-
Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται και πολύ να την πουλήσει ο τύπος. Εξ' ου και η τιμή. Έρευνα αγοράς κάνει περισσότερο. Δεν μπορώ να προτείνω 5.000€ έκπτωση για ένα αυτοκίνητο που το χει μερακλής άνθρωπος και είναι αποδεδειγμένα σε super κατάσταση. Κάθε φορά που περνάω από Ραφήνα για να πάω στο εξοχικό τη χαζεύω και απλά δεν παίζεται το αμάξι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται και πολύ να την πουλήσει ο τύπος. Εξ' ου και η τιμή. Έρευνα αγοράς κάνει περισσότερο. Δεν μπορώ να προτείνω 5.000€ έκπτωση για ένα αυτοκίνητο που το χει μερακλής άνθρωπος και είναι αποδεδειγμένα σε super κατάσταση. Κάθε φορά που περνάω από Ραφήνα για να πάω στο εξοχικό τη χαζεύω και απλά δεν παίζεται το αμάξι.Γιατί ρε συ? Αφού το θες και έχεις τα 20Κ...πρότεινέ του το.
Αν κάνει έρευνα αγοράς, τη κάνει σε λάθος περίοδο
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/873747/Αν την έδινε 20.000€ τώρα θα ήμασταν στο ΚΕΠ Ραφήνας για τη μεταβίβαση!!
Πέρα από το λευκό πέρλα χρώμα που του δίνει μία σπανιότητα, δεν βλέπω γιατί να έχει τόσο υψηλή τιμή....
Βέβαια καινούριο με αυτό το χρώμα το 2003 έκανε ένα 50ρικο...Πάρε ένα αμάξι που να μπορεί να κυκλοφορεί κάθε μέρα με λογικό κόστος και να συντηρείται επίσης με λογικό κόστος....
Είναι δύσχρηστο αμάξι.....Αμάξι Σ/Κ θα το χαρακτήριζα.Πχ εγώ με 25 που ζητάει ο φίλος θα αγόραζα Brera 3.2 ή 1750 καλύτερα(αν υπάρχει)
-
Φοβηθηκα τι θα προτεινεις μεχρι να φτασω στο 'πχ'
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/873747/
Αν την έδινε 20.000€ τώρα θα ήμασταν στο ΚΕΠ Ραφήνας για τη μεταβίβαση!!
Πέρα από το λευκό πέρλα χρώμα που του δίνει μία σπανιότητα, δεν βλέπω γιατί να έχει τόσο υψηλή τιμή....
Βέβαια καινούριο με αυτό το χρώμα το 2003 έκανε ένα 50ρικο...Πάρε ένα αμάξι που να μπορεί να κυκλοφορεί κάθε μέρα με λογικό κόστος και να συντηρείται επίσης με λογικό κόστος....
Είναι δύσχρηστο αμάξι.....Αμάξι Σ/Κ θα το χαρακτήριζα.Πχ εγώ με 25 που ζητάει ο φίλος θα αγόραζα Brera 3.2 ή 1750 καλύτερα(αν υπάρχει)
Κι μένα μου φάνηκε πολύ υψηλή η τιμή του καθώς ούτε λίγα χιλιόμετρα έχει, ούτε είναι νέα.
Είναι 7ετίας με 63.000κμ και μοτέρ 3.2.
Πιστεύω ότι τα 25.000 που ζητάει είναι πολλά...το έριχνε στα 23.000 άνετα και με λίγο πίεση ίσως και στα 20-21.
Αν το θέλεις τόσο πολύ και έχεις τα 20...δε νομίζω να κολλήσεις στα 1.000
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φοβηθηκα τι θα προτεινεις μεχρι να φτασω στο 'πχ'Πάντως το τι προτείνουμε διαφέρει από το τι αγοράζουμε....
-
Κατ' αρχάς έχω ένα πλαφόν (προσωπικό) για μεταχειρισμένο αμάξι. Δεν δίνω φράγκο πάνω από 20.000€. Η συγκεκριμένη εκτός του ότι είναι το αμάξι των ονείρων μου στο χρώμα των ονείρων μου δεν έχει ούτε xenon, ούτε navi, ούτε ηλιοροφή, ούτε τη διχρωμία στα καθίσματα.
Μεταχειρισμένη Brera δεν παίρνω. Απ' ότι φαίνεται δεν είναι γραφτό να αποκτήσω Brera. Μάλλον για Giulietta QV πάει το πράμα...
-
Κατ' αρχάς έχω ένα πλαφόν (προσωπικό) για μεταχειρισμένο αμάξι. Δεν δίνω φράγκο πάνω από 20.000€. Η συγκεκριμένη εκτός του ότι είναι το αμάξι των ονείρων μου στο χρώμα των ονείρων μου δεν έχει ούτε xenon, ούτε navi, ούτε ηλιοροφή, ούτε τη διχρωμία στα καθίσματα.Μεταχειρισμένη Brera δεν παίρνω. Απ' ότι φαίνεται δεν είναι γραφτό να αποκτήσω Brera. Μάλλον για Giulietta QV πάει το πράμα...
+έχει τα 305mm φρένα και όχι τα 330mm
Και εγώ έχω όνειρα αλλά προτιμώ να τα έχω μια ζωή όνειρα....
Αυτό το αμάξι είναι πολύ ειδικό, όπως ειδικό είναι ένα Mitsu Evo, Subaru Impreza Sti, BMW M3 CSL etc....Πάντως μια και η κουβέντα έφερε το Brera vs Giulietta. Αλήθεια ρε Στέφανε βγαίνοντας από την Brera και μπαίνοντας στην Giulietta σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα?
-
Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία της σύγκρισης γιατί τα θεωρώ εντελώς διαφορετικής κατηγορίας αυτοκίνητα. Αν ανατρέξεις σε παλιότερες δημοσιεύσεις μου έχω γράψει τα σχόλια και τις ενστάσεις μου για τη Ιουλιέττα. Σαφώς η Brera είναι ένα κλικ πάνω σε ποιότητα γενικώς αλλά είναι και αμάξι που βγήκε στην αγορά με αρχική τιμή 35+ χιλιάρικα ενώ η Giulietta πρέπει να πωλείται και με 20κ. Επομένως δεκτές μέχρι ενός σημείου οι εκπτώσεις. Εκεί που με ξενέρωσε όμως με τα πλαστικά και τα χειριστήρια από Bravo και 500, ήρθε το test drive που το αμάξι μου έδειξε με τη μια ότι είναι Alfa. Βρήκα δηλ αμέσως γονίδια από την 147 μου, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα με τη Μιτο. Από κει και πέρα μακάρι να είχε η αγορά να μου προσφέρει κάτι καλύτερο στα 35-37 χιλιάρικα που μπορώ(?) να διαθέσω και φυσικά να μην είναι τύπου Γκολφ, Λεόν, Σειρά 1 (aka 'ψωνίζω απ' του Βερόπουλου') κτλ. Επίσης μακάρι να μην είχα το κόλλημα με τα μεταχειρισμένα και να έπαιρνα ασυζητητί ένα 135 coupe και να τελείωνε το θέμα.
Αυτά για την ώρα...πάω να δω τι έχει να μου προτείνει ο Bonos στο θέμα αυτοκίνητο αν και είμαι σίγουρος ότι κάτι σε υβριδικό θα είναι!
-
Ωραια υπογραφη...
-
τορα που αναφεραμε για brera που ηταν κ ειναι ενα ονειρο που καποια στιγμη πρεπει να αποκτησω, πως σας φαινεται αυτη απο γερμανια? μονο που δεν ειναι κοκκινη
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
-
Καλή φαίνεται.Απ' όσο μπορείς να δεις από την φωτογραφία δηλαδή και τα τεχνικά χαρακτηριστηκά που δίνει.
-
Γιατί η Ferrari δεν δίνει κινητήρες V8 έκτος απο Maserati δηλαδή σε Alfa τούλαχιστον αμα παεί στο VAG μπορεί και να δούμε.
-
Καλησπερα σε ολους.ειμαι νεος στο φορουμ αλλα διαβασα τις παραπανω συζητησεις σας σχετικα με την αξιοπιστια τισ ΑΛΦΑ...ειναι αληθεια οτι στο παρελθον και ακομα στο ευρητερο μελλον και παρον τα ιταλικα αυτοκινητα παρουσιαζαν ορισμενα προβληματα οπως ηλεκτρικα η ακομα και μηχανικα.αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι αλλες αυτοκινητοβιομηχανιες ειναι 'αγιες'.θειος μου κοντεψε να τρελαθει οταν η καινουρια του κομπρεσσορ τυλιχτηκε στις φλογες στα καλα καθουμενα.απο την οικογενεια μου περασαν 13 ιταλικα με την δικια μου alfa gt 2007...κανενα δεν μας παρουσιασε προβλημα,πλην ορισμενα λαδια της 147,αλλα αυτο εγινε αφοτου προεκυψε ενα συμβαν στα βουνα σε μια κατολησθηση στην οποια χτυπησε το καρτερ της και το πατωμα.αλλωστε τα ιταλικα αυτοκινητα,αντιπροσςπευουν αλλου ειδους κοσμο.διχως καγκουριες και επιδειξεις με μπρικια οπως τα starlet η τα Honda του 1990.αν ειναι δυνατον.οταν η αλφα κ η φιατ κανανε τοπ πωλησεις σε ολο τον κοσμο,η Ηοnda δεν ηταν ουτε καν ιδεα.δεν ειχε καν ιδρυθει!
-
Θα έχουμε ωραίο θρεντ!
Ποιά GT έχεις φιλαράκο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα έχουμε ωραίο θρεντ!Ναι, ο παππούς φίλου μου είχε ένα model T που του είχαν βάλει τεράστια εξάτμιση και έπεφταν οι σοβάδες από το συνεργείο.
-
Ο χρήστης Alfisti89 έγραψε:
.αν ειναι δυνατον.οταν η αλφα κ η φιατ κανανε τοπ πωλησεις σε ολο τον κοσμο,η Ηοnda δεν ηταν ουτε καν ιδεα.δεν ειχε καν ιδρυθει!so fukin what
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα έχουμε ωραίο θρεντ!Ποιά GT έχεις φιλαράκο;
Εxω μια GT του 06 με φεισλιφτ προφυλακτηρα απο Βrera της autodelta. 3,2 cc 225 Ηp
-
Ο χρήστης Alfisti89 έγραψε:
>Θα έχουμε ωραίο θρεντ!Ποιά GT έχεις φιλαράκο;
Εxω μια GT του 06 με φεισλιφτ προφυλακτηρα απο Βrera της autodelta. 2,2 cc 225 Ηp
***2,2cc sorry ^^
-
Νομίζω ότι η GT 6.3 με τον V12 της FXX και προφυλακτήρα από Panda ήταν καλύτερη επιλογή πάντως...
ΑLFA ROMEO FORUM