-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
...για να 'πάνε τα φαρμάκια κάτω' που οι μικρές μου 'θα την έχουν κάνει' με τίποτα μαντραχαλάδες και θα προσπαθώ να το 'καταπιώ'!!χαχαχα πλήρως συνειδητοποιημένος χαζομπαμπάς!!
Το αμάξι είναι έρωτας..
-
LOL
Πέρα από την πλάκα υπάρχει μια μερίδα οδηγών που πέρα από το ότι αγοράζει αυτοκίνητο ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες που έχει εκείνη την περίοδο, με την επόμενη αγορά 'αντιδρά' στην προηγούμενη επιλογή του!
Τι θέλω να πω :
Π.χ. τις περισσότερες φορές το πρώτο σου αμάξι είναι κάποιο 'μικρό' μιας και τα χρήματα σε νεαρή ηλικία είναι λίγα! Μετά έρχεται ένα λίγο πιο μεγάλο ή και σπορ π.χ. κατηγορίας hatch! Κάποια στιγμή που έρχεται η ώρα να παντρευτείς και να αποκτήσεις κουτσούβελα αναζητάς χώρους και άνεση και καταφεύγεις σε κάποιο sedan ή εσχάτως στα SUV! Μόλις περάσει και αυτή η περίοδος και τα παιδιά μαζί με τα πολλά πράγματα 'φύγουν' από το σπίτι, και αφού έχεις μπουχτήσει με τη μαούνα που οδηγείς τόσα χρόνια (!!) λιγουρεύεσαι ένα σπορ κουπέ, κανένα ΤΤ, καμιά Ζ3 για να ξεδώσεις ο χριστιανός!!
Είμαι λάθος;;;; -
Καθολου λαθος ομως!!!
Μια χαρα τα λες.. ετσι ειναι. Μονο που δεν θα το χαρακτηριζα ως 'αντιδραση'. Αντιδραση ειναι το τελευταιο σπορ-κουπε για να ξεδωσεις!!!!
Ολα τα υπολοιπα ειναι τι χρειαζεσαι την στιγμη εκεινη της ζωης σου.
Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα..
-
Καλά τα λες...like an Emperor!
-
Βασίλη μεσ' το μυαλό μου είσαι!
-
Σωστός ο emperor.
Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα για το σπορ γμτ.
είμαι ακόμα στο hatch, βεβαία δε με βλέπω για μεσαίο (no money) αλλά ένα μικρομεσαίο sedan το βλέπω να έρχεται, μόλις σκάσει το δεύτερο κουτσουβελο. -
Παρεμπιπτόντως..με αφορμή το nick μου επιτρέψτε μου να αδραξω την ευκαιρία να δηλώσω ότι δεν αφορά στο ότι ψωνιστηκα και ψάχνω αξιωματα αλλά έτσι ονομαζεται το αγαπημένο μου συγκρότημα!!
-
metalας και εσυ εεε;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:inlove:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7231331/δημοσιογραφικο
https://www.google.co.uk/search?q=alfa+ ... Wet56EM%3A
-
Ωραιοοοος!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
:metalo: metalας και εσυ εεε;Και ακροατης και ...δημιουργός τρομάρα μου!! Από που είναι η υπογραφή σου;;;
-
παράφραση από το nick the greek άπλα αντί για το greek μπαίνει κομμάτι από το επίθετό μου. Μου το κόλλησαν στη σχολή. τι είδος παίζεις; Εγώ μόνο ακούω.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
δημοσιογραφικο
https://www.google.co.uk/search?q=alfa+ ... Wet56EM%3A
Πολύ ωραία αμάξια τα alfa romeo. Αν η 159 έβγαινε σε 1600 όταν έψαχνα για αμάξι πριν 2 χρονιά θα ήταν στη λίστα. Έφαγε ban μόνο για αυτό.
-
Πραγματικα ελαχιστη διαφορα,αναξια λογου ,μεταξυ 1.6 και 1.8......... κατι δεν υπολογισες σωστα.
-
παράφραση από το nick the greek άπλα αντί για το greek μπαίνει κομμάτι από το επίθετό μου. Μου το κόλλησαν στη σχολή. τι είδος παίζεις; Εγώ μόνο ακούω.Για να μην κάνω διαφήμιση εδώ σου στέλνω pm...
αναμένω γνώμη για τα κομμάτια! χαχα! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πραγματικα ελαχιστη διαφορα,αναξια λογου ,μεταξυ 1.6 και 1.8......... κατι δεν υπολογισες σωστα.έπεσε παντόφλα από το εταιρο ήμισυ κυρίως. αλλά και σε κόστος χρήσης δεν είναι και ότι καλύτερο.
Τεσπα θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει.Emperor μόλις τελειώσει η ακρόαση θα πάρεις ολοκληρωμένη γνώμη με σεντόνι σε πμ
-
Emperor έχεις πμ
-
Emperor έχεις πμΕυχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που αφιέρωσες!
Η μουσική είναι το...ναρκωτικό μου! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που αφιέρωσες!
Η μουσική είναι το...ναρκωτικό μου!Εμένα η μουσική και το αυτοκίνητο. Οταν συνδιάσονται κιολας σε μια μεγάλη διαδρομή, είναι παράδεισος.
-
Παρε alfa τοτε..
ΑLFA ROMEO FORUM