-
Παντα θα είμαι με την απορία... Το αυτοκινητο μου (3ο ή 4ο ή 50 χέρι , αγνωστο και αυτό) έχει 70κ , 170κ ή 270κ στα 27 χρόνια ζωής?
Και στις 3 περιπτώσεις πάντως ειμαι μια χαρα, αν ειναι πρώτο τοτε την πήρα με λίγα χιλιόμετρα , αν ειναι το 2ο τοτε το μοτερ παει εξαιρετικά για τα χλμ αυτά, αν ειναι το 3ο τότε το μοτερ ειναι αθραυστο και ας έχει φάει κακοποιηση.
-
Πως γινεται ρε παιδια 6ψηφιος μετρητης και το τελευταιο ψηφιο να μετραει μετρα και να μην εχει και διαφορα στο χρωμα το τελευταιο ψηφιο οπως στο μερικο χιλιομετρητη απο κατω που εχει και διαφορα στο χρωμα αλλωστε?
Ασε τι γραφει ο ιδιοκτητης στη περιγραφη της αγγελιας...Και 4140km οτι εχει θα εγραφε για να μας πεισει..Εχει συναδελφος του πατερα 33 με 300.000km περιπου και ενα ρεκτιφιε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
με 300.000km περιπου και ενα ρεκτιφιε.H δικια μου παροπλίστηκε με 250.000 χλμ.
ενταξει υπαρχουν και εξαιρεσεις..
-
ο πεθερος μου με μια 33 εβγαλε 350000 χμ με ενα μοτερ
τα τελευταια 50000 τα εκανε ο νεαρος γιος του και το αυτοκινητακι τα φτυσε τελειως
μεχρι τοτε ηταν σε σχετικα καλη κατασταση
τα παλια αυτοκινητα δεν εχουν προβλημα στα χερια παλιων ιδιοκτητων... -
Oi Alfa θέλαν ιμάντες , καλό λάδι και ζεσταμα πριν το σκισιμο. Αν τηρουνταν αυτά και δεν άρχιζαν εκπτώσεις τότε τα μοτέρ κράταγαν για πολλά και άγρια χλμ. Σε όσες περιπτώσεις δεν έγινε πάρα τη φροντίδα ειναι γιατί ειχε μπεί χέρι και πατέντα άσχετου μηχανικού.
-
Και πλέον όλα τα αμάξια αυτό χρειάζονται
Με καλά λάδια,σωστό ζέσταμα ακόμα και για απλή χρήση όχι μόνο για σκίσιμο και προσοχή στην συντήρηση αντέχουν πολλά μα πολλά χιλιόμετρα
Γενικά είναι ένα μηχάνημα που άμα το προσέχεις σου δίνει και δεν σου παίρνει ποτέ -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
τα παλια αυτοκινητα δεν εχουν προβλημα στα χερια παλιων ιδιοκτητων...
αυτο ειναι μεγαλη αληθεια, αλλα οταν μπαινει ο γιος νεος οδηγος στη μεση..
παρολα αυτα ξερω κι ενα παιδι εδω στη γειτονια, του οποιου η 75 ειναι κουκλα και αριστα συντηρημενη (βεβαια ο πατερας εχει συνεργειο α )
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και πλέον όλα τα αμάξια αυτό χρειάζονται
Με καλά λάδια,σωστό ζέσταμα ακόμα και για απλή χρήση όχι μόνο για σκίσιμο και προσοχή στην συντήρηση αντέχουν πολλά μα πολλά χιλιόμετρα
Γενικά είναι ένα μηχάνημα που άμα το προσέχεις σου δίνει και δεν σου παίρνει ποτέΌχι απαραίτητα αλλά στις αλφα μπορούσες να ρίχνεις καθημερινα τρελό σκισιμο και να μην κάνουν κιχ σε αντιθεση με αλλα που σκόρπαγαν. Αντιθετα , αν τις πηγαινες σεμνά τότε αρχιζαν να διαμαρτύρονταν έντονα και χρειαζόντουσαν τακτικό ξεκάπνισμα.
-
Το ζέσταμα όμως πάντα είναι απαραίτητο , χωρίς αυτό πας για ρεκτιφιέ
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με 300.000km περιπου και ενα ρεκτιφιε.
1.2 '89 διπλα καρμπιρατερ και τραβαει φουσκωτο συνεχεια! Ε ας ζητησει κι ενα ρεκτιφιε... Ειναι αυτη που καμια φορα εχω γραψει οτι εχω οδηγησει.. Μολις ανοιξει το δευτερο γινεται παρτι στα αυτια μου..
-
Για τον κινητήρα των 33, πραγματικά έχω να πω τα καλύτερα. Με τυπική συντήρηση ο κινητήρας δούλευε άψογα και απροβλημάτιστα. Η εικονιζόμενη (εδώ δύο μέρες πριν την απόσυρση) του πατέρα μου αποσύρθηκε με 230.000 χλμ (ο εργοστασιακός κινητήρας 1.357κ.εκ) και μέχρι εκείνη τη στιγμή ανέβαζε άνετα στον κόφτη (7.600 σαλ, αν θυμάμαι).
-
έχουμε παροπλισμένη μια 33 1,7 16v με 170.000km... πραγματικά σαν καινούργια από όλες τις απόψεις... τέλειο χρώμα , μοτέρ σε άψογη κατάσταση και γενικά σε κατάσταση βιτρίνας... η αλήθεια είναι βέβαια οτι είναι πολυ καλοζωισμένη ...
θα βγει από το υπόγειο γκαραζ όταν έρθει η ώρα για πινακίδε ιστορικού... -
[quote='red_monster']έχουμε παροπλισμένη μια 33 1,7 16v με 170.000km... πραγματικά σαν καινούργια από όλες τις απόψεις... τέλειο χρώμα , μοτέρ σε άψογη κατάσταση και γενικά σε κατάσταση βιτρίνας... η αλήθεια είναι βέβαια οτι είναι πολυ καλοζωισμένη ...
θα βγει από το υπόγειο γκαραζ όταν έρθει η ώρα για πινακίδε ιστορικού...[/quote]
και μετα γρηγορα ξανα μεσα για να μην σκουριασει -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
έχουμε παροπλισμένη μια 33 1,7 16v με 170.000km... πραγματικά σαν καινούργια από όλες τις απόψεις... τέλειο χρώμα , μοτέρ σε άψογη κατάσταση και γενικά σε κατάσταση βιτρίνας... η αλήθεια είναι βέβαια οτι είναι πολυ καλοζωισμένη ...
θα βγει από το υπόγειο γκαραζ όταν έρθει η ώρα για πινακίδε ιστορικού...[/quote]
και μετα γρηγορα ξανα μεσα για να μην σκουριασειαψογη
-
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/259366/
Πισωκίνητη μεγάλη Alfa σε λίγα χρόνια... να ισχύει άραγε;
-
Τώρα που υπάρχουν πατώματα για πισωκίνητο απο τον όμιλο Chryshler αν δεν άρπαζαν την ευκαιρία θα έκαναν μεγάλος λάθος κατά την γνώμη μου
Και κανονικά δεν πρέπει να μείνουν μόνο στο μεγάλο αλλα να βάλουν και σε μικρότερα αμάξιαedit μόλις διαπίστωσα ξαναδιαβάζωντας ότι είχα ξεχάσει ένα δεν που αλλάζει τον νόημα όλης της πρότασης
-
Το γραφει και στο pp
Πισωκiνητη Ε segment + πισωκινητες spider, 4c
-
Νταξ ντε μη βαράς
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Το γραφει και στο ppΠισωκiνητη Ε segment + πισωκινητες spider, 4c
Τι λες ρε παιδί μου....αφού το γράφει το ΠιΠί είναι γκαγαντί.....σακ βουαγιάζ
-
Έχω κάνει edit στο post μου στην προηγούμενη σελίδα
ΑLFA ROMEO FORUM