-
Υπαρχει περιπτωση ο 1750 200ps να μπει και στην GT?
-
200 άλογα στις 4750; Κόφτη που έχει το μοτέρ;
-
Qsis θα πάρεις ιταλικό ή έχω καταλάβει λάθος; Όλο εδώ σε βλέπω και τριγυρνάς...
-
δε νομιζω,τουλαχιστον οχι με τις υπαρχουσες προτασεις
-
Πήρα εγώ ιταλικό, γι' αυτό τα χει μάθει όλα απέξω. Τον έχω πρήξει...
-
Αχα! Κινητηρα Tjet και η Alfa... less premium αλλα απο αυτα που ειχε... Αντε επιτελους, θα βοηθησει τις πωλησεις της 159.
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Πήρα εγώ ιταλικό, γι' αυτό τα χει μάθει όλα απέξω. Τον έχω πρήξει...αντε να το στρωσεις γιατι εχεις και ενα 207 να πατησεις
-
Τι λες πριμιουμ ρε μπαγλαμα; Κυβικολαγνος εισαι και συ;
-
Ασχετο...
Ειδα Brera μαυρη με τις ζαντες τυπου 'αραχνη'-πολλες ακτινες-
και κατι επαθα...
Αν με το καινουργιο motori ερθει κοντα στα 35κ
θα ειναι πειρασμος. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι λες πριμιουμ ρε μπαγλαμα; Κυβικολαγνος εισαι και συ;'μπαγλαμα' ? που το θυμηθηκες? το αγαπημενο μου επιθετο...
Θα με ακουσεις 7-8 φορες την ημερα οδηγώντας να το φωναζω,,,, -
Για να μην ειμαστε οφ τοπικ
Κανε μου την ερωτηση στο Fiat panda 100 hp ...πρέπει να ειναι στην δευτερη σελιδα΄΄΄θα την βγαλω μπροστα...αν και εκει θα τα μαθεις ολα, δεν θα σου μείνουν αποριες -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αχα! Κινητηρα Tjet και η Alfa... less premium αλλα απο αυτα που ειχε... Αντε επιτελους, θα βοηθησει τις πωλησεις της 159.Όχι T-jet, αλλά 1750 DI Turbo (direct injection turbo).
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Πήρα εγώ ιταλικό, γι' αυτό τα χει μάθει όλα απέξω. Τον έχω πρήξει...Εσυ γιατρευτηκες... καντου κανα σεμιναριο του μπακαλιαρου μπας και ξεστραβωθει.. Με το 207 μην ασχοληθεις καν.
-
εγω δε γιατρευομαι ετσι απλα!!!
παντως μια κοντρουλα Mito vs 207 GT θα ναι καλη φαση για να διαπιστωσουμε πιο μοτερι ειναι δυνατοτερο!!
αφου τα χουμε προχειρα...
ο 1.6Τ των psa/bmw παντως ειναι πολυ καλος!(ενα σωστο εξαρι να ειχε.. ) -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πήρα εγώ ιταλικό, γι' αυτό τα χει μάθει όλα απέξω. Τον έχω πρήξει...
Εσυ γιατρευτηκες... καντου κανα σεμιναριο του μπακαλιαρου μπας και ξεστραβωθει.. Με το 207 μην ασχοληθεις καν.
Μόλις αναφέρθηκε η λέξη μπαγλαμάς, εμφανίστηκες αυτοπροσώπως...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
200 άλογα στις 4750; Κόφτη που έχει το μοτέρ;Στις 5.200...?
( Για πετρέλαιο μιλάμε...? ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:lol: εγω δε γιατρευομαι ετσι απλα!!!παντως μια κοντρουλα Mito vs 207 GT θα ναι καλη φαση για να διαπιστωσουμε πιο μοτερι ειναι δυνατοτερο!!
ο 1.6Τ των psa/bmw παντως ειναι πολυ καλος!(ενα σωστο εξαρι να ειχε.. )Μα έχει σωστό εξάρι..
-
http://www.autoblog.com/2009/01/22/alfa ... d-on-mito/
expect similar styling to the MiTo with a lower roofline and sleeker profile
Όπως θα πρεπε να είναι η Mito εξ' αρχής για μένα.
Μάλλον στο Lancia Forum έπρεπε να το ποστάρω γι αυτό...
Sister company Lancia may yet get its own version to revive the Fulvia name
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:lol: εγω δε γιατρευομαι ετσι απλα!!!παντως μια κοντρουλα Mito vs 207 GT θα ναι καλη φαση για να διαπιστωσουμε πιο μοτερι ειναι δυνατοτερο!!
ο 1.6Τ των psa/bmw παντως ειναι πολυ καλος!(ενα σωστο εξαρι να ειχε.. )Εγω παντως θα πονταρα χαλαρα στο 207 μονο και μονο για το εκνευριστικο VDC
της MITO που δεν απενεργοποιειται ουτε σε εκκινησεις... -
Μέσα στη χρονιά θα δούμε και τον γνωστό 1.4Τ με Multiair όπως επαληθεύθηκε και στη προχθεσινή παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 4ου τριμήνου 2008 και του έτους 2008 του όμιλου.....αλλά εδώ και καιρό η FPT δουλεύει σε ένα νέο κινητήρα 1.3λτ 1310 κ.εκ για την ακρίβεια που θα αντικαταστήσει τους σημερινούς 1.4...έτσι μετά από πάνω από 20 χρόνια ο 2κύλινδρος 0.9 και ο νέος 1.3 θα στείλουν οριστικά στη σύνταξη τους FIRE...O νέος 1.3 αναμένεται μέσα στο 2011 και προβλέπεται να αντικαταστήσει τον 1.4 ως το 2012.Οι επιλογές στο κυβισμό των νέων 4κύλινδρων έγιναν με γνώμονα κυρίως την Alfa Romeo....1750 και 1300 είναι δύο παραδοσιακοί κυβισμοί στην ιστορία της μιλανέζικης φίρμας.
ΑLFA ROMEO FORUM