-
Γουστάρω
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αισχρο χρωμα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Μεμβράνη;
grigio titanio opaco σε limited edition brera Italia independent aka λαπο ελκαν
To αμάξι της συγκεκριμένης αγγελίας βέβαια έχει μόνο το χρώμα της συγκεκριμένης έκδοσης.
l:
Κανονικότατη tbi italia ind. είναι.
-
Δεν έχει ούτε τις ζάντες, ούτε το Ι . Ι στο πίσω μέρος αντί για τη λέξη Brera, ούτε το Italia Independent στα καθίσματα.
-
Οι εσωτερικές αλλαγές της Giulietta MY2014 σε ταμπλό, πόρτες, καθίσματα, τιμόνι.
-
Τι άλλαξε στα καθίσματα;
-
Αλλο τιμόνι, άλλο σύστημα ψυχαγωγίας
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Οι εσωτερικές αλλαγές της Giulietta MY2014 σε ταμπλό, πόρτες, καθίσματα, τιμόνι.
Βλέπω καθίσματα τύπου Brera ή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται?
-
...ηδη με την QV Sportiva και τον συνδυασμο εκπτωσης-αποσυρσης, η Gulietta αρχισε να γινεται ιδιαιτερα ελκυστικη. Πλεον με το επερχομενο fl και εφοσον οι αλλαγες στα σημεια ειναι σωστα επιλεγμενες (καλυτερη στηριξη απο τα καθισματα, 'φρεσκο' και ακομα πιο ελκυστικο τιμονι, μικροβελτιωσεις σε εργονομια-φινιρισμα) θα μιλαμε για το πλεον ολοκληρωμενο, αλλα και -ηδη- ενδιαφερον οδηγικα μικρομεσαιο, στην κατηγορια...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...ηδη με την QV Sportiva και τον συνδυασμο εκπτωσης-αποσυρσης, η Gulietta αρχισε να γινεται ιδιαιτερα ελκυστικη. Πλεον με το επερχομενο fl και εφοσον οι αλλαγες στα σημεια ειναι σωστα επιλεγμενες (καλυτερη στηριξη απο τα καθισματα, 'φρεσκο' και ακομα πιο ελκυστικο τιμονι, μικροβελτιωσεις σε εργονομια-φινιρισμα) θα μιλαμε για το πλεον ολοκληρωμενο, αλλα και -ηδη- ενδιαφερον οδηγικα μικρομεσαιο, στην κατηγορια...Δεν είναι FL ,αλλά ΜΥ και οι αλλαγές βελτιώσεις πολύ επουσιώδεις.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
...ηδη με την QV Sportiva και τον συνδυασμο εκπτωσης-αποσυρσης, η Gulietta αρχισε να γινεται ιδιαιτερα ελκυστικη. Πλεον με το επερχομενο fl και εφοσον οι αλλαγες στα σημεια ειναι σωστα επιλεγμενες (καλυτερη στηριξη απο τα καθισματα, 'φρεσκο' και ακομα πιο ελκυστικο τιμονι, μικροβελτιωσεις σε εργονομια-φινιρισμα) θα μιλαμε για το πλεον ολοκληρωμενο, αλλα και -ηδη- ενδιαφερον οδηγικα μικρομεσαιο, στην κατηγορια...
Δεν είναι FL ,αλλά ΜΥ και οι αλλαγές βελτιώσεις πολύ επουσιώδεις.
Facelift πότε προβλεπεται? (Ποτέ? )
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Δεν είναι FL ,αλλά ΜΥ και οι αλλαγές βελτιώσεις πολύ επουσιώδεις.
...ενταξει, πες το και ετσι... Ξερουμε περα απο την φωτο, ποιες ειναι οι αλλαγες και οι βελτιωσεις?
-
-
Η alfa GT η δίλιτρη γνωρίζει κανένας πόση βενζίνα καίει?
λογικά κάτι 8-9 που δίνει μικτή χρήση δεν πρέπει να ισχύουν -
Αν το πηγαίνεις 'κυρία' γύρω στο 10άρικο να υπολογίζεις σε μεικτή χρήση. Μέσα στην πόλη θα δεις και 12άρια.
-
-
Βρε λες;
-
Χρωστάνε μια φωτοβολίδα...μπορεί και να είναι η μικρή...
-
Καλησπέρα φίλοι της alfa
Θέλω την βοήθεια σας γιατί ψάχνω για άλφα 156 μεταχειρισμένη ήδη έχω δοκιμάσει κανα δυο και γενικά διάβασα ότι βρήκα από τον τύπο της εποχής. Με έχει κερδίσει σαν εντυπώσεις αλλά θέλω να έχει αυτό το ταμπλό
http://www.google.gr/imgres?q=alfa+156+ ... =166&ty=72
από ποιο μοντέλο και μετά το έχει ? πέρα από ομορφιά είναι και ποιοτικότερο σε σχέση με αυτό ?
http://www.google.gr/imgres?q=alfa+156+ ... =115&ty=91
Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά σε αίσθηση η 1.8 από την 1.6. Επειδή ψάχνω μέχρι ένα ποσό, να διαλέξω πριν το 2000 1.8 ή μετά το 2000 1.6 ?
Επίσης λύστε μου μια άλλη απορία. Ενώ σε γενικές γραμμές την βρίσκω άνετη σε ανωμαλίες του δρόμου, κάτι μου φαίνεται ότι κοπανάει σε εγκάρσιες ανωμαλίες. Έτυχε σε αυτές που μπήκα εγώ ή είναι γενικό ?
Αν έχετε καμιά πρόταση και τι να προσέξω ευπρόσδεκτη …
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
-
για αυτό το ταμπλο ψαχνε απο μεσα 2003 και μετά. υπάρχει και στο fl αμάξωμα και στο pre fl.
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης dts έγραψε:
Καλησπέρα φίλοι της alfaΘέλω την βοήθεια σας γιατί ψάχνω για άλφα 156 μεταχειρισμένη ήδη έχω δοκιμάσει κανα δυο και γενικά διάβασα ότι βρήκα από τον τύπο της εποχής. Με έχει κερδίσει σαν εντυπώσεις αλλά θέλω να έχει αυτό το ταμπλό
http://www.google.gr/imgres?q=alfa+156+ ... =166&ty=72
από ποιο μοντέλο και μετά το έχει ? πέρα από ομορφιά είναι και ποιοτικότερο σε σχέση με αυτό ?
http://www.google.gr/imgres?q=alfa+156+ ... =115&ty=91
Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά σε αίσθηση η 1.8 από την 1.6. Επειδή ψάχνω μέχρι ένα ποσό, να διαλέξω πριν το 2000 1.8 ή μετά το 2000 1.6 ?
Επίσης λύστε μου μια άλλη απορία. Ενώ σε γενικές γραμμές την βρίσκω άνετη σε ανωμαλίες του δρόμου, κάτι μου φαίνεται ότι κοπανάει σε εγκάρσιες ανωμαλίες. Έτυχε σε αυτές που μπήκα εγώ ή είναι γενικό ?
Αν έχετε καμιά πρόταση και τι να προσέξω ευπρόσδεκτη …
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Tο ταμπλω που σου αρεσει εμφανιστηκε στην ΜΥ 2002 και συνεχιστηκε με πολυ μικρες διαφοροποιησιες και στην FL (2004).Αν και δεν εχει την γοητεια της λιτοτητας του προηγουνενου,προσφερει διζωνικο κλιματισμο,οθονη πολλαπλων ενδειξεων (που πολυ πιθανον δεν θα δουλευει και απροβληματιστα) και εχει καλυτερη συναρμολογηση στην περιοχη του καπακιου του αεροσακου συνοδηγου.Τα μοντελα αυτα ειναι εξοπλισμενα και με επιπλεον αεροσακους. Σε επιπεδο τριγμων και θορυβων τα δυο ταμπλω ειναι περιπου στα ιδια.
Προσωπικη προτιμηση μια ΜΥ 2002 με τον 1,8 TS,η επιπλεον δυναμη του οποιου θα σου χρειαστει αν κανεις ταξιδια φορτωμενος και με κλιματισμο (καταστασεις που θα φερουν σε δυσκολη θεση την 1,6 αν χρειαστει να προσπερασεις).
Μοντελα παλιοτερα του 2002 θα κοιτουσα μονο στην περιπτωση που ηταν πολυ καλοδιατηρημενα και με διαπιστωμενα και πραγματικα λιγα χιλιομετρα.
Ο,τι και να επιλεξεις ελεγχεις ιμαντες,μεταβλητο και ψαλιδια.
ΑLFA ROMEO FORUM