-
Και του Clio μου σε ασημί ηταν σε άριστη κατάσταση. Ο πωλητής δε πίστευε οτι είχε τέτοια εικόνα και μάλιστα εκτός γκαραζ
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ξαναβαμμενη ειναι στα φτερα. Στα υπολοιπα ειναι το εργοστασιακο χρωμα. Παρτε και μια απο το δικο μου πριν το δωσω,11 χρονων αμαξι και ποιοτητα οχι αστεια οταν αλλα εχουν αλλαξει 10 χρωματα
Ασε μας ρε Νικο βραδιατικα.... μου τα ζαλιζεις πραγματικα τωρα. 26 147 του '05 ειναι στο τωρα car.gr. Ουτε ΕΝΑ ξεθοριασμενο.
Λες και δε σου γραψα οτι τα κοκκινα προ φλ εκοβαν αμα δε τα προσεχες.
Ολα τα συμπερασματα σου μια ζωη με βαση το ΔΙΚΟ σου αμαξι και μονο.Ητανε πιο ποιοτικο λεει το 5αρι μεσα
-
Λυπαμαι που δε συμφωνεις αλλα ολα τα γκολφ ας ειναι και 10ετιας μολις τα πλυνεις αμεσως φαινονται σαν καινουρια. Ενω ιταλικο 10ετιας φοβασαι να το πλυνεις μη φανει η ποιοτητα στο χρωμα!!!
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Λυπαμαι που δε συμφωνεις αλλα ολα τα γκολφ ας ειναι και 10ετιας μολις τα πλυνεις αμεσως φαινονται σαν καινουρια. Ενω ιταλικο 10ετιας φοβασαι να το πλυνεις μη φανει η ποιοτητα στο χρωμα!!!Grande Punto του '08, μαύρο, του αδερφού μου. Από τότε μέχρι τώρα, καμία βλάβη. Κανένα ξεθωριασμα. Τα πλαστικά μέσα; Σαν καινούργια. Golf GT του '13 του κολλητού μου. Τα πλαστικά άριστα, το χρώμα έξω σαν καινούριο,όπως τα λες...ΑΛΛΑ: Άλλαξε πολλαπλασιαστές, κάπνισαν κάμποσες βαλβίδες, έβγαλε δισκοπλατο. Μάντεψε ποιος από τους δύο αισθάνεται μαλακας.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μαλλον ο κολλητος ειναι σιδεροφαγος
-
Στην Κρητη ειδα πολλα αυτοκινητα ανεξαρτητως μαρκας φθαρμενα απο την αλμυρα... Οχι το χρωμα αλλα και τα χρωμιομενα μερη τους ειδα οξειδομενα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Στην Κρητη ειδα πολλα αυτοκινητα ανεξαρτητως μαρκας φθαρμενα απο την αλμυρα... Οχι το χρωμα αλλα και τα χρωμιομενα μερη τους ειδα οξειδομενα.Αυτο ειναι η μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι η φροντιδα. Απο τα 10 χρονια που ειχα το γκολφ τα 8 τελευταια ηταν στο νησι. Αψογο εφυγε. Πιστευω και αλφα να ειχα(φτου φτου μακρυα!!!) θα ηταν καλυτερη στα δικα μου χερια απ οτι σε αλλων. Βεβαια το βαψιμο του εργοστασιου και ποσο καλο ειναι, κακα τα ψεματα, παιζει και αυτο το ρολο του
-
Όλα τα κόκκινα ετςι γίνονται. Το χρώμα ειναι απο κάτω , με αλοιφαδορο περιποίηση και θα ξαναγίνει σχεδόν όπως ηταν στην αρχή. Ο μόνος λόγος που το γκολφ δεν γίνεται ετςι ειναι επειδή δεν είχε τέτοια χρώματα. Σε κάθε περίπτωση αν πετύχεις γκολφ 3 που βέβαια ειναι εικοσαετίας αλλα έβγαινε σε τέτοιο χρώμα θα δεις οτι και αυτο ετςι ειναι. Αυτή η άλφα ειναι πρώτης γενιάς δηλαδή 2002 η 2003 μοντέλο . Άρα καλύτερα να την συγκρίνεις με το τεσσάρι. Αν θέλεις σύγκριση με το πεντάρι , τότε να το κανεις με το extended facelift της 147. Απλά την γνώμη μου λέω δεν θέλω να μπω σε διένεξη με κανέναν , αλλα ειναι πολύ άδικο. Απο την άλλη το πεντάρι γκολφ ξεχώριζε σε κάθε περίπτωση, ηταν ενα αμάξι πολύ καλύτερο όλου του ανταγωνισμού του σε κάθε επίπεδο. Ανάρτηση πίσω , ποιοτητα κατασκευής και υλικών . Ηταν ενα γκολφ πριν γίνει παγκόσμιο αυτοκίνητο με παραγωγή σε Ρωσία η Κίνα. Ακομη και η tfsi κινητήρες ηταν καλύτεροι απο το εξάρι. Για απλη σύγκριση παραθέτω την σύγκριση με ενα vento που ηταν made in Brazil που οδηγούσα και ηταν απλά για γέλια μπροστά στο δήθεν αδερφάκι του
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο πατερας του κολλητου μου ειχε Golf 3 κοκκινο. Το κρατησε ενα χρονο γιατι δε το χρειαζοταν πραγματικα. Απο τη μεση και πανω ηταν ροζ θολό με αποκορυφωμα τον ουρανο και το καπό. Με ενα γυαλισμα με αλοιφαδορο ομως πιστευω θα γινοταν κανονικο γιατι τη ζημια την ειχε το βερνικι.
-
Golf III ειχε ο κολλητος μου...αυτο το γρηγορο με τα 60 ατιθας ατια και ΜΗ υδραυλικο τιμονι!! Κοκκινο το ειχε αγορασει, ροζ το πουλησε στην 10ετια!!
-
Γιαννη Φανη 'Δεν σας πιστευω. Ειναι ολα ψεματα ψεματα ψεματα....' . Κουρκουλος - ορατοτης μηδεν.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Ο πατερας του κολλητου μου ειχε Golf 3 κοκκινο. Το κρατησε ενα χρονο γιατι δε το χρειαζοταν πραγματικα. Απο τη μεση και πανω ηταν ροζ θολό με αποκορυφωμα τον ουρανο και το καπό. Με ενα γυαλισμα με αλοιφαδορο ομως πιστευω θα γινοταν κανονικο γιατι τη ζημια την ειχε το βερνικι.Golf III ειχε ο κολλητος μου...αυτο το γρηγορο με τα 60 ατιθας ατια και ΜΗ υδραυλικο τιμονι!! Κοκκινο το ειχε αγορασει, ροζ το πουλησε στην 10ετια!!
Δεν αμφιβαλλω γι αυτα που λετε αλλωστε μιλαμε για παλια αυτοκινητα. Τα αντιστοιχα ανταγωνιστικα ομως οχι απλως θα ειναι ροζ αλλα το κοκκινο χρωμα τους μετα το ροζ θα εφευγε και αυτο!!!
-
Παντως Γιαννη και Φανη το sei μου παραμενει κατακοκκινο και ας ειναι του 2002 και με 160000 χλμ πλεον. Θελω να πω πως εχει να κανει και με την φροντιδα που δινουμε...
-
Σαφως ειναι και θεμα φροντιδας....βασικα κατα 70% θα ελεγα οτι ειναι θεμα φροντιδας!!!
-
Το ειπα και γω πριν καποιες σελιδες. Παιζει ρολο, αν βγαζεις συχνα τις βρωμιες, αν το βλεπει συνεχεια ηλιος αν εχεις γκαραζ, αν εχεις αλατια απο θαλασσα ή χιονι κλπ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
βασικα κατα 70% θα ελεγα οτι ειναι θεμα φροντιδας!!!Και γω αυτης της αποψης ειμαι.
-
Σωστά τα λέτε και οι δύο! Βέβαια να μην ξεχνούμε πως το αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί για το δρόμο και όχι για το γκαράζ. Μπορεί όταν έδωσα την 146 να άστραφτε σαν καινούρια μετά από 14 χρόνια και το ιδιαίτερα φροντισμένο σαλόνι της να φαίνονταν ακόμη φρέσκο αλλά είχα κάνει σχέση μαζί της που κράτησε 240000 χλμ. Δεν με ενδιέφερε ποτέ αν θα την πουλήσω κάποτε με καλά λεφτα. Την πήρα για να την χαρώ!
-
Αλεξανδρε να σαι καλα παντα και οταν γυρισεις κι εσυ καλοκαιρι θα χει παλι meeting με τη ds σου, τη xantia μου και τα λοιπα παλιοπαιδα
https://www.4drivers.gr/single-post/201 ... -paraskevi -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:metalo: Αλεξανδρε να σαι καλα παντα και οταν γυρισεις κι εσυ καλοκαιρι θα χει παλι meeting με τη ds σου, τη xantia μου και τα λοιπα παλιοπαιδα
https://www.4drivers.gr/single-post/201 ... -paraskeviΑπλά αμάξι - όνειρο η Giulia αλλά σε κόκκινο παρακαλώ [emoji3] [emoji3]
Όταν μπήκα μέσα στην έκθεση, έστω και στατικό που ήταν το αυτοκίνητο αισθάνθηκα πολύ ωραία.
Ή για να το πω πιο σωστά, πιο ωραία από όσα αυτοκίνητα έχω μπει έως τώρα.
Παρόμοια αίσθηση είχα μόνο στην Μ3. -
Ένα μόνο θα πω. Και εγώ θα την έπλενα ευχαρίστως μετά την επαφή... Δίχως πλυστικό και με μαλακό σφουγγάρι και έπειτα μισή ώρα σκούπισμα - μασαζ με δέρμα.
ΑLFA ROMEO FORUM