-
Ας δωσει κατι παραπανω να παρει τις λαδιερες που πουλουσαν την ιδια περιοδο οι υπολοιποι.
Η τιμη παντως δεν ειναι ευκαιρια (εκει παιζουν και στη Ιταλια οι jtd, απο 1000 ως 2500 ευρω)και ναι τα αυτοκινητα ειχαν προβληματα, κυριως φινιρισματος, με το που εβγαιναν απο το εργοστασιο ,αλλα τουλαχιστον ειχαν common rail κινητηρες (και οχι απαρχαιωμενους pump duse diesel), ικανους για τουλαχιστον 500Κ απροβληματιστα χλμ).....
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ας δωσει κατι παραπανω να παρει τις λαδιερες που πουλουσαν την ιδια περιοδο οι υπολοιποι.Η τιμη παντως δεν ειναι ευκαιρια (εκει παιζουν και στη Ιταλια οι jtd, απο 1000 ως 2500 ευρω)και ναι τα αυτοκινητα ειχαν προβληματα, κυριως φινιρισματος, με το που εβγαιναν απο το εργοστασιο ,αλλα τουλαχιστον ειχαν common rail κινητηρες (και οχι απαρχαιωμενους pump duse diesel), ικανους για τουλαχιστον 500Κ απροβληματιστα χλμ).....
Θέλει να πάρει ένα Α3 1.9 TDI με 267.000χλμ και του βρήκα την Άλφα! Είναι και γκαυλωμένος με την σκατοVag .
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κανονικά έπρεπε να μπει στα κλασσικά αλλά το βάζω εδώ να γουστάρει ο Μπούσος.Και πολύ καλά έκανες, αν και σε λίγα χρόνια και εγώ κλασσικός θα γίνω.
1900 Super Sprint Zagato
Το έχω δηλώσει και παλαιότερα, ο οίκος Zagato είναι ο αγαπημένος μου καροσερίστας για Alfa Romeo. Μετά οι Touring και σία. -
αν και σε λίγα χρόνια και εγώ κλασσικός θα γίνω
-
Eddie μην τρίβεις το πηγούνι σου, για την 147 λέει που άμα μπεις μέσα ντρέπεσαι μη τη λερώσεις. Μερακλής και ψείρας!
-
Μπούσε θα τρίζουν τα κόκκαλα του Anderloni...
-
Πανέμορφη!
-
Την προτιμώ μ' αυτούς τους προφυλακτήρες...
http://www.netcarshow.com/alfa_romeo/19 ... a_gtv_2.0/
-
Εγώ πάλι προτιμώ αυτήν που έβαλε ο Κώστας απλούστατα γιατί ήταν πιο σύγχρονο μοντέλο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πανέμορφη!
Αυτό!!
-
-
...για τα καθισματα της εχουμε τιποτα νεοτερο?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πανέμορφη!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πανέμορφη!
Από τις πιο όμορφες άλφα ρομέο που βγήκαν στην παραγωγή.
-
Kλεμμένο από alfisti
-
...με αυτη την εικονιζομενη ακολουθια, η 147fl, δεν θα επρεπε να ταιριαζει καλυτερα στην τελευταια σειρα...?
-
Γιουλιέτα με 16αρα (όχι κάποια από τις 2 που βλέπω στο configurator να συνδυάζονται με την 105) υπήρξε στα 170 αλόγατα;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γιουλιέτα με 16αρα (όχι κάποια από τις 2 που βλέπω στο configurator να συνδυάζονται με την 105) υπήρξε στα 170 αλόγατα;Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος μάλλον έβγαινε ανέκαθεν με 17άρα τουλάχιστον επειδή έχει φρένα 305mm εμπρός.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γιουλιέτα με 16αρα (όχι κάποια από τις 2 που βλέπω στο configurator να συνδυάζονται με την 105) υπήρξε στα 170 αλόγατα;
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος μάλλον έβγαινε ανέκαθεν με 17άρα τουλάχιστον επειδή έχει φρένα 305mm εμπρός.
στην ιταλικη αγορα παντως η 170αρα dist. εχει standard την 16αρα (205/55)
ΑLFA ROMEO FORUM