπανεράκι ήταν της Eurobank Visa επιστροφή.
      Ο χώρος για διαφημίσεις είναι ανοικτός σε όλους ,όποιος από εσάς μπορεί να διαφημίσει ότι θέλει.
      Ο χρήστης Braker επανήλθε στο φόρουμ με δικιά μου πρωτοβουλία . Ο μόνος λόγος που χρήστηκε προσωρινά ως moderator ήταν για να με βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι λόγω γνώσεων .Λόγω της αντίδρασης όμως θα γίνει απλό μέλος.
      Το θέμα των Πυραμίδων και της Lyoness θα παραμείνει ως μια δημόσια συζήτηση και δεν θα μετατραπεί σε γκρίζα ή φανερή διαφήμιση. Όλοι θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, είτε υπέρ είτε κατά αυτών των εταιρειών, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Αυτά για αρχή και ευελπιστούμε πως θα λυθούν οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν. Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο από εδώ και πέρα.

S
      sv2

Περίμενα δύο μέρες να ηρεμήσουν τα πράγματα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
      Κατ΄αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι το φόρουμ δεν πουλήθηκε και δεν πωλείται.
      Γιατί όμως τόσος ντόρος επειδή έγινα admin ;
      Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.Αλλαξε κάτι ; Ή μήπως έπρεπε να ερωτηθούν τα μέλη αν συμφωνούνε ;
      Τουλάχιστον στα τελευταία οκτώ χρόνια που είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ δεν ζητήθηκε η γνώμη μου σε όποιες αλλαγές.
      Και απορώ , είμαι τόσο μισητός εδώ μέσα; Εθιξα , έβρισα ή ήρθα σε έντονη κόντρα με κάποιον από εδώ μέσα ;
      Και μόλις έγινα admin άρχισε η αποχώρηση των mod . Χάλασα κάποια ισσοροπία ή κάτι άλλο; Ουδέποτε ζητήθηκε, άμεσα ή έμμεσα, η απομάκρυνση των υπαρχόντων global moderators και moderators. Αν μη τι άλλο οι παραιτήσεις τους ήταν δυσάρεστη έκπληξη. Γνωστοποιώ μάλιστα πως ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι ευπρόσδεκτοι για να αναλάβουν ξανά τα καθήκοντά τους.
      Το ύφος και το στυλ του moderating θα παραμείνει ως είχε. Σκοπός δεν είναι να αλλάξει το φόρουμ που γνωρίζουμε, αλλά να συνεχίσει και να αναπτυχθεί. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν σε αριθμό οι mods που επιθυμούν να παραμείνουν, θα προκριθούν άλλοι χρήστες ώστε να συμπληρώσουν την ομάδα.

Ενόχλησε επίσης το μπανεράκι της Lyoness .Το έβγαλα αλλά θα ήθελα να ξέρω αν θα υπήρχε η ίδια αντίδραση αν το μπανεράκι ήταν της Eurobank Visa επιστροφή.
      Ο χώρος για διαφημίσεις είναι ανοικτός σε όλους ,όποιος από εσάς μπορεί να διαφημίσει ότι θέλει.
      Το θέμα των Πυραμίδων και της Lyoness θα παραμείνει ως μια δημόσια συζήτηση και δεν θα μετατραπεί σε γκρίζα ή φανερή διαφήμιση. Όλοι θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, είτε υπέρ είτε κατά αυτών των εταιρειών, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Αυτά για αρχή και ευελπιστούμε πως θα λυθούν οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν. Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο από εδώ και πέρα.

S
      sv2
    • RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)

Ο χρήστης roman_k έγραψε:
      Υπάρχει ένα άτομο που με απλά διαγράμματα και κατανοητό κείμενο θα εξηγούσε σε 2 λεπτά τα μυστικά της lionez σε όλους του τούβλους.

Αntonios-team

Aλλά βρε παίδες, 20.000 κόσμος στο φορουμ και μόνο 2 είναι μέλη στην όμορφη κοινότητα Δεν παίζει αυτό, πρέπει να υπάρχουν και άλλοι, ίσως να είναι ντροπαλοί, ποιός ξέρει...

Έτσι…έχω πολλά μέλη του φόρουμ στην ομάδα μου εκ των οποίων μερικά είναι ιδιαίτερα δραστήρια.
      Και μάλιστα με nickname που γράφεται με έντονο χρώμα….

posted in Αντίλογος
      S
      sv2
    • RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)

Ο χρήστης nickstam έγραψε:

Από τα λινκ με τις μικρομεσαίες - παραδείγματα:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λάβεται υπόψη οτι η έκπτωση μπορεί να περαστεί στο ID σας, εφόσον επιδείξετε, κατά την στιγμή της συναλλαγής, την κάρτα μέλους σας ( πριν βγει η ταμειακή απόδειξη και όχι εκ των υστέρων!). Επίσης οι συναλλαγές σας δεν θα εμφανίζονται αυθημερών αλλά κάθε αρχές της εβδομάδας. Προφορικές αναφορές σε ID κλπ δεν γίνονται αποδεκτές

Τόσο σοβαρή επιχείρηση, έναν που να γνωρίζει βασικούς κανόνες ορθογραφίας, δεν έχουν;

το κειμενο για την επιχειρηση το συντάσσει ο επιχειρηματιας ή ο υπευθυνος για το lyoness κομματι μεσα απο τον online λογαριασμο της επιχειρησης.

αλλα εχεις δικιο σε αυτό και εμένα δε μου αρέσει να το βλέπω.

Ο Αλεξούδας το έχει γράψει αυτό και είναι έτσι πάνω από έναν χρόνο….

posted in Αντίλογος
      S
      sv2
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ