-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:lipsealed:
Αυτές είναι προσφορές..
και δώρο το δέρμα
το δερμα ειναι εργοστασιου ή 'βαφτιζεται' εργοστασιου στην ελλαδα?
αυτο το κοκκινο/βυσσινι δερμα που εχει η αλφα ειναι
Εσύ είσαι πρίμιουμ, μην τσιμπάς.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα εδω μιλαμε για 147 που ουτε αλφιστα δεν θα αγοραζε... αργη και πανακριβη σε σχεση με την 1.6...
Πανάκριβη ήταν μέχρι πρόσφατα. Το αργή πού κολλάει;
με τη διλιτρη 147 ποτε δε καταλαβα τι σκοπο ειχε η αλφα ελλαδας...το μονο που μπορουσε να ανταγωνιστει ηταν την 1.6 147 που με καμποσα εξτρα εφτανε τα 24 χιλιαρικα...
ακομα ακριβη μου φαινεται για ενα αμαξι τελειωμενο που αναγκαστικα οποιος το παρει θα το παντρευτει..αργη...δε θυμαμαι ουτε μια δοκιμη που να καταφερε να ξεπερασει τους ανταγωνιστες της...κοστιζε οσο κοστιζε και παλι αν δε κανω λαθος οι ρεπριζ της δεν ηταν και τπτ φοβερο σε σχεση με την 1.6...
γενικα αυτο το διλιτρο ηταν πολυ χλιαρο-ακυρο και δεν αδικω τον φοβερο ελληνα αγοραστη που δεν το προτιμησε...
O δίλιτρος TS χλιαρός-άκυρος
Έχεις οδηγήσει δίλιτρο TS? 147, 156, οτιδήποτε; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lipsealed:
Αυτές είναι προσφορές..
και δώρο το δέρμα
το δερμα ειναι εργοστασιου ή 'βαφτιζεται' εργοστασιου στην ελλαδα?
αυτο το κοκκινο/βυσσινι δερμα που εχει η αλφα ειναι
Εσύ είσαι πρίμιουμ, μην τσιμπάς.
σκετη παραπληροφορηση ειστε ρε..
μονο τιμονι, λεβιε δινει.. -
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/ot ... /0806.html
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ σίγουρος για την...βεβαιότητα αυτού του πράγματος! Με τις φήμες για τα λάδια που καίει ο FSi , την πανάκριβη αρχική τιμή αγοράς και με επιστέγασμα τον TSi, μάλλον στα ίδια χάλια με την 147 το βλέπω το Golf...
Η διαφορά είναι ότι ακόμα κι έτσι, το Golf θα πουλήσει ΚΑΙ ως μτχ επειδή πολύ απλά 'είναι Golf'.
H 147 δε θα πουλήσει (ή θα πουλήσει σε πολύ χαμηλές τιμές) επειδή είναι Alfa.Στην τελική, οι εταιρείες αυτό θέλουν: πουλάνε στην αρχή ακριβά και στο τέλος φθηνά! Εδώ ακόμη και το 'best seller' Corolla, στην δύση της καριέρας τους έκανε 2Κ λιγότερα και μιλάμε για το 1.4! Όλες οι εταιρείες το κάνουν (εδώ η Ford έχει κάνει τις...εκπτώσεις μόνιμες! ), άρα να μην λέμε μόνον για την AlfaRomeo...
Δεν κάνουν όλες οι εταιρείες εκπτώσεις
Η VW συγκαταλέγεται μέσα στις άλλες 'λίγες' -
Ισως να μην κάνει μεγάλες εκπτώσεις όπως οι άλλες,αλλά κάνει.Και η Audi κάνει.Τώρα το Α4 δεν έχει έκπτωση;Η ακόμη και η...κότα με τα χρυσά αυγά,το Golf δηλαδή,λίγο πριν αλλάξει,δεν βγάζει παραδοσιακά μια καλά εξοπλισμένη έκδοση σε στυλ Edition;Ακόμη κι αν η τιμή καταλόγου δεν πέσει καθόλου,αν ξαφνικά το φορτώσουν εξτρά στην ουσία κι αυτό,είναι έκπτωση!
Κι όσο για την μεταπώληση,ένα Golf FSI σε σχέση με την 147,πόση διαφορά να έχουν;1000,άντε 2000 ευρά.Εχουν αλλάξει οι καιροί πια,κανένα αυτοκίνητο δεν πουλιέται εύκολα σαν μεταχειρισμένο,γιατί με τα δάνεια το πααιρνουν καινούργιο...
Κάποτε το VW ήταν και τέρατα αξιοπιστίας,ενώ πια όχι, κι αυτό το γνωρίζουν άπαντες! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ισως να μην κάνει μεγάλες εκπτώσεις όπως οι άλλες,αλλά κάνει.Και η Audi κάνει.Τώρα το Α4 δεν έχει έκπτωση;Η ακόμη και η...κότα με τα χρυσά αυγά,το Golf δηλαδή,λίγο πριν αλλάξει,δεν βγάζει παραδοσιακά μια καλά εξοπλισμένη έκδοση σε στυλ Edition;Ακόμη κι αν η τιμή καταλόγου δεν πέσει καθόλου,αν ξαφνικά το φορτώσουν εξτρά στην ουσία κι αυτό,είναι έκπτωση!
Κι όσο για την μεταπώληση,ένα Golf FSI σε σχέση με την 147,πόση διαφορά να έχουν;1000,άντε 2000 ευρά.Εχουν αλλάξει οι καιροί πια,κανένα αυτοκίνητο δεν πουλιέται εύκολα σαν μεταχειρισμένο,γιατί με τα δάνεια το πααιρνουν καινούργιο...
Κάποτε το VW ήταν και τέρατα αξιοπιστίας,ενώ πια όχι, κι αυτό το γνωρίζουν άπαντες!η VW δεν κάνει, η Audi, ναι. Άλλη εταιρεία η μια άλλη η άλλη
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καλα εδω μιλαμε για 147 που ουτε αλφιστα δεν θα αγοραζε... αργη και πανακριβη σε σχεση με την 1.6...
με τη διλιτρη 147 ποτε δε καταλαβα τι σκοπο ειχε η αλφα ελλαδας...το μονο που μπορουσε να ανταγωνιστει ηταν την 1.6 147 που με καμποσα εξτρα εφτανε τα 24 χιλιαρικα...
ακομα ακριβη μου φαινεται για ενα αμαξι τελειωμενο που αναγκαστικα οποιος το παρει θα το παντρευτει..αργη...δε θυμαμαι ουτε μια δοκιμη που να καταφερε να ξεπερασει τους ανταγωνιστες της...κοστιζε οσο κοστιζε και παλι αν δε κανω λαθος οι ρεπριζ της δεν ηταν και τπτ φοβερο σε σχεση με την 1.6...
γενικα αυτο το διλιτρο ηταν πολυ χλιαρο-ακυρο και δεν αδικω τον φοβερο ελληνα αγοραστη που δεν το προτιμησε...
Έχεις οδηγήσει δίλιτρο TS? 147, 156, οτιδήποτε;ΚΑΠΟΤΕ (πριν απο καμια 10ετια ), μπορει να ηταν ενας καλος διλιτρος. ΣΗΜΕΡΑ απεναντι στους συγχρονους κινητηρες με τους οποιους ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα συγκριθει αφου η Alfa επιμενει να εφοδιαζει την 147 με αυτο το μοτερ ειναι χλιαρος και σιγουρα πoλυ ενεργοβορος. Θυμαμαι το συγκριτικο των 4Τ με το Λεον και το Σιβικ που ουτε με τον 2.0 FSi δεν μπορουσε να τα βγαλει περα, ποσο μαλλον με τους σημερινους TSi και 1.8 TFSi ή τον 1.6Τ της Οπελ. Θυμιζω οτι σε συγκριτικο του 2003 αν θυμαμαι καλα, με το A3 2.0 FSi και της MB Sportscoupe , οι 4Τ εγραφαν απο ΤΟΤΕ οτι ειναι ξεπερασμενος. Απο τοτε εχουν περασει 4 χρονια αλλα στην Alfa δεν φαινονται να πολυνοιαζονται . Ειναι κινητηρας παλαιοτερης γενιας που δεν μπορει να σταθει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-και λογικο ειναι- απεναντι στους συγχρονους της κατηγοριας.-
Γι'αυτο αλλωστε μαλλον κανουν και τετοιες προσφορες... -
Εγω παντως θα προτιμουσα την 147 απο οποιοδηποτε golf (τυχαιο παραδειγμα που μου ηρθε στο μυαλο) και μαλιστα το προ-facelift μοντελο (η μουρη η προηγουμενη μου αρεσει καλυτερα).
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/other/technology/06/fpt_jtd_twin_stage_turbo/0806.htmlΜάλλον δεν το ανοίξατε καν αυτό, οπότε να προσπαθήσω να σας τραβήξω την προσοχή:
Based on the current 1.9 JTDM 16v engine, the engine will be available in two versions: 180 HP @ 4000 rpm and 190 HP @ 4000 rpm, both with 400 Nm torque @ 2000 rpm.
Μιλάμε δηλαδή για έναν 1.9 turbodiesel με ιπποδύναμη σχεδόν στα επίπεδα δίλιτρου υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα και ροπή αντάξια ενός τετράλιτρου.
Ναι ξέρω, δεν μπαίνει Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Μετά από αυτό http://www.youtube.com/watch?v=HxyH9I41dwY
η 147 πάντως μου φαντάζει απίστευτα ακριβή, και ας έχω καραφλιάσει κυνηγώντας μία, μέχρι να την περάσω πήγαινω με τις πάντες (απαράδεκτος το ξέρω!) και ενώ αύτός ...βόλταρε!!!!Πω πω, δεν ειχα δει ποτε το βιντεο του τεστ...Σοκαριστικα.
Ελπιζω πραγματι να ειχε καποιο προβλημα το αυτοκινητο που δοκιμαστηκε οπως ειπε ο kyan, γιατι αλλιως...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/other/technology/06/fpt_jtd_twin_stage_turbo/0806.html
Μάλλον δεν το ανοίξατε καν αυτό, οπότε να προσπαθήσω να σας τραβήξω την προσοχή:
Based on the current 1.9 JTDM 16v engine, the engine will be available in two versions: 180 HP @ 4000 rpm and 190 HP @ 4000 rpm, both with 400 Nm torque @ 2000 rpm.
Μιλάμε δηλαδή για έναν 1.9 turbodiesel με ιπποδύναμη σχεδόν στα επίπεδα δίλιτρου υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα και ροπή αντάξια ενός τετράλιτρου.
Ναι ξέρω, δεν μπαίνει Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Πολυ καλη προσπαθεια αλλα δυστυχως δεν θα εχουμε ποτε εμεις εδω στις 2 μεγαλες πολεις την τυχη να την δοκιμασουμε...
Βεβαια αυτο κατ' εμε δεν αποτελει αλλοθι για αυτο που προειπα. Μια εταιρεια πρεπει να εχει ευρεια και ανταγωνιστικη γκαμα κινητηρων στα μοντελα της για να εχουν αυτα καλη εμπορικη πορεια.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Έχεις οδηγήσει δίλιτρο TS? 147, 156, οτιδήποτε;ΚΑΠΟΤΕ (πριν απο καμια 10ετια ), μπορει να ηταν ενας καλος διλιτρος. ΣΗΜΕΡΑ απεναντι στους συγχρονους κινητηρες με τους οποιους ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα συγκριθει αφου η Alfa επιμενει να εφοδιαζει την 147 με αυτο το μοτερ ειναι χλιαρος και σιγουρα πoλυ ενεργοβορος. Θυμαμαι το συγκριτικο των 4Τ με το Λεον και το Σιβικ που ουτε με τον 2.0 FSi δεν μπορουσε να τα βγαλει περα, ποσο μαλλον με τους σημερινους TSi και 1.8 TFSi ή τον 1.6Τ της Οπελ. Θυμιζω οτι σε συγκριτικο του 2003 αν θυμαμαι καλα, με το A3 2.0 FSi και της MB Sportscoupe , οι 4Τ εγραφαν απο ΤΟΤΕ οτι ειναι ξεπερασμενος. Απο τοτε εχουν περασει 4 χρονια αλλα στην Alfa δεν φαινονται να πολυνοιαζονται . Ειναι κινητηρας παλαιοτερης γενιας που δεν μπορει να σταθει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-και λογικο ειναι- απεναντι στους συγχρονους της κατηγοριας.-
Γι'αυτο αλλωστε μαλλον κανουν και τετοιες προσφορες...πεστα εσυ να μη τα γραφω εγω...απο τη στιγμη που ηρθε η διλιτρη 147 παντου πηρε το μπυλο και οχι αδικα...
μη τη μπερδευετε με την 147 1.6 που ειχε αλλους αντιπαλους..
-
H alfa έχει χάσει πολλούς fan της με την επιμονή της στους ίδιους κινητήρες και σε ατμοσφαιρικά (αδύναμα γενικά) σύνολα.
Από αυτούς κ εγώ κ ο πατέρας μου, λάτρης ο ίδιος της φίρμας (κάτοχος 33,155,156)που τελικά κατέφυγε προς Γερμανία!!!!
Κ το ίδιο κ εγώ σε λίγο καιρό μάλλον!!!
-
Εσύ μικρέ να περιμένεις την Junior με το Turbo.
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
H alfa έχει χάσει πολλούς fan της με την επιμονή της στους ίδιους κινητήρες και σε ατμοσφαιρικά (αδύναμα γενικά) σύνολα.Ένας από αυτούς κ εγώ κ ο πατέρας μου, λάτρης ο ίδιος της φίρμας (κάτοχος 33,155,156)που τελικά κατέφυγε προς Γερμανία!!!!
Δεν ήταν ακριβώς επιμονή.... ήταν η ηλίθια συνεργασία με την GM.. που την ανάγκασε να μείνει πίσω στους βενζινοκινητήρες... ευτυχώς όμως τώρα αλλάζουν τα πράγματα το FPT είναι πάλι σε πλήρη λειτουργία και σύντομα θα έχουμε και πάλι κάλους ιταλικούς βενζινοκινητήρες
-
Μακάρι!!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εσύ μικρέ να περιμένεις την Junior με το Turbo.Άμα είναι να περιμένω μέχρι
το '09....... -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
H alfa έχει χάσει πολλούς fan της με την επιμονή της στους ίδιους κινητήρες και σε ατμοσφαιρικά (αδύναμα γενικά) σύνολα.
Ένας από αυτούς κ εγώ κ ο πατέρας μου, λάτρης ο ίδιος της φίρμας (κάτοχος 33,155,156)που τελικά κατέφυγε προς Γερμανία!!!!
Δεν ήταν ακριβώς επιμονή.... ήταν η ηλίθια συνεργασία με την GM.. που την ανάγκασε να μείνει πίσω στους βενζινοκινητήρες... ευτυχώς όμως τώρα αλλάζουν τα πράγματα το FPT είναι πάλι σε πλήρη λειτουργία και σύντομα θα έχουμε και πάλι κάλους ιταλικούς βενζινοκινητήρες
κάποτε βέβαια, η συνεργασία με την GM χαρακτηριζόνταν από πολλούς ως θετική...
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Εσύ μικρέ να περιμένεις την Junior με το Turbo.
Άμα είναι να περιμένω μέχρι
το '09.......
ΑLFA ROMEO FORUM