-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Νέα έκδοση?? Mito Rallye??Tre ruote bastano
-
Κάγκουρες....τςτςτςτςτς...
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δείξε μας και τη συνέχεια
Πόσες τούμπες έκανε?
Λογικά καμία.
Παλιότερα με το Zastava και την ανάρτηση 'πίτα' στο χαμήλωμα, ο πίσω εσωτερικός τροχός σηκωνόταν στο ..θεό, μόνον οι.. απέξω τρόμαζαν, ποτέ δεν πλησίασε καν την ανατροπή.
Με τον ημιάκαμπτο και σκληρές ρυθμίσεις όπως στην ΜιΤο, μπορεί να είναι και πιο έντονο το φαινόμενο, πάντως δεν υπάρχει περίπτωση ανατροπής (υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά εξάλλου... ).
-
μόνο που οι άλφα σηκώνανε μπροστινό τροχό
-
-
Ωχ...την πατήσαμε....φάνηκε η πραγματική καταγωγή της Mito...damn
-
-
Πως φαίνεται ότι δεν έχετε καθόλου εμπειρία από Alfa Romeo...
-
Πως φαίνεται ότι δεν έχετε καθόλου εμπειρία από Alfa Romeo...Stefan εδώ φαίνεται καθαρά ότι έχει ήδη καβαλήσει κερμπ και έχει πάει ο πίσω τροχός στο θεό... δεν χρειάζεται πολύ εμπειρία για να δεις κάτι τέτοιο...
-
Δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι κι έτσι. Εγώ απλά αναφέρθηκα στις κλίσεις. Όλες οι σύγχρονες Alfa παίρνουν κλίσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν στρίβουν. Απλά θέλουν λίγο συνήθεια και ψάξιμο παραπάνω. Γι' αυτό και τις αγαπάμε εξάλλου γιατί δεν είναι ξαναζεσταμένο φαΐ.
-
Δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι κι έτσι. Εγώ απλά αναφέρθηκα στις κλίσεις. Όλες οι σύγχρονες Alfa παίρνουν κλίσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν στρίβουν. Απλά θέλουν λίγο συνήθεια και ψάξιμο παραπάνω. Γι' αυτό και τις αγαπάμε εξάλλου γιατί δεν είναι ξαναζεσταμένο φαΐ.Τι μπορεί ρε συ?
Εδώ έχει σηκωθεί 30-40 πόντους ο τροχός από το έδαφος. Για να γίνει κάτι τέτοιο υπό ΚΣ πρέπει η εμπρός ανάρτηση να είναι ΤΕΡΜΑ μα ΤΕΡΜΑ μαλακή.
Κοίτα πως η εμπρός δεξιά του ανάρτηση έχει κάτσει εντελώς.
Επίσης μόλις μπήκε στη στροφή και λογικά χτύπησε το εσωτερικό kerb.
Τα αυτοκίνητα που σηκώνουν τον πίσω τροχό (κάτι Γαλλικά) τον σηκώνουν πολύ λίγο, ίσα-ίσα.
-
Πως φαίνεται ότι δεν έχετε καθόλου εμπειρία από Alfa Romeo...Αμα δω καμια 147 στις 2 ρόδες θα ξέρω οτι είσαι εσύ...
-
Πως φαίνεται ότι δεν έχετε καθόλου εμπειρία από Alfa Romeo...Οι 147 pre-f/l, 159, GT ( ) και Giulietta (sport pack) που έχω οδηγήσει, δεν γέρνουν (πολύ) πάντως.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Αμα δω καμια 147 στις 2 ρόδες θα ξέρω οτι είσαι εσύ...
Εγώ μόνο το Land Rover πήγαινα στις 2 ρόδες...
Οι 147 pre-f/l, 159, GT ( ) και Giulietta (sport pack) που έχω οδηγήσει, δεν γέρνουν (πολύ) πάντως.
Η 147 γέρνει αρκετά. Η f/l μου με comfort ανάρτηση, 4 άτομα και μπαγκάζια ακούμπαγε τους πίσω τροχούς στο θόλο σε μεγάλες καμπές (πχ στροφές Αγ. Θεοδώρων-Φθιώτιδα) ή εγκάρσιες ανωμαλίες. Η pre-f/l μου όχι τόσο. Η Giulietta πάλι με sport pack που λες μου φαίνεται ότι παίρνει περισσότερες κλίσεις από Golf GT ή Leon 1.8TSI sport, αλλά φυσικά στρίβει ανώτερα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Aς αφησουν τα suv εκει στην Αλφα και ας βγαλουν κανα καλο εργαλειο να πουλησουν με κινητηρες Φεραρι..
Λείπει χρόνια Τώρα Απο την γκάμα της Αρ ένα suv...
Κινητήρα Ferrari έχει στην 8c...0Το ξερω..για αυτο κει λεω οτι να βγαλουν κανα καλο εργαλειο ποιο συμβατο απο την 8c και ας αφησουν τα suv μιας και θα ειναι χαμενη υποθεση τουλαχιστον στο θεμα πωλησεων.
-
-
Eχει ειπωθει οτι σε ορισμενες περιπτωσεις, με επιτηδευμενο πατημα σε kerb, και εφοσον ανασηκωθει το αυτοκινητο
στους δυο εξωτερικους τροχους, το περασμα στο συνολο της στροφης ενδεχεται να ειναι γρηγοροτερο, ακριβως επειδη
το βαρος πεφτει αποκλειστικα στους 2 τροχους προσφεροντας καλυτερη πλευρικη προσφυση...
Παραλληλα θυμηθηκα το εντυπωσιακο εξωφυλλο του Ελληνικου Auto-motor-und-sport με την δοκιμη του νεου τοτε
Punto GT σε παρομοια 'σταση'... -
Πως φαίνεται ότι δεν έχετε καθόλου εμπειρία από Alfa Romeo...Καταρχας υπο συνθηκες, σχεδον ΟΛΑ τα αυτοκινητα μπορουν να σηκωθουν
σε δυο τροχους, πατωντας σε kerb, 2ον, οπως πολυ σωστα ανεφερε
ο RXristos, το σημα κατατεθεν των AR ηταν ο εμπρος εσωτερικος, οπως
πρωτοειδαν καποιοι πατεραδες της γενιας μας, ζωντανα στο Τατοι και σε αναβασεις,
με 'Μαυρο' και αργοτερα Γιωργο Μοσχου στα πηδαλια των GT junior, GTA, GTAm... -
Μην τρελαίνεσαι Κίκιζα!! Εγώ στις κλίσεις αναφερόμουν...
ΑLFA ROMEO FORUM