-
Δηλαδη θα ειναι πιο σφικτο και απο το cooperS?? αν οχι τοτε μια χαρα κρατηματα θα εχει..και οχι τοσο απαγορευτικα..για τις μεσες των επιβατων..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δηλαδη θα ειναι πιο σφικτο και απο το cooperS?? αν οχι τοτε μια χαρα κρατηματα θα εχει..και οχι τοσο απαγορευτικα..για τις μεσες των επιβατων..Cooper S δεν εχω οδηγησει για να συγκρινω, αλλα η απλή G που ειχα οδηγησει (diesel κιολας) μου ειχε φανει κουραστικη στους κωλοδρομους μας, και σιγουρα το πιο σφιχτο μικρομεσαιο με στανταρ αναρτηση.
Οποτε γι' αυτο υποθετω οτι με αυτες τις παρεμβασεις θα ειναι αρκετα εως πολυ χειροτερα τα πραγματα.
Ακουσα οτι απο Οκτωβριο αναμενεται η Giulietta MY2014. Ισως γι' αυτο κανουν και τις προσφορες τωρα για να ξεστοκαρουν. Ξερει κανεις τι αλλαγες θα υπαρχουν με την τωρινη MY2013;
-
Koralli τι οδηγείς;
-
Golf v tsi sportline.
-
Πολύ καλή απόσβεση όντως. Μαλακό όμως για μερικά γούστα.
-
Ηταν απο τα πραγματα που με εντυπωσιασαν οταν το οδηγησα και απο τους βασικους λογους που το πηρα (να σκεφτεις οτι μεχρι τοτε, ουτε που ηθελα να ακουσω για VW ). Για τα δικα μου γουστα ο συνδυασμος ανεσης-οδικης συμπεριφορας που εχει ειναι εξαιρετικος.
Βεβαια το δικο μου εχει 16αρα ζαντα με 55αρι λαστιχο, οποτε η συγκριση με την Giulietta (17αρες-45αρι) αδικει την G. Παντως, πιστευω οτι στην G θα πηγαιναν πολυ καλυτερα τα 205/55 16 της progression. Μαλιστα, ενας πωλητης μου ελεγε οτι η distinctive στην Ιταλια φοραει 16αρες.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ακουσα οτι απο Οκτωβριο αναμενεται η Giulietta MY2014. Ισως γι' αυτο κανουν και τις προσφορες τωρα για να ξεστοκαρουν. Ξερει κανεις τι αλλαγες θα υπαρχουν με την τωρινη MY2013;
Διακοσμητικα ανεπαισθητες,εξοπλιστικα καμια.Καταργειται ο 1750 και αντικαθισταται απο το νεο (euro 6) με TCT+launch control.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ηταν απο τα πραγματα που με εντυπωσιασαν οταν το οδηγησα και απο τους βασικους λογους που το πηρα (να σκεφτεις οτι μεχρι τοτε, ουτε που ηθελα να ακουσω για VW ). Για τα δικα μου γουστα ο συνδυασμος ανεσης-οδικης συμπεριφορας που εχει ειναι εξαιρετικος.Βεβαια το δικο μου εχει 16αρα ζαντα με 55αρι λαστιχο, οποτε η συγκριση με την Giulietta (17αρες-45αρι) αδικει την G. Παντως, πιστευω οτι στην G θα πηγαιναν πολυ καλυτερα τα 205/55 16 της progression. Μαλιστα, ενας πωλητης μου ελεγε οτι η distinctive στην Ιταλια φοραει 16αρες.
Αν μιλαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για επιπεδα ανεσης, ναι ισχυει, εχω οδηγησει 170αρα και σε εκδοση progression με 16αρες. Κατα τα αλλα, σε οτι αφορα το οδηγικο κομματι, οι διαφορες με τις μεγαλυτερες-φαρδυτερες 17αρες της Distinctive ειναι εμφανεστατες, και αποτελουν επιλογη μονοδρομο, τουλαχιστον στα 170αλογα.
Για τα περι της QV Sportiva, θεωρω οτι θα ειναι αρκετα σφικτες σε αποσβεση οι αναρτησεις σε συνδυασμο με τις 18αρες, αλλα οχι ξερες-αποτομες, καθοτι οι διαδρομες των αναρτησεων ειναι σχετικα μεγαλες. Δεν γνωριζουμε βεβαια και με ποια ελαστικα εφοδιαζονται... Ιδανικη ισορροπια μεταξυ οδικης συμπεριφορας αλλα και ανεσης τουλαχιστον στην εκδοση 170ιππων, πιθανοτατα θα ειναι με τις 17αρες...
-
ασχετο...η επομενη σελιδα του θέματος αυτου, θα ειναι η 916. Συνειρμικά, ο,τι ομορφότερο βγηκε ποτέ απο τις πορτες τις συγχρονης Alfa Romeo...(και του πάρκινγκ μου.... )
*για τον φίλο που κοιτάζει προς GTV, αν μιλάμε για οδηγηση , αναγκαστικά θα προτιμήσεις μια 1.8 ή 2.0. Οδηγικά πολυ ενδιαφέρουσα, υπερστροφικη μάλλον περισσοτερο απο την Ζ4 (που λέει ο λογος)- επι της ουσιας κλειδωνει αναποδα με 130km/h ευκολα και απολυτως high fidelity - και σιγουρα στο ιδιο αν οχι καλυτερο επιπεδο σε προσλαμβανομενη αισθηση οδηγησης με αυτη.
Με την προυποθεση να ειναι αρτια μηχανικά. αν ψάχνεις κατι στο περιπου ως κατάσταση, καλυτερα απεφυγε το συγκεκριμένο αυτοκινητο. αν ειναι αψογο μηχανικά (ιδιως συνολο αναρτηση-σασι), αξιζει να την εχεις. αν οχι, εκτος απο πανάκριβη -αναλογικα του κοστους κτησης- για σωστη συντηρηση (οχι μοτέρ, αυτο ειναι νορμάλ), ειναι και αρκετά ευαίσθητη.
Προσωπικά, θα επέλεγα Spider και οχι GTV γιατι απλα οι ελαχιστες διαφορές στο στησιμο τις κανουν πρακτικά διαφορετικά αυτοκινητα και η ελλειψη οροφης επισης.Μην ξεχνάς, οτι η spider βγηκε πρωτα, και σε αυτη προσαρμοστηκε η GTV. η Spider ειναι μάλλον ο,τι καλυτερο εβγαλε η αλφα ρομεο στο δρομο απο αποψη στησιματος, ρυθμισιμοτητας και συμπεριφοράς, σε 4cylinder βερσιόν.Η μειωμενη ακαμψια, κλασσικο μειονεκτημα για καθε κατασκευαστη, εδω εξελιχθηκε σε απειρο πλεονεκτημα. Αν πας σε Gtv, προτιμησε v6. κυριως 3.2, μετα 3.0v6 6speed, μετα 2.0V6TB ή 3.0 12v.
*Ολα αυτα, σε original κατάσταση, γιατι αν βάλεις χέρι, εξαλειφεται το υποστροφικο θεμα των V6 (Πλην TB) οπότε....καλη απολαυση.
*εχε υποψη σου οτι η μετρια κατασταση στις v6 συνεπάγεται , απλα πολυ μεγάλα εξοδα . -
Πρώτη φορά είδα από κοντά Mito σαν την παρακάτω ακριβώς.
Μπλε χρώμα, καφέ δέρμα, ζάντες, σκούρα φωτιστικά, όχι QV (εκτός αν ήταν και είχε βγάλει τα τριφύλλια.
ΜΟΥΝΑΡΟΣ.
-
νομίζω είδα και εγώ μια στην μαρίνα φλοίσβου... μούναρος η πουτ@να
-
alba τι εννοεις θα μπει καινουριος κινητηρας?αυτος που φοραει η 4C?
-
Ο χρήστης stathis rs έγραψε:
alba τι εννοεις θα μπει καινουριος κινητηρας?αυτος που φοραει η c4? -
«Βόμβα» της Fiat εναντίον Λέτα: Αν δεν χαραχθεί πιο ξεκάθαρο εργασιακό πλαίσιο η Alfa Romeo αποχωρεί από την Ιταλία
12.07.2013 13:00Το ενδεχόμενο μεταφοράς της παραγωγής των νέων μοντέλων Alfa Romeo εκτός Ιταλίας εξετάζει η Fiat, στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός, Ενρίκο Λέτα, δεν καταφέρει να χαράξει ένα πιο ξεκάθαρο εργασιακό πλαίσιο.
Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει παγώσει νέες επενδύσεις, άνω των 2 δισ. ευρώ, στην Ιταλία, καθώς ασκεί πιέσεις σε σωματεία εργαζομένων και πολιτικούς να υιοθετήσουν μεταρρυθμίσεις προς όφελος των επιχειρήσεων του μεταποιητικού τομέα, με πιο ελαστικό εργασιακό πλαίσιο, καθώς οι νέες εργατικές συμβάσεις της Fiat αμφισβητήθηκαν στα ιταλικά δικαστήρια.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κοίταγα αγγελίες για τον James και έπεσε ο μάτης μου σ' αυτό...[spoiler=:2z30m2bz]http://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-brera-1-8-16v-tbi-italia-independent-xenon-bose-leipzig/180922825.html
![](http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqF,!mEFGwwP9Z3TBRydIbKYuQ~~_27.JPG)
[/spoiler:2z30m2bz]
Φοβερό κομάτι
-
Αισχρο χρωμα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αισχρο χρωμα.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Μεμβράνη;
-
Μσλλον.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αισχρο χρωμα.
Μεμβράνη;
grigio titanio opaco σε limited edition brera Italia independent aka λαπο ελκαν
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Αισχρο χρωμα.
Μεμβράνη;
grigio titanio opaco σε limited edition brera Italia independent aka λαπο ελκαν
To αμάξι της συγκεκριμένης αγγελίας βέβαια έχει μόνο το χρώμα της συγκεκριμένης έκδοσης.
Bonus:
ΑLFA ROMEO FORUM