-
Προσοχή είναι μεταδοτικός! -
Και δεν υπαρχει αντιδοτο.
-
Έλα αγόρι πάρε άλλη μια GTV σε δράση
Youtube VideoΥΓ: Πρόκειται για άλλο ένα έργο τέχνης, ακατάλληλο για τους εραστές της Giulietta series3 οπότε
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@nonosΈλα αγόρι πάρε άλλη μια GTV σε δράση
Youtube VideoΥΓ: Πρόκειται για άλλο ένα έργο τέχνης, ακατάλληλο για τους εραστές της Giulietta series3 οπότε
Γιατι το κανεις αυτο τωρα.. Ξερω οτι δε μπορω να παρω την 1.8 γιατι δε μπορω να τη συντηρησω σωστα σα φοιτητης ενω μπορω να βρω μια να αγορασω με τα λεφτα που εχω..Και ομως καθε μερα κοιταω τι παιζει σε car.gr και χρυση ευκαιρια.. Θυμαμαι το κολλημα που εφαγα αμεσως σα παιδακι οταν πηρα με τη πρωτη ματια την κοκκινη spider 1/18 της maisto..
Εχω πει οτι τα πρωτα λεφτα της πρωτης σταθερης δουλειας μετα τη σχολη θα πανε σε coupe-cabrio alfa.-
-
Παρ'τη ρε συ τωρα που μπορεις κι ας την εχεις εκθεμα στο γκαραζ!!! Με τα πρωτα σοβαρα λεφτα μπορει να 'πρεπει' να αγοραστει κατι αλλο κλπ κλπ... απο μενα τσιμπα τη
-
Δε γινεται ευθυμη τα βαζω κατω δε βγαινουν.. Ειναι ενα αμαξι που θελει το γκαραζ της και οχι απο εδω και απο εκει μες στη πατρα..Δε νοειται να εχει ουτε ενα βαθουλωμα.. Δε θελει τσιγκουνιες σε συντηρηση και θελει και τακτικη συντηρηση ,δε κανει μεγαλο ανα 90kkm οπως ενα mx.. Θελει τσεπη που εμενα τελειωνει τελειως με την αγορα.. Θελω κι εγω το αμαξι μου αριστο σα τη zx και οχι να εχω κατι που ουσιαστικα δε με παιρνει να το εχω..
Γι αυτο λοιπον με τα πρωτα καλα λεφτα πρεπει να φυγει το απωθυμενο γιατι αλλιως σε κυνηγαει μια ζωη! Μαλλον καμια brera.. -
Καταλαβαινω
Ε, αν ειναι ομως για brera αξιζει τον κοπο να περιμενεις!! Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει που την εκαναν παρουσιαση σ'ενα περιοδικο, εγραφαν στο τελος του αρθρου σαν ΥΓ οτι ηθελαν να βαλουν στον τιτλο: Κ ΛΑΡΑ!!
Ειναι ομως...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
ΚαταλαβαινωΕ, αν ειναι ομως για brera αξιζει τον κοπο να περιμενεις!! Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει που την εκαναν παρουσιαση σ'ενα περιοδικο, εγραφαν στο τελος του αρθρου σαν ΥΓ οτι ηθελαν να βαλουν στον τιτλο: Κ ΛΑΡΑ!!
Ειναι ομως...
Αυτό το εικονίδιο δεν αρκεί για να περιγράψει αυτό το αυτοκίνητο.Πρέπει να βρούμε κάποιο άλλο.Προς στιγμή ας το χρησιμοποιήσουμε σε πλήθος μπας και κάνει τίποτα.
-
τι συντηρηση θελει ενα twin spark?
-
Ιμάντες απαραίτητα και ίσως μεταβλητό .
-
καθε ποτε?
-
Καθε 50000km πανω-κατω.. Υπηρχε ενα θεμα αν δε κανω λαθος με το καθε ποτε επρεπε να γινεται η αλλαγη.. Αρχικα η alfa ελεγε καθε 60000km για τους ts αλλα μετα αλλαξε την οδηγια και το οριο κατεβηκε.. Πολλοι μαλιστα απ οτι ξερω τον αλλαζουν ανα 40000.. Γενικα ειναι ενα θεμα για τους ts που θελει προσοχη και να μην ξεπερνας το οριο..Αν αυτο συμβαινει δεν εχεις να φοβασαι για κατι.
Αν δε τα λεω καλα παρακαλω να με διορθωσετε.. -
Βρές μια καλή και χτύπατη αν είναι προσεγμένο δεν θα έχεις προβλήμα φίλος στην Λάρισα είχε πάρει μεταχειρισμένη spider του 98 - 99 το 04 και του βγήκε καλό το χει ακόμα χωρίς προβλήματα και χωρίς ιδιέταιρα προσεκτική μεταχείριση και μην μπαίνεις στο τρυπάκι γκαράζ και τα σχετικά όσους ξέρω με τέτοια νοοτροπία δεν ευχαριστίθηκαν το αυτοκίνητο μάλλον δούλοι του έγιναν υλικά αγαθά είναι και τα αυτοκίνητα και είναι για να χρησιμοποιούνται .
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε γινεται ευθυμη τα βαζω κατω δε βγαινουν.. Ειναι ενα αμαξι που θελει το γκαραζ της και οχι απο εδω και απο εκει μες στη πατρα..Δε νοειται να εχει ουτε ενα βαθουλωμα.. Δε θελει τσιγκουνιες σε συντηρηση και θελει και τακτικη συντηρηση ,δε κανει μεγαλο ανα 90kkm οπως ενα mx.. Θελει τσεπη που εμενα τελειωνει τελειως με την αγορα.. Θελω κι εγω το αμαξι μου αριστο σα τη zx και οχι να εχω κατι που ουσιαστικα δε με παιρνει να το εχω..
Γι αυτο λοιπον με τα πρωτα καλα λεφτα πρεπει να φυγει το απωθυμενο γιατι αλλιως σε κυνηγαει μια ζωη! Μαλλον καμια brera..και εγω που βρηκα ενα με τετραπεταλουδο τι καταλαβα ναι μεν σκοτωνε αλλα παραηταν στο οριο σε βαθος χρονου θα χαλαγα παρα πολλα για να το κρατησω σε αυτο το επιπεδο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καθε 50000km πανω-κατω.. Υπηρχε ενα θεμα αν δε κανω λαθος με το καθε ποτε επρεπε να γινεται η αλλαγη.. Αρχικα η alfa ελεγε καθε 60000km για τους ts αλλα μετα αλλαξε την οδηγια και το οριο κατεβηκε.. Πολλοι μαλιστα απ οτι ξερω τον αλλαζουν ανα 40000.. Γενικα ειναι ενα θεμα για τους ts που θελει προσοχη και να μην ξεπερνας το οριο..Αν αυτο συμβαινει δεν εχεις να φοβασαι για κατι.
Αν δε τα λεω καλα παρακαλω να με διορθωσετε..ξερουμε για πιο λογο θελουν αλλαγη τοσο συχνα???
λαμακια να δινεις 300αρες+ καθε 50Κ χλμ -
γιατι το bug για μερικους ειναι feature
(κλεμμενη ατακα ) -
Mια απορία, μιας και πέτυχα κάτι ψιλοσπάνιο χτες.
Είδα μια κόκκινη δίλιτρη 156 selespeed, και ήθελα να μάθω σαν κιβώτιο τί έλεγε?
Αξιοπιστία, ταχύτητα αλλαγών, αίσθηση κλπ.Περπάτησε ή όχι?
-
Δεν ήταν και το καλύτερο κιβώτιο αλλά εκείνη την εποχή δεν υπήρχε σε μαζική παραγωγή κάτι αισθητά καλύτερο. Θυμάμαι ότι είχε lag περίπου 1 sec από τη στιγμή που έδινες την εντολή μέχρι να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, αλλά η αλλάγή αυτή καθεαυτή ήταν ταχύτητατη και ομαλή.
-
Αντιγράφω απο το alfisti:
Συνάντηση φίλων της Alfa Romeo στις 10 Οκτωβρίου 2010
Με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων της Alfa Romeo, ο Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo με τη συμμετοχή της λέσχης των alfisti.gr σας προσκαλεί στο Ζάππειο στις 10 Οκτωβρίου, να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι από το παρελθόν μέχρι σήμερα, ανακαλύπτοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σελίδες της ιστορίας του αυτοκινήτου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της FiatGroupAutomobilesHellas.
Η κληρονομιά μιας μάρκας με μεγάλη ιστορία σάς περιμένει να την ανακαλύψετε μέσα από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στο χώρο του Ζαππείου. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά μοντέλα ιστορικής σημασίας όπως: 6C, Duetto, Montreal, GTA, GiuliaGT, GiuliaTiSuper, Alfetta, GTV, καθώς και τα νέα μοντέλα, όπως τη νέα Giulietta, τη νέα ΜιΤο και 159.
Καθένα από αυτά τα μοντέλα υποδεικνύουν την προσήλωση, τη δέσμευση, την επαγγελματική υπερηφάνεια χιλιάδων ανθρώπων -στελεχών, μηχανικών και εργατών- που έχουν διαδεχθεί ο ένας τον άλλο με το πέρασμα των χρόνων, από τα εργοστάσια μέχρι και τις αγωνιστικές πίστες.
Ωστόσο μια μιλανέζικη μάρκα δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει μοντέλα άριστου σχεδιασμού και κομψότητας όπως αρμόζει σε μια ιταλική φίρμα. Η Alfa Romeo δεν αρκέστηκε μόνο στη δημιουργία στιλάτων αυτοκινήτων, αλλά εφάρμοσε μια τακτική σχεδίασης και κατασκευής αυτοκινήτων που θα μπορούσαν να προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση, ξεχωριστή μηχανολογία και άριστες επιδόσεις.
Τα στοιχεία αυτά έγιναν συνώνυμα της μάρκας και η πρακτική αυτή μετεξελίχθηκε σε παράδοση, γράφοντας έτσι με χρυσό μελάνι στο βιβλίο της ιστορίας του αυτοκινήτου. Από το πρώτο μοντέλο των μόλις 24hp έως και τη σημερινή Giulietta, αποδεικνύεται πως η AlfaRomeo δεν είναι απλά μια μάρκα, αλλά φιλοσοφία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Αίγλης του Zάππειου στις 10 Οκτωβρίου, από τις 10:30 έως τις 14:30. Οι λάτρεις της οδήγησης θα απολαύσουν ένα ταξίδι στην ιστορία του αυτοκινήτου με ξεναγό την Alfa Romeo.
Είσοδος ελεύθερη.
Αθήνα,
27/09/2010
ΑLFA ROMEO FORUM