-
Να προσέχεις ποιά αμάξια τραβάς φωτογραφίες
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Να προσέχεις ποιά αμάξια τραβάς φωτογραφίες -
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θα βάλω κι εγώ κι ας καταριούνται μερικοί-μερικοί εδώ μέσα ...Ωραιος!! Καλοταξιδο Γιαννη!!!
-
όχι ακριβώς 'μου'
Πήλιο, κάπου ανάμεσα σε Δράκεια και Χάνια[spoiler:3fbxy2ax]Απίστευτη διαδρομή για να πας σβέλτα με ολοκαίνουρια λάστιχα και βενζίνες από γονείς, ό,τι πρέπει για μετά την εξεταστική, κωλογούσταρα παίδες[/spoiler:3fbxy2ax]
-
@Govus ομορφο ειναι! καλοταξιδο. μ'αρεσει πολυ η μουρη του. focus 1.4 η 1.6?
-
και βγάλε αυτήν σάπια παπαριά από το ταμπλό
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
όχι ακριβώς 'μου'
Πήλιο, κάπου ανάμεσα σε Δράκεια και ΧάνιαΑπίστευτη διαδρομή για να πας σβέλτα με ολοκαίνουρια λάστιχα και βενζίνες από γονείς, ό,τι πρέπει για μετά την εξεταστική, κωλογούσταρα παίδες
γραφοντας 'σβελτα' δεν πιστευω να εννοεις οτι ξεπερασες το οριο ταχυτητας που ειναι γραμμενο στην
πινακιδα σε εκεινο το δρομο. αν το ξεπερασες εισαι of side! -
Γαλλική μπουρούχα έχει οπότε πάνω από 50 αποκλείεται να έπιασε
-
Έτσι ακριβώς..και αυτά τα Xantia δεν κρατάνε καθόλουυυυ
Ελπίζω να το ευχαριστήθηκες και να την πήγες όπως της αρμόζει.
sent from a shiny Xantia II using Τapatalk 2
-
Άρη ελπίζω να το ΕΣΠΑΣΕΣ, να το ΕΣΤΡΙΨΕΣ, να το ΕΛΙΩΣΕΣ, να το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ σαν Π.Ο. και όπως του αρμόζει με 180χλμ/ω, αλλιώς δεν υπάρχει νόημα να ποστάρεις εδώ.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
η ρολλ μπαρ και οι δεστρες δεν μπαινουν χαρην καγκουρισμου φιλε μου, της περισοτερες φορες ειναι απαραιτητες
τι ειναι οι δεστρες κα το ρολ μπαρ? θεωρω απαρετητο το σιδερο που βαζουν στη μουρη του αυτοκινητου. τα νικελ σιδερα στο πλαι του αυτοκινητου που χρησιμευουν? τα νικελ εκει που ανοιγουν οι πορτες? νικελ στους καθρεπτες?
δεν ειρωνευομαι, απλα ρωταω για να μαθω.@Γιωργος lancia ωραιο το fiat. γυαλιζει και ειναι αγρατζουνιστο. τωρα το πηρες?
σορυυυυ, τωρα το ειδα το ποστ σου...
οχι, το εχω 1 χρονο και 3 μηνες... απλα ασχολουμαι με το detailing και προσπαθω να το εχω σε καλη κατασταση!
-
-
Με την Μ3 μου σε διαδρομή στην Ευβοια.
Τρομερό fun
-
Και άλλη μια
Το λατρεύω αυτό το αμάξι. Σίγουρα ένα από τα 3 καλύτερα Μ που φτιάχτηκαν ποτέ
-
-
art911 είναι υπέροχη
-
Πολύ όμορφες φωτό!!!