-
-
http://www.autoedizione.com/american-de ... nd-giulia/
http://www.autoedizione.com/alfa-romeo- ... eloped-v6/
Of course the cars will be powered by the newly developed 1,8 TBI engines, but listening closely to Sergio Marchionne also a new V6 engine is possible. The CEO mentioned an engine which has been developed in cooperation with Ferrari. Something we heard before when referring to Maserati and pointing straight to a new version of the V6 engine. The V6 will have 3200 cc and could be offered with and without a turbo
-
δε χρειάζεται πολυ φαντασία να καταλάβει κανείς οτι το σκηνικό εξελίσσεται στην Ιταλία.
το σήμα με το μεγάλο Χ τα μαρτυρά ολα απο πισω
ΕΔΙΤ το βελάκι μεσα στο σημα ομως δεν ειναι τυπικό της Ιταλίας ή τουλαχιστον δεν ήταν παλαιότερα στη Γερμανία το εχουν ετσι
περιπλέκει τα πραγματα αυτο
-
Ιταλία είναι .....αναγνωρίζεται απο το σήμα δεξιά που αφορά οδηγίες για επειχηρησεις κοινής ωφέλειας και αφορά σωλήνωσεις κλπ , σίγουρα δεν είναι δημόσιος δρόμος γιατι το χ δεν συνοδεύεται απο το passo carrabile .....αν κάνω λάθος τι να πω ?
-
αν υπαρχει θεος (της αυτοκινησης) αυτο πρεπει να βγει οπως ειναι στην παραγωγη
-
Αν υπάρχει θεός πρέπει να βγει η rwd Giulia για να την πάρω.
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
-
-
Τι καλό έχει το ντιζελομοτέρ Κώστα;
-
Τεράστια διάφορα σε οικονομία ----> χρησιμοποιείς πιο ΠΟΛΥ το αυτοκίνητο -----> το χαίρεσαι παραπάνω ...
-3,5 l/100- 0,30€/l
Έτσι και αλλιώς οι διαδρομές απλα για να οδήγησω πλέον είναι ελάχιστες
-
Λαθος διαδρομες κανεις...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι καλό έχει το ντιζελομοτέρ Κώστα;Μην είσαι μηδενιστής ρε συ Αλέξανδρε. Πράγματι το diesel απαιτεί συμβιβασμούς αλλά κι αυτό που λέει ο red είναι πολύ σημαντικό. Από τη στιγμή που ζούμε σε καιρούς υποχωρήσεων και συμβιβασμών τότε θα ανεχτούμε και το diesel προκειμένου να έχουμε ένα αμάξι να κάνουμε τη δουλειά μας και το κέφι μας. Έχω ευχηθεί πολλές φορές από τότε που οδήγησα το νέο Panda να ήταν diesel το 500αρακι μας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λαθος διαδρομες κανεις...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Το γουστάρω ΠΟΛΥ το αυτοκίνητο ... Με τα σημερινά δεδομένα κάνω το 1/2 των κμ που θα γουστάρα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι καλό έχει το ντιζελομοτέρ Κώστα;
Μην είσαι μηδενιστής ρε συ Αλέξανδρε. Πράγματι το diesel απαιτεί συμβιβασμούς αλλά κι αυτό που λέει ο red είναι πολύ σημαντικό. Από τη στιγμή που ζούμε σε καιρούς υποχωρήσεων και συμβιβασμών τότε θα ανεχτούμε και το diesel προκειμένου να έχουμε ένα αμάξι να κάνουμε τη δουλειά μας και το κέφι μας. Έχω ευχηθεί πολλές φορές από τότε που οδήγησα το νέο Panda να ήταν diesel το 500αρακι μας.
+1
Εννοείται ότι αν δεν υπήρχε θέμα καραγουσταρω την ντουρμπομπενζινα..
-
Αν κατάλαβα σωστά η GTV και η Mito είναι τα προσωπικά αυτοκίνητα του τυπά.
Ιδανικός συνδυασμός...
Αλλά μη το παραχέσουμε με το diesel.
-
Αν ειχα μια τοσο καλοδιατηρημενη και μαχημη GTV, για ιδανικες βολτες, δεν θα με ενοχλουσε να επελεγα ντιζελοκινητη αντι βενζινοκινητητη mito για να κυκλοφορω σε καθημερινη βαση...
-
Ακριβώς γι αυτό είπα ότι είναι ιδανικός συνδυασμός.
Μεταξύ μας αν λυσσάς με ένα τέτοιο κινητήρα τι να σου πει μετά το multiair...
-
Σήμερα άλλαξα τα λάδια στην 147 και έβαλα τα Castrol Edge Sport FST 0-40
http://castroledge.gr/seippa-litpavtikwv/0w-40-a3/b4
Αύριο θα έκλειναν 1 έτος τα προηγούμενα λάδια τα οποία είχαν 4.000χλμ.
Ευχαριστώ τον φίλο και ψαγμένο στα λιπαντικά MIXANAG που με συμβούλεψε, καθώς εγώ έψαχνα τα Edge FST 5-40 αλλά δεν τα έβρισκα πουθενά.Σκιάδιο. Δεν μπορώ να βρω σκιάδιο οδηγού. Δεν υπάρχει ανταλλακτικό στην Ιταλία και δεν θα παραχθεί μάλλον. Έχω βάλει να μου βρουν και στα μεταχειρισμένα. Πάω για 2 μήνες έτσι τώρα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σήμερα άλλαξα τα λάδια στην 147 και έβαλα τα Castrol Edge Sport FST 0-40
http://castroledge.gr/seippa-litpavtikwv/0w-40-a3/b4
Αύριο θα έκλειναν 1 έτος τα προηγούμενα λάδια τα οποία είχαν 4.000χλμ.
Ευχαριστώ τον φίλο και ψαγμένο στα λιπαντικά MIXANAG που με συμβούλεψε, καθώς εγώ έψαχνα τα Edge FST 5-40 αλλά δεν τα έβρισκα πουθενά.Σκιάδιο. Δεν μπορώ να βρω σκιάδιο οδηγού. Δεν υπάρχει ανταλλακτικό στην Ιταλία και δεν θα παραχθεί μάλλον. Έχω βάλει να μου βρουν και στα μεταχειρισμένα. Πάω για 2 μήνες έτσι τώρα.
βόλτα στην σπύρου πάτση... δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου βρούν σε άριστη κατάσταση
ΑLFA ROMEO FORUM