-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Με την Μ3 μου σε διαδρομή στην Ευβοια.Τρομερό fun
ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια.
Κι εγώ είμαι ακόμα inlove μαζί της μετά από πολλά χιλιόμετρα. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αφού Πιάσαμε τα μικρά, να και το δικό μας gaycar
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
έπρεπε να το βάλεις μετά την στροφή για φωτογραφία...
-
-
-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Με την Μ3 μου σε διαδρομή στην Ευβοια.
Τρομερό fun
Kαταρράκτες Δρυμώνα;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Με την Μ3 μου σε διαδρομή στην Ευβοια.
Τρομερό fun
Kαταρράκτες Δρυμώνα;
είναι μια διαδρομή (απίστευτη ανάβαση μέσα σε δάσος) που πηγαίνει προς τα Πολιτικά Ευβοίας.
Η άσφαλτος γλυστράει πολύ, κάτι που κάνει τη βόλτα με Μ3 ιδανική !!!
Υπάρχει και μια ταβέρνα με τρομερό σπιτικό φαγητό που λέγεται Αγνάντι στην Καμαρίτσα. Να πάτε, εξαιρετικά όλα και ότι πρέπει για κοντινή εκδρομούλα (Στροφιλίκι και καλό μαμ) -
Mανο,Κογιοτη...δεν μας χαλαει νομιζω μια βολτουλα στα προτεινομενα απο τον αρτ911!
Θα παρουμε το Βολβο μου, και θα αφησουμε τα δικα σας σπιτι...να χαρουμε στριψιμο ρε παιδι μου!art911 σε ευχαριστουμε, υπεροχο αυτοκινητο,υπεροχες φωτογραφιες
..και οι υπολοιποι επισης,πολυ ομορφα αυτοκινητα,μπραβο παιδες !! -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
To Micraκι μας μετά τον τελευταίο καλοπισμό του!
ωραιοτατο χρωμα, ΣΟΥΠΕΡ...
το πετυχαινω πολυ τακτικα τα πρωινα σε Λ.Διονυσου και χαιρεταω την Μ....υ, αλλα που να παρει χαμπαρι το κοινοτατο μου γκρι-ασημι ΦΙΑΤακι. Κανει ευχαριστα ΜΠΑΜ. Αυτο ομως μου τραβαει το ματι και με κανει καθε φορα να ριχνω και δευτερη ματια.Τις ζαντες αυτες τις ειχε?..δεν θυμαμαι. Πολυ του πανε.
Αφού την ξέρεις! Απο παρατηρητικότητα μηδέν!
Οι ζάντες είναι αυτές
που χρησιμοποιούσαν τα αυτοκίνητα του Micra Cup. Το λάθος είναι οτι βάφτηκαν σε χρώμα του οποίου την συνταγή δεν κράτησε κανείς και τώρα που η σύζυγος τις έχει ήδη γρατσουνίσει πρέπει να ξαναγίνουν. Επίσης μπήκαν και οι αυτοκόλητες ρίγες που βάζουν στις ζάντες των μοτοσυκλετών.
-
Σε ΥΠΕΡ αγαπημένα μέρη,
το κατσαρό
ο Γαλαξίας και από κάτω φαίνεται λίγο η διαπνοή του Αώου. λίγο μέσα προχωρήσαμε και αναπνέαμε υγρό αέρα κ δε βλέπαμε τη τύφλα μας.
ένα 'μας έβαλε τα γυαλιά φάση' με το πώς ανέβηκε 5χλμ κροκαλο-χωματόδρομου, αβίαστα με ένα πόδι κ ένα χέρι. Στο Βάλια μάρε (ναι έκανα κ ιδιαίτερα βλάχικα της Λάκκας Αώου) που σημαίνει μεγάλη πεδιάδα. Στην απλωταριά του Σμόλικα (2ο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας για τους μη γνώστες), η φώτο στα 1880 μέτρα, ανέβαινε κι άλλο ακόμα λίγο. Εδώ δε πάει ο τιράντας με τπτ ( )
και μια κάργα πανέμορφη, 'κτλ...' με ταιριαστό κοκκινο στο πράσινο, ο τύπος με το άλογο ο Ανάσας, έβγαλε τον Ορέστη βόλτα και άλλα χαρωπά χαπενινγκς στην κοινωνία των 20 ατόμων (ένας μας άφησε πρόσφατα) στα 1150 μέτρα ύψος (θα πέσει μονόλογος σύντομα...)
-
Νάις Θινγκς.
Σχολείο το κτηρικάκι πίσω, στη ντελευταία;
-
ναι, κοντά στην πλατεία. Νυν εκλογικό κέντρο (...) κ αποθήκη Παλιά υπήρχε παρατημένο κορόλλα ΑΕ86, κάπου το πήγαν τώρα
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
8βαλβιδο 1100 ή 1200 δε θυμαμαι
Merci για τα κολλακευτικα σχολιαSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
1200 λοιπον...
χαχαχα δεν θυμασαι? δεν το εχεις ακομα? -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Σε ΥΠΕΡ αγαπημένα μέρη,το κατσαρό
ο Γαλαξίας και από κάτω φαίνεται λίγο η διαπνοή του Αώου. λίγο μέσα προχωρήσαμε και αναπνέαμε υγρό αέρα κ δε βλέπαμε τη τύφλα μας.
ένα 'μας έβαλε τα γυαλιά φάση' με το πώς ανέβηκε 5χλμ κροκαλο-χωματόδρομου, αβίαστα με ένα πόδι κ ένα χέρι. Στο Βάλια μάρε (ναι έκανα κ ιδιαίτερα βλάχικα της Λάκκας Αώου) που σημαίνει μεγάλη πεδιάδα. Στην απλωταριά του Σμόλικα (2ο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας για τους μη γνώστες), η φώτο στα 1880 μέτρα, ανέβαινε κι άλλο ακόμα λίγο. Εδώ δε πάει ο τιράντας με τπτ ( )
και μια κάργα πανέμορφη, 'κτλ...' με ταιριαστό κοκκινο στο πράσινο, ο τύπος με το άλογο ο Ανάσας, έβγαλε τον Ορέστη βόλτα και άλλα χαρωπά χαπενινγκς στην κοινωνία των 20 ατόμων (ένας μας άφησε πρόσφατα) στα 1150 μέτρα ύψος (θα πέσει μονόλογος σύντομα...)
-
Πολύ όμορφο οδοιπορικό.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ζεντιξάρα ιντεριορ..Το δικό μας έζησε την περίοδο 1992-2009. Το θυμάμαι με πολλή νοσταλγία.
[edit] Μάλλον νύσταζα πολύ και δεν έβγαινε νόημα!
-
Αμα το στριψες οπως του αξιζει, σιγουρα νοσταλγια νιωθεις..
-
Ένας ήξερε να το στρίβει, αλλά δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αμα το στριψες οπως του αξιζει, σιγουρα νοσταλγια νιωθεις..Το κατά δύναμην, αλλά είχε κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα στους ορεινούς δρόμους της Χαλκιδικής, όλες τις εποχές του χρόνου. Στο τέλος βέβαια, παρακαλούσε να το αφήσουμε να πεθάνει, όπερ και εγένετο όταν εγκατέλειψα τη χώρα. Πρέπει να είχε κοντά στα 300k km αν θυμάμαι καλά.
RIP
-
@nonos Πάρα μα πάρα πολύ ωραίο και προσεγμένο το zx! Να τη χαίρεσαι
(ραδιόφωνο δεν έχει ή αυτό εκεί είναι καπάκι που το κρύβει? )
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!