-
Οι αεραγωγοί στο εσωτερικό δεν κλείνουν με κάποιο διακόπτη χειροκίνητα?
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Οι αεραγωγοί στο εσωτερικό δεν κλείνουν με κάποιο διακόπτη χειροκίνητα?μπορεις να τους κλεισεις ολους.αλλα γινεται χαμος με το θορυβο..
-
Μάλλον η μονάδα του αυτόματου κλιματισμού τα έπαιξε. Κάποια πλακέτα δηλαδή. Μπορείς να βρεις από τρακαρισμένο, αλλά πρέπει να βεβαιωθείς πως είναι αυτό.
-
Έχουμε συγκεντρωτικά τις εργατοώρες για τις τυπικές εργασίες συντήρησης σε μιτο?
-
δηλαδη οταν ειναι σε λειτουργια ο κλιματισμος βγαζει κρυο αερα και μετα απο καποια ωρα σταματαει οταν ζεσταθει πολυ? το κομπρεσσερ του α/c το τσεκαραν μηπως εχει πιο πολυ φρεον απο το κανονικο η πολυ λιγοτερο?
-
Δε νομίζω οτι έχεις άλλη επιλογή πλέον πάρα να ανοιχτεί το ταμπλό .
Ούτε εμένα θα μου άρεσε αλλά σκέψου ότι σε πολλά αμάξια το ανοίγουν από τη πρώτη μέρα για να τους περάσουν συναγερμό.
Προτείνω να πας σε αντιπροσωπεια . Να σου ανοίξει το ταμπλό κάποιος που δεν το έχει ξανακάνει στο ίδιο αμάξι ,αυξάνει τις πιθανότητες να γίνει μαλάκια. Άσε που θα υπάρχουν σχεδιαγράμματα κτλ.Επίσης στην αντιπροσωπεια θα έχεις δυο χρόνια εγγύηση. -
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
'Οσα χρόνια και να περάσουν θα είναι
-
To original ήταν πολύ πιο μπροστά σαν καντράν με τα χωνευτά..και αντιγράφτηκε κατά κόρον μετά. Στο facelift φαίνεται σαν όλα τα άλλα κλασσικά
-
Όντως το pre-facelift καντράν ήταν πιο ξεχωριστό. Όμως εξωτερικά το f/l είναι σαφώς καλύτερο. Επίσης το f/l είχε ως στάνταρ πιο μαλακή ανάρτηση και ο ανήσυχος έπρεπε να βάλει την σπορ ανάρτηση για να την φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο της προηγούμενης έκδοσης.
-
Τα πραγματικά σπορ αυτοκίνητα έχουν το στροφόμετρο στο κέντρο!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όμως εξωτερικά το f/l είναι σαφώς καλύτερο.Παρόλο θέμα γούστου, βρίσκω το original πολύ πιο αρμονικό εξωτερικά σαν σχέδιο,ειδικά με τα μπροστά και πίσω φωτιστικά. Το fl,ειδικά σε εκείνα τα σημεία, το βρήκα φλύαρο με τα τραβηγμένα μπροστινά και πίσω φώτα. Το ίδιο και με 156..το ίδιο και με 166 στην τότε εποχή.Τα fl είναι κάτω τουλάχιστον μια σκάλα αισθητικά σε σχέση με τα αρχικά.
-
Αποψη σου με την οποια διαφωνω. Ειδικα η 166 πρωτης γενιας ηταν εντελως ασυμμετρη μπροστα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αποψη σου με την οποια διαφωνω. Ειδικα η 166 πρωτης γενιας ηταν εντελως ασυμμετρη μπροστα.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Λες για τα πολύ μικρά φανάρια μπροστά;
Είδα μια fl 166 στο Ναυπλιο πριν ένα μήνα και αρχικά νόμιζα ότι ήταν 156 -
Αποψη σου με την οποια διαφωνω.Κι όμως , σύμφωνα με τον Giugiaro το αρχικό σχέδιο είναι πάντα το καλύτερο.
-
-
Συναδελφος χτυπησε 147ti f/l με 45000χμ 7000€ και ειναι αστερι...Μήπως να δωσω και εγω το μινι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αποψη σου με την οποια διαφωνω. Ειδικα η 166 πρωτης γενιας ηταν εντελως ασυμμετρη μπροστα.
Λες για τα πολύ μικρά φανάρια μπροστά;
Είδα μια fl 166 στο Ναυπλιο πριν ένα μήνα και αρχικά νόμιζα ότι ήταν 156Ναι. Ενα υπεροχο αυτοκινητο με κωμικη μουρη. Κι ας λεει ο Τζουτζαρο...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Συναδελφος χτυπησε 147ti f/l με 45000χμ 7000€ και ειναι αστερι...Μήπως να δωσω και εγω το μινιΑν δεν εχει αλλαξει ιμάντες, πες του να το κανει επειγοντως!
ΑLFA ROMEO FORUM