-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Πως και πότε θα ξαναπιάσει τιμόνι, αφού λογικά του αφαιρέσανε το δίπλωμα δια παντός (ή τεςπα για αρκετά χρόνια) ?Γιατί, δεν πιάνουν τιμόνι όσοι δεν έχουν δίπλωμα;
-
Σωστό και αυτό, αλλά προφανώς μιλάμε στο πλαίσιο της νομιμότητας, αφού δεν το είπε κρυφά στους φίλους του, αλλά το δήλωσε φόρα-παρτίδα στο δικαστήριο, γι'αυτό αναρωτιέμαι....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Πως και πότε θα ξαναπιάσει τιμόνι, αφού λογικά του αφαιρέσανε το δίπλωμα δια παντός (ή τεςπα για αρκετά χρόνια) ?Υπαρχει τετοια ποινη (δια παντός) στον ΚΟΚ ? Νομιζω μονο αν συλληφθεις για 2η φορα να κανεις τετοια επικίνδυνη παραβαση. Και ξαναδινεις εξετασεις νομιζω(αν θες να ξαναπαρεις δίπλωμα) . Κατι τετοιο....
-
Ειμαι παρκαρισμενος νομιμα σε πολυσυχναστο δρομο και περιμενω μεσα στο αυτοκινητο. Το αυτοκινητο μου απέχει περίπου 2-3 μέτρα απο το πεζοδρομιο της διασταυρωσης στο πεζοδρομιο της οποιας υπάρχει ραμπα.
Ερχεται ενας με όπισθεν μπροστα μου κ παρολο που ειμαι μεσα στο αυτοκινητο, κολλαει το δικο του 5 ποντους απο μενα.Εκλεισε σχεδον την ραμπα των ΑΜΕΑ κ επειδη μου κολλησε κατεβηκε ταχα μου ευγενικα να με ρωτησει αν μπορω να βγω. (ακολουθει ο εξης διαλογος.
- Μπορειτε να βγειτε αν χρειαστει;
- Εγω μπορω να βγω αλλα εδω κλεινετε την ραμπα κ επειδη διπλα ειναι νοσοκομειο περνανε συνεχεια αμαξιδια , πεζοι κ καροτσακια με μωρα. (ευγενικα του το ειπα)
αφου ντραπηκε οσο δεν παει... γυριζει κ μου λεει
- 1ον Θα αφησω αλαρμ κ 2ον δεν περναει κανενας
παει κ κοιταει λιγο το αμαξι του κ ερχεται και μου λεει θυμωμενος αυτη τη φορα.
-
Ελα να δεις και μονος σου πως δεν εμποδιζω κ περνανε ολοι αν βγουν λιγο στο δρομο , σιγα τα λαχανα που θα μου κανεις κ παρατηρηση.
-
του λεω δεν σας εκανα παρατηρηση, μια συσταση σας εκανα. Αν νομιζετε πως δεν ενοχλειτε αφηστε το. Δεν ειμαι αστυνομια.
και ομως τελικα το παρατησε με αλαρμ ενοχλουσε κ πεζους αυτοκινητα κ εφυγε.
-
Αυτό το “θα αφήσω alarm” είναι η Ελληνική Κολυμβήθρα του Σιλωάμ”. Τα εξαγνίζει όλα.
-
Είναι κομπλέ με αλαρμ και στη μεση του δρομου να παρκαρεις για οσες ωρες θες, κανεις δε σε ακουμπαει.
Greek life hacks 101
-
Όλα από εκεί ξεκινούν. Αν οι οδηγοί ήξεραν ότι υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να πληρώσουν ένα έστω και μικρό πρόστιμο, πολλές παραβάσεις -για να μην πω οι περισσότερες- δεν θα γινόντουσαν.
-
Τα πάντα είναι εφικτά αυτή τη στιγμή σ αυτή τη χώρα και μάλιστα με απολύτως μηδενικά penalty, είναι σα να παίζεις Grand theft auto με τέρμα cheat codes.
-
Θεσσαλονίκη: 80χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού
http://www.zougla.gr/greece/article/8esaloniki-80xronos-odigouse-sto-anti8eto-revma-tis-e8nikis-odou
Έχουμε γεμίσει Άγγλους από ότι φαίνεται
-
Το σκηνικό με την οδήγηση ανάποδα το είχα πετύχει πριν καμια 10ετία στο δρόμο Μουδανιών - Χαλκιδικής προς Θεσσαλονίκη, ο οδηγός προφανώς είχε στρίψει λάθος (ήθελε να πάει προς Μουδανιά), και κινούνταν ανάποδα, στο αριστερό και με ταχύτητα. Τότε ευτυχώς δεν έγινε το κακό.
Δύο ζώα, ένα με λευκό βαν τρανζιτ και μια με πεζω 107 που ως εξυπνότεροι στην έξοδο από Νεάπολη προς περιφερειακή προσπέρασαν τους χαζούς που κινούνταν κανονικά και κινούμενοι στο διαγραμισμένο τμήμα βγήκαν περιφερειακή. Χωρίς να καταλαβαίνουν γιατί αυτό είναι επικίνδυνο για τους ίδιους, τους κινούμενους στην περιφερειακή και τους χαζούς που κινούνταν κανονικά. -
Να είναι καλά ο ταξιτζής που μάλλον με ψυχολόγησε και ήταν προετοιμασμένος. Το πρωί σε δρόμο για δύο αυτοκίνητα, μονόδρομο, το κεφάλι μου κουτουρντισμένο με της δουλειάς πράγματα, πάρκαρα και χωρίς να κοιτάξω στον καθρέπτη αν έρχεται αμάξι, λόγω συνήθειας άνοιξα αργά την πόρτα και αργά βγήκα από το αμάξι. Βασικά όταν ήμουν ο μισός μέσα και ο μισός με το ένα πόδι στο δρόμο είδα τον ταξιτζή σταματημένο και ελαφρώς 'αρπαγμένο'. Του είπα χίλια συγνώμη, φταίω. Αμέσως άλλαξε η έκφρασή του, σήκωσε το χέρι του, είπε δεν πειράζει και έφυγε. Την γλίτωσα μην έκανα στου ανθρώπου το αμάξι ζημία ή το χειρότερο και σε εμένα...
-
Όλοι φαντάζομαι είμαστε συγκαταβατικοί σε όσους παραδέχονται το λάθος τους. Εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ να συγκρατηθώ (όσο και να προσπαθώ, οικογενειάρχης γαρ) σε όσους στην δική σου περίπτωση θα ζητούσαν και τα ρέστα, τύπου «με είδες ρε φίλε που άνοιξα την πόρτα, γιατί δεν σταμάτησες;»...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Όλοι φαντάζομαι είμαστε συγκαταβατικοί σε όσους παραδέχονται το λάθος τους. Εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ να συγκρατηθώ (όσο και να προσπαθώ, οικογενειάρχης γαρ) σε όσους στην δική σου περίπτωση θα ζητούσαν και τα ρέστα, τύπου «με είδες ρε φίλε που άνοιξα την πόρτα, γιατί δεν σταμάτησες;»...Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει μεγάλη ψυχραιμία απέναντι στη θρασύτητα και τον παραλογισμό του άλλου....
-
Παιδιά,το έχω πάρει από το gcc και το βάζω μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει τον φίλο...
'Την τετάρτη 14/03/2018 και ωρα γύρω στις 16:00 έγινε το τροχαίο που φαίνεται στο λινκ
https://www.dropbox.com/s/gv7dzig4ojlkb ... 8.mp4?dl=0
Ο τύπος σηκώθηκε και έφυγε και κανείς δεν έχει πάρει την πινακίδα του ενώ το μόνο βίντεο που κατάφερα να βρω απο κάποιο μαγαζί ήταν το συγκεκριμένο.
προσωπικα μου φαίνεται σαν fiat stilo μπλε.
το περιστατικό έγινε στην λεωφόρο δημοκρατίας στο ρεύμα προς μενίδι απο αγιούς αναργύρους ακριβώς απέναντι απο το lidl.
αν δείτε τιποτα η ακούσετε τιποτα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Το θετικό είναι οτι οι γονείς μου που ηταν στο seat cordoba δεν επαθαν τίποτα.
το αρνητικό είναι οτι επειδή δεν υπάρχει η πινακίδα δεν μπορώ να αποζημιωθώ για το ατύχημα.'Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Το είδα και αυτό... Αν και πρώτη φορά γράφω στο συγκεκριμένο νήμα, νομίζω ότι ο περιφερειακός Θεσσαλονίκης είναι από μόνος του πεδίο δόξης λαμπρό!
Κινούμενος στη μεσαία λωρίδα του περιφερειακού ένα χλμ. πριν το τούνελ βγαίνει αριστερά, ανάβει αλάρμ, κατεβάζει τζάμι και αρχίζει τη συζήτηση με ταχύτητα περίπου 60 χλμ. με τον οδηγό που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα!!!
Με απάθεια αντιμετώπισαν και οι δύο τα κορναρίσματα των πίσω...
Τι να πω πραγματικά...
-
Θα ήταν γνωστοί και είναι παράνομο να μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς οπωτε πως θα χαιρετιοντουσταν
-
Λέτε για αυτό? Στην Μουδανίων, στην αερογέφυρα του Ρυσίου, πράσινο Ελάντρα με τρέιλερ έχει σταματήσει στην αριστερή(!!!) λωρίδα χωρίς καν αλάρμ και έχει βγει ο μπάρμπας για να μαζέψει κάτι που του έπεσε από το τρέιλερ....
Άλλο...χαζογκόμενα -συγνώμη από τις κυρίες αλλά είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορώ να χρησιμοποιήσω- κινούμενη στην αριστερή λωρίδα του περιφερειακού προς δυτικά λίγο πριν την έξοδο της Τριανδρίας,μιλάει στο κινητό που το κρατάει με το δεξί χέρι στο αριστερό αυτί. Αποφασίζει στο τσακ να βγει στην έξοδο ενώ εγώ είμαι σχεδόν δίπλα της στην μεσαία. Με την μια διασχίζει τρεις λωρίδες χωρίς φλας και με 4-5 αμάξια να πέφτουμε στα φρένα για να μην καρφωθούμε πάνω της. Φυσικά κάποιοι κορνάραμε αλλά η μανδάμ έκανε τις γνωστες χειρονομίες....
-
Με ποιο χέρι έκανε τις χειρονομίες;
-
Λογικά με αυτό που είχε στο τιμόνι, σιγά μην άφηνε το κινητό.
-
Για να σας λύσω την απορία,μόλις ίσιωσε στην έξοδο,άφησε το τιμόνι και έκανε την χαρακτηριστική κίνηση 'άντε,γα.....τε ρε'....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]