-
Ήταν προφανώς 'έκτακτο' περιστατικό!!!
-
Πλέον καθημερινά βλέπω κάμποσα ατομάκια να βλέπουν το κόκκινο σαν στοπ, σταματάω-κοιτάω-περνάω. Μόδα; Σταρχιδισμός; Σε λίγα χρόνια οι αυτοκινητιστές θα συμπεριφέρονται στα φανάρια όπως τα δίκυκλα; Μήπως να πάρω ένα βαρύ SUV;
-
όλο και πιο συχνά, ζώα που σφάζουν τον μισό κοκ, αν τύχει και τους κορνάρεις ή τους εμποδίσεις να ολοκληρώσουν την ματσακονιά τους, σου πουλάνε και τσαμπουκά από πάνω.
αν δεν θες να τρέχεις στα αυτόφωρα, τί μπορείς να κάνεις? μόνο την κότα? -
100 δε θέλει ούτε κάρτα στο κινητό και εφόσον δώσεις σωστά στοιχεία υπάρχει αποτέλεσμα
-
Σιγά μην περιμένει ο άλλος το 100 εφόσον φταίει.
-
Δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω το ζώο αλλά σε αυτήν ακριβώς τη φάση έκανε αναστροφή με τρειλορ μάλιστα από πίσω. Το φανάρι δεν το πρόλαβε στο πορτοκάλι, ήταν ήδη κόκκινο όταν πέρασε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο ρεζουμε...
Καθρεπτης οδηγου mitsu colt καργιολας vs Nonos ,0-1
.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στο ρεζουμε...
Καθρεπτης οδηγου mitsu colt καργιολας vs Nonos ,0-1
..Πες λεπτομέρειες...
-
Εβαλε πρωτη κοιτωντας μονο προς τη κατευθυνση της κινησης και με παρεσυρε
-
Kαι πως σε βρήκε; Ξεπάρκαρε από πεζοδρόμιο;
-
2 ποδο ζώο με 4Χ4 'ξέσκισε' το προφυλακτήρα από ένα C1 και ούτε καν μείωσε ταχύτητα να δει τί έγινε, κοινώς, την 'έκανε'.
Για κακή του τύχη όμως παρακείμενη κάμερα από κατάστημα κατέγραψε το συμβάν. Το περίεργο είναι ότι η αστυνομία είπε ότι δεν θα κάνει κάτι άμεσα. Θα περιμένουν λέει 2-3 μέρες και αν δεν εμφανηστεί, τότε θα τον αναζητήσουν. -
να ενημερώσουμε και τα διάφορα διποδα/τετραποδα που κυκλοφορούν ότι το γεγονός πως βγάζουν φλας δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τα π@υτανακια τους και πρέπει να εξαφανιστουμε από το διάβα τους...αντε γιατί παραγινε το κακό με τις αλλαγές λωρίδας όποτε του αυτωσει του καθένα
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις τωρα ενα ζωο εδω της γειτονιας... αδειασε τα λάδια της μηχανης του χυμα στο δρομο.... με σκοπο να τα αντικαταστήσει....
Αληθεια δεν εχω λόγια... δεν αξιζει τον κόπο ουτε τσακωθω... -
πάρε τηλ ΤΩΡΑ την αστυνομία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης matador3276 έγραψε:
Μόλις τωρα ενα ζωο εδω της γειτονιας... αδειασε τα λάδια της μηχανης του χυμα στο δρομο.... με σκοπο να τα αντικαταστήσει....
Αληθεια δεν εχω λόγια... δεν αξιζει τον κόπο ουτε τσακωθω...Εννοειται τον δινεις στεγνα...
Αυτο ειναι υποψηφιο τροχαιο! -
Του την ειπέ ενας γείτονας, κ το καθαρισε οσο μπορουσε κ έριξε χώμα απο πάνω. (ισχυρίστηκε πως του έσπασε το φίλτρο) Ημουν έτοιμος να πάρω το 100. Είναι στην πλευρά του δρόμου που παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Επειδη γενικά είναι ζωόν σε ολα του... την επόμενη φορά έχω πάρει το 100 χωρίς δευτερη σκεψη.
-
Η πάει σύννεφο
-
Να ευχαριστήσω όλους όσους χθες βράδυ στην είσοδο της Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη στην ανηφόρα κινούνταν στο αριστερό ρεύμα σε απόσταση έως 3μ ο ένας από τον άλλο με ταχυτητα 90+ (μην πω 110+), και ειδικά τον κύριο με το γκρίζο βαν που δεν αντιλαμβανόταν ότι όταν η μεσαία είναι εντελώς πηγμένη και μπροστά μου υπάρχει άλλο αυτοκίνητο (για την ακρίβεια και η αριστερή ήταν γεμάτη) δεν μπορώ να πετάξω για να περάσει (να πάει που ;).
Επίσης ευχαριστώ και τον μανάβη που λίγο έξω από τα Ν. Μουδανιά του έφυγε η μια αλουμινένια λεκάνη της ζυγαριάς που κρεμόταν πίσω και έπεσε στο παρμπρίζ μου (ευτυχώς δεν έσπασε). -
Πριν από λίγη ώρα στη Γεωργικής σχολής στη Θεσσαλονίκη,25χρονη κ@ριολα,με Mercedes GLS παρακαλώ, κόντεψε να προκαλέσει 3 ατυχήματα σε 500 μέτρα. Αφού αποφάσισε να στρίψει σε φανάρι δεξιά μόλις 50 μέτρα πριν φτάσει στο φανάρι και ενώ ήταν στην τέρμα αριστερά λωρίδα -χωρίς φλας φυσικά- έκανε αναστροφή περνώντας με κόκκινο και μπήκε στη Shell απέναντι από το ΙΚΕΑ με τόση ταχύτητα που ο υπάλληλος πήδηξε στο πεζόδρομιο να σωθεί. Πετάει τα κλειδιά σε έναν άλλο υπάλληλο και του λέει:'πλύσιμο,πάω για ψώνια -στο Hondos προφανώς- και σε μισή ώρα θα γυρίσω. Να είναι έτοιμο'. Ευχαρίστως της φύτευα από μια σφαίρα σε κάθε γόνατο για να μην ξαναοδηγήσει ποτέ.
-
...... Τι κόσμος κυκλοφορεί ρε πουστη μου.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]