-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξέρουμε αν είχε τίποτα σήμερα κανένα από τα Ιταλοφόρουμς?
Κατά τις 5 στην παραλιακή πέτυχα μπορντώ απίστευτη GT 3.2 με Λαρισαϊκές πινακίδες
μου ρθε φλασια απο την περιγραφη..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2252160/Άνα γειά σου. Αυτή ήτανε. Ταλαιπωρημένη φαίνεται στις φώτος. Είναι στάνταρ τα 65.000χλμ που λέει ο έμπορας.
Ή τη βόλταρε ο μαντράς ή την πήρε κανείς αλλά να ήταν εντελώς συμπτωματική η παρουσία της GTA 200μ πιο κάτω?
-
το χρωμα αδικειται πιστευω απο τις μαυρες ζαντες...
-
Σιγουρα,θα εδειχνε πιο πολυ με ανοιχτοχρωμες ζαντες,ομως παραμενει για μενα το ομορφοτερο (και μαλλον σπανιοτερο) χρωμα για τη GT.
-
Ακριβως κι εγω λογω του χρωματος ειχα σκαλωσει και την θυμομουν..ξαναβαμμενη σε αρκετα σημεια μου φαινεται παντως..
-
Η ταλαιπώρια και τα χλμ της φαίνονται στο εσωτερικό κυρίως. Έχει χαλαρά άλλα 20.000χλμ στην πλάτη της.
-
Περισσοτερο ειναι ενας δεικτης για τι ανθρωπος την ειχε και ποσο την προσεχε γενικα, οχι τοσο για τα χιλιομετρα. Αν ο αλλος ειναι στα @@ του ολα ,τυροπιτες-λασπες-τσιγαρο-καφεδες-καποτες σε 15.000km το χει κανει κοτετσι.. βεβαια εμπορος το δινει οποτε καθολου απιθανο να ναι γυρισμενα και τα χιλιομετρα...
-
Όχι το λέω γιατί ξέρω πολύ καλά εσωτερικά των 147/GT και με τι ρυθμούς φθήνουν ανάλογα το χρήστη. Όσο και πίθηκας να είσαι (σε λογικά πλαίσια πάντα) έτσι δεν γίνεται. Ακόμα και του κολλητού μου που έχει τα ίδια δέρματα κτλ έτσι δεν έχει γίνει και ο άνθρωπος είναι γορίλας που μπαίνει με καφέδες, τυρόπιτες, χαρτοφύλακες να πετάνε κτλ.
-
Σελίδα 911...
(montreal vs 911 sportomatic! το ερώτημα είναι τη σκεπή πότε την άνοιξε;;; )
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οπως το προβλεψαμε..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3646640/D-jet πάρε λίγο να γουστάρεις τί έχασες :Ρ
Μιλαμε αλλου...
Αυτό το κόκκινο στο καντράν σε κάνει να μη θες να κοιτάς το δρόμο. Δεν παίζονται σε αυτά οι Ιταλοί
-
Και το πράσινο που είχαν τα πρώτα 156 είναι ωραίο
-
απο tsukuba
-
Ξέρει μήπως κανείς για ποιόν λόγο έβαζαν ταινία σε διάφορα σχέδια (εδώ ολόκληρο αστέρι, αλλού απλά ένας σταυρός ή ένα Χ) στα εμπρός φώτα των παλιών αγωνιστικών; Πρακτικοί λόγοι για να μην φύγει το φανάρι σε κάποιο χτύπημα ή για να ξεχωρίζει την νύχτα με αναμμένα τα φώτα ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
απο tsukuba
O τυπος δεξια κατουραει?
Ξέρει μήπως κανείς για ποιόν λόγο έβαζαν ταινία σε διάφορα σχέδια (εδώ ολόκληρο αστέρι, αλλού απλά ένας σταυρός ή ένα Χ) στα εμπρός φώτα των παλιών αγωνιστικών; Πρακτικοί λόγοι για να μην φύγει το φανάρι σε κάποιο χτύπημα ή για να ξεχωρίζει την νύχτα με αναμμένα τα φώτα ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;
Για να μη σκορπισουν τα γυαλια στην πιστα σε περιπτωση που σπασουν..
-
-
και σε πιστα οταν μπαινεις για χαβαλε καλο ειναι ειναι το κανεις..να βαζεις μονωτικη
ενας αλλος λογος ειναι τα αρρυθμιστα φαναρια για να μην στραβωνεις τον αλλο μεχρι να τα ρυθμισεις η αν το αμαξι προερχεται (ειναι αγορασμενο)απο χωρα που οδηγουν δεξιοτιμονα και τα φαναρια ειναι αλλοιως ρυθμισμενα (αγγλια-ιαπωνια-αυστραλια...δεν ξερω για κορεα).
Καποια Γιαπωνεζικα δεν κυκλοφορησαν poteς με ευρωπαικες προδιαγραφες αλλα εισηχθησαν παραλληλα απο ιδιωτες σαν δεξιοτιμονα. -
http://www.socialnetwall.alfaromeo.com/ ... uadr/35490
The Alfa Romeo Quadrifoglio Verde is 90 years old
-
Thanks Βολβοδία!
Eltasos δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος τώρα που τα φανάρια είναι πλαστικά. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καρατζίτζι
Ωραίο! Εγκρίνεται
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο ποιητής στο δεύτερο λέει ότι πήρε 13 άλογα από full εξάτμιση.
Ασ' τον να λέει.
ΑLFA ROMEO FORUM