-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ποιές 50? Στις 40 περίπου είχα αλλάξει, δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα, πρέπει να κοιτάξω. Στα 3.5 χρόνια τέλος πάντων. Και μεταβλητό μαζί.
Τα φρένα τα εργοστασιακά ξανά έβαλα.Ο μηχανικός δεν στο πρότεινε γιατί είναι ακριβός Στις 50 χιλιάδες θέλει.
Αν και δεν ξέρω τι ξημερώνει, το μωρό θα το κρατήσω για ακόμα 2 χρόνια τουλάχιστον...
Με τα τωρινά δεδομένα θα την αντικαταστούσα με Giulietta 170 TCT, ιδανική επιλογή να υπήρχε 159 1750 ΤΙ 235ίππους και TCT....γουστάρουμε alfa όμως full
Στις 50.000χλμ το αμάξι ήταν ακόμα leasing και το πήγαινα μόνο σε αντιπροσωπείες. Τώρα πρέπει να γίνουν όλα αυτά αν και μηχανικά είναι αστέρι και δεν έχει ενδείξεις ότι χρειάζεται κάτι πέρα από τα αναλώσιμα. Δευτέρα θα πάω τη Fiatara για service οπότε θα το ρίξω το τυράκι στο μηχανικό.
Φρένα τι εννοείς εργοστασιακά? Δεν νομίζω ότι τα τακάκια μας είναι Ferodo. Ούτε οι δισκόπλακες είναι Brembo, αλλά νομίζω φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο (μπουζί NGK σε κουτάκια Alfa φάση ).
-
Πάντως ξέρω ιδιοκτήτη με 240.000 κμ σε 10 χρόνια, μκροπαράπονα είχε από τριγμούς και ηλεκτρικά. Μήπως δίσκος πλατώ είναι πολύ νωρίς στα 60.000 km?
-
Δισκοπλατό συνήθως αλλάζεται προληπτικά γιατί πρώτα παίζει να την έχει ακούσει το κυλινδράκι, οπότε αφού κατεβάζεις που κατεβάζεις σασμάν, αλλάζεις και δίσκο μαζί με το κυλινδράκι. Εγώ στα 80.000χλμ άλλαξα πρώτη φορά.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εσυ δεν είσαι που εκραζες την άλφα;Επειδη τις εχω ζησει........και τα αυτοκινητα και τους ......., δεν παυει να ειναι αυτο που ειναι, αυτοκινητα για να τα οδηγεις με το χαμογελο παντα στην εξοδο της στροφης. Εμεις θα τα αγοραζουμε, μεχρι αυτοι να μαθουν να τα φτιαχνουν, να μην τριζουν!!!!!! και να προσεχουν τις συνεργασιες τους Και ειναι και ασχημες παναθεμα τις
-
φιλαρετε είσαι γκατεμης ... το δικό μου δεν τρίζει
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Φρένα τι εννοείς εργοστασιακά? Δεν νομίζω ότι τα τακάκια μας είναι Ferodo. Ούτε οι δισκόπλακες είναι Brembo, αλλά νομίζω φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο (μπουζί NGK σε κουτάκια Alfa φάση ).Εννοώ ότι φορούσε και πριν. Brembo δίσκους δεν φοράμε? Με Ferodo τακάκι? Όχι το 2500 εννοοείται.
Μπουζί σκέφτομαι να πάρω από ebay από άγγλο πωλητή. -
Σχετικά με τα φρένα.
Έχω κάνει κάποιο υποτυπώδες στρώσιμο, έχουν ξεκινήσει να πατάνε καλύτερα τα τακάκια και θυμήθηκα τι πάει να πει να έχεις φρενάρες.... -
Ρε παιδιά; Καλά βλέπουν τα μάτια μου; Κόψανε την 159; Σταμάτησε η παραγωγή της στα τέλη Αυγούστου; Και θα φέρουν αντικαταστάτη της 2 χρόνια μετά; Πάνε καλά; Ουσιαστικά έτσι προμοτάρουν την Delta, το μόνο οικογενειακό αυτοκίνητο που τους έμεινε στο Gruppo...
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Ρε παιδιά; Καλά βλέπουν τα μάτια μου; Κόψανε την 159; Σταμάτησε η παραγωγή της στα τέλη Αυγούστου; Και θα φέρουν αντικαταστάτη της 2 χρόνια μετά; Πάνε καλά; Ουσιαστικά έτσι προμοτάρουν την Delta, το μόνο οικογενειακό αυτοκίνητο που τους έμεινε στο Gruppo...viewtopic.php?f=15&t=47988&start=11280
-
Ορε κλεφτοπουλα , γιατι το σταματανε το εργκαλειο μπρε!!!!!! Τετοιο τεφερικι πραμα, γιαβρουμ 159, να παμε να το ξαναγορασουμε, να το αναστησουμε το ψοφιμι
-
φιλάρετε είσαι παιδί με ειδικές ανάγκες??
δεν καταλαβαίνεις οτι αυτα πιυ γράφεις δεν βγάζουν νόημα ???? -
Ντάξει ο τύπος μας τρολάρει άγρια και μπράβο του!!
Εκτός κι αν κολλάει τίποτα 3φυλλα να πούμε και τη βρίσκει μόνος του!Φιλάρετε κατέβασε αυτό:
Ταινιάρα!
-
Επειδη τα θελεις μασημενα και ετοιμα. Ακουσες κανενα να μηλαει εδω μεσα για 159! Οσες φορες αναζητησα κανεις δεν ανταποκριθηκε. Δεν μπορει να το αγορασα μονο εγω, και μαλιστα δις! Δυο 156 ειχα και περα απο ψαλιδια καθε 20.000χιλ, δεν με προβληματησαν ποτε. Με το πρωτο 156 1.6ts SW , εκανα 30.000χιλ , και με το 2.0 jts sw ( ο πρωτος αμμεσου ψεκασμου στην αγορα) , 87.000χιλ. Το 2.2 jts του 2007 , μου εβγαζε εκτος abs , antispin, vdc, συνεχεια και το ταμπλο εκανε λες και ειχε ποντικια μεαα, μπροστα στο παρμπριζ.Μονο λαδια δεν εκαιγε ο opel, γιατι απο βενζινα ηθελε 14.8 λιτ. Οσο για το 159 2.2 sw το τελευταιο........το μονο καλο του , με διαφορετικη χαρτογραφιση , κατεβηκε στα 11.8, γιατι στα υπολοιπα, μη λεμε τα ιδια!
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Ορε κλεφτοπουλα , γιατι το σταματανε το εργκαλειο μπρε!!!!!! Τετοιο τεφερικι πραμα, γιαβρουμ 159, να παμε να το ξαναγορασουμε, να το αναστησουμε το ψοφιμιΚι άλλος κλώνος του ιταλάκια;
-
Ξέρει κάποιος αν μπορώ να αλλάξω μόνο το τζάμι του εξωτερικου καθρέφτη του συνοδηγου σε 147; Δυστυχώς έχει ραγίσει.
-
Γιατί να μη γίνεται; Λογικά το καλύπτει και η ασφαλιστική σου (αν έχεις κάλυψη για θραύση κρυστάλλων.
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Επειδη τα θελεις μασημενα και ετοιμα. Ακουσες κανενα να μηλαει εδω μεσα για 159! Οσες φορες αναζητησα κανεις δεν ανταποκριθηκε. Δεν μπορει να το αγορασα μονο εγω, και μαλιστα δις! Δυο 156 ειχα και περα απο ψαλιδια καθε 20.000χιλ, δεν με προβληματησαν ποτε. Με το πρωτο 156 1.6ts SW , εκανα 30.000χιλ , και με το 2.0 jts sw ( ο πρωτος αμμεσου ψεκασμου στην αγορα) , 87.000χιλ. Το 2.2 jts του 2007 , μου εβγαζε εκτος abs , antispin, vdc, συνεχεια και το ταμπλο εκανε λες και ειχε ποντικια μεαα, μπροστα στο παρμπριζ.Μονο λαδια δεν εκαιγε ο opel, γιατι απο βενζινα ηθελε 14.8 λιτ. Οσο για το 159 2.2 sw το τελευταιο........το μονο καλο του , με διαφορετικη χαρτογραφιση , κατεβηκε στα 11.8, γιατι στα υπολοιπα, μη λεμε τα ιδια!Ο 2.2 δεν είναι Opel. Ο 1.8 είναι μόνο. Κατα τα άλλα συμφωνώ με red monster...
-
A vintage drive on the Italian open road
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/f ... 593124.stm
-
για τις αλφα
για την οδηγο. Γυναικα στο τιμονι ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδη τα θελεις μασημενα και ετοιμα. Ακουσες κανενα να μηλαει εδω μεσα για 159! Οσες φορες αναζητησα κανεις δεν ανταποκριθηκε. Δεν μπορει να το αγορασα μονο εγω, και μαλιστα δις! Δυο 156 ειχα και περα απο ψαλιδια καθε 20.000χιλ, δεν με προβληματησαν ποτε. Με το πρωτο 156 1.6ts SW , εκανα 30.000χιλ , και με το 2.0 jts sw ( ο πρωτος αμμεσου ψεκασμου στην αγορα) , 87.000χιλ. Το 2.2 jts του 2007 , μου εβγαζε εκτος abs , antispin, vdc, συνεχεια και το ταμπλο εκανε λες και ειχε ποντικια μεαα, μπροστα στο παρμπριζ.Μονο λαδια δεν εκαιγε ο opel, γιατι απο βενζινα ηθελε 14.8 λιτ. Οσο για το 159 2.2 sw το τελευταιο........το μονο καλο του , με διαφορετικη χαρτογραφιση , κατεβηκε στα 11.8, γιατι στα υπολοιπα, μη λεμε τα ιδια!
Ο 2.2 δεν είναι Opel. Ο 1.8 είναι μόνο. Κατα τα άλλα συμφωνώ με red monster...
Λαθος απαντηση, ολοι ειναι opel, δυστηχως!!!!!!!!Ο τελευταιος των μοικανων , ο 2.0jts. Για να μην αναρωτιεσαι, δεν εχει ιμαντες , αλλα καδενα.........ολοι τους. Παιζει να εχουν και κοινο σασι με insignia!!!!!!!
ΑLFA ROMEO FORUM