-
Αλλο το κράξιμο αλλο η αυτοδικία. Ευτυχώς πάντως που υπάρχουν και τόσο ευαίσθητοι και έχουμε δουλειές οι δικηγόροι. Γεμάτα τα πινάκια απο εξυβρίσεις !
-
Προσωπικά δεν έχω κάνει σε κανέναν μήνυση για εξύβριση,και δεν έχω παρεδώσε με δικαστήρια.Βλέπεις οι 'μάγκες' βρίζουν κι εξαφανίζονται...Τόσο μάγκες είναι.Αν κάποιος επιμείνει θα τη φάει,και ας πληρώσω ένα δικηγόρο.Αυτός θα παρακαλάει για συμβιβασμό μετά.Πάντως σου συνιστώ να μην κάνεις τον μάγκα αν είσαι και δικηγόρος όπως λες διότι κάποια στιγμή θα βρεθείς στο καναβάτσο...Και άσε τα κραξίματα για τα κοράκια.
-
**Παρακαλώ τέλος το off topic και σιγά σιγά ας επανερχόμαστε σε πραγματικά γεγονότα και εικόνες σχετικές με το παρόν θέμα που συναντούμε καθημερινά. **
-
Στεφανε ζεις σε καμια φουσκα? Ακου να σταματησει στην ακρη για καθαρισει τη κουτσουλια
Κατα πρωτον ξεκιναμε απο το εξης βασικο, οτι μιλαμε για περιπτωσεις οπου δε πετανε τα πιτσιλιστηρια στο Θεο.. αυτο το βλεπεις.. οταν παταει, βλεπεις τον πιδακα να φευγει πανω απο την οροφη του αυτοκινητου.. αυτος ναι ειναι παπαρας..
Οταν ομως φαω κουτσουλια εν κινησει ή ειμαι εθνικη και μαζεψω μυγακια-κουνουπια λογω περιοχης (π.χ. ελος) εννοειται οτι αυτοστιγμης θα ανοιξω νερα και υαλοκαθαριστηρες.. Νταξ θα κοιταξεις να μην εχεις μηχανοβιο.. εννοειται.. αυτος ειναι εκτεθειμενος στην κινηση σου.. Εννοειται απο εκει και περα οτι λογω κινησης-ταχυτητας καποια ποσοτητα νερου θα φυγει στον αερα.. καλα θα κανεις να το δεχτεις.. δε σ εχει κανενας αχτι, απλα συμβαινει..
Απο εκει και περα αποψεις του στυλ 'μη μου χαλασει τη μοστρα'-'μολις το χα πλυνει' με αφηνουν παγερα αδιαφορο.. οτι ειναι στο δρομο και κινειται ειναι και εκτεθειμενο.. και το λεω εγω που με παλιο αμαξι το χω πιπιλα εμφανισιακα.. Και ειμαι σιγουρος Στεφανε οτι θα εκφραστεις του τυπου 'κανε μας τη χαρη κουτορνιθι.. κουτε ε κουτε' και οχι 'αι σιχτιρ μωρε μαλακα' -
Ρε νονε συμφωνούμε! Απλά το αυτονόητο για εσένα και εμένα δεν είναι δυστυχώς από όλους.
Και αντε πες δεν έγινε και τίποτα φοβερό να σε πάρουν τα σκαγια αν είναι και το δικό σου βρώμικο , αλλά αν μόλις το έχεις πληρώσεις για να καθαρίσει, θα την πεις ή δεν θα την πεις την άγριαδα σου;
Για το άλλο που λες ειλικρινά σου μιλάω ότι μπινελίκια σε τρίτο δεν ρίχνω έτσι εύκολα, αλλά κορναρισμα ή ένα μακροσυρτο εεεεεεεεε (βοιδι, γίδι κλπ) θα το κάνω με όλη μου την καρδιά και τη φωνή! Δεν χρειάζεται περισσότερο! -
Αν εχεις αυτοελεγχο στο μπινελικι ευγε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν εχεις αυτοελεγχο στο μπινελικι ευγεΑκριβώς. Η αρχή της αναλογικοτητας. Ο πιτσιλησθεντας μπορεί και να την πει, αλλα αν αρχίσει να βρίζει σαν κάφρος για μένα ο πιτσιλιστης εχει δίκιο αν τον αρχίσει στις μπουνιές.
-
Vol 2
Ο χρήστης Manker έγραψε:
**Παρακαλώ τέλος το off topic και σιγά σιγά ας επανερχόμαστε σε πραγματικά γεγονότα και εικόνες σχετικές με το παρόν θέμα που συναντούμε καθημερινά. ** -
Οκ και εμενα με ενοχλεί αυτο οταν το κάνουν οπως εγώ σέβομαι τους πίσω ετσι και αυτή να σέβονται και όχι μονο αυτο και το σκουπίδι που ειναι και λάθος να το πετάξεις γενικότερα ποσο μάλλον να εχεις και αυτοκίνητο πίσω σου κ το εχω δει πολλές φορές ειδικά το τσιγάρο
Πάντως εγω την λύση την εχω βρει σου κανει το τζάμι χαλια για να καθαρίσει το δικο του πας καπάκια μπροστά του και του κάνεις το ιδιο αν έχεις μηχανή δύσκολα τα πράγματα
αλλα η δικια μου εχει ενα μεγάλο ντουλάπι μπροστά εκει θα υπάρχει κανα μπουκαλάκι νερό η κολα να τον κεράσω. -
Ποσό μαλακισμενα καλόπαιδα κυκλοφορούν ρε παιδια.
Απόγευμα επιστροφή στην Καλαμπακα απο Καρδίτσα. Αρκετή κινηση προς Αθήνα και άρα μικρά περιθώρια για προσπέραση στο ρεύμα προς τα πάνω. Μπροστά ένα παλιό γιαρις με πινακίδες Θεσσαλονίκης και νεαρούς μεσα, στη μεςη του δρόμου με το παςο του και φρένα σε αςχετους χρόνους,
Βρίσκω σε μια μεγάλη ευθεία περιθώριο, επιτάχυνω και ξαφνικά πατάει παλι αψυχολόγητα φρένο. Φρέναρω και εγω και του χτυπάω κόρνα γιατι μαλακιζεται. Αμέσως βλέπω να μου κανει κολο δάχτυλο ....
Ε δεν άντεξα ... Έγινα και εγω καφρος. Στην επόμενη ευκαιρία που βρίσκω τον περνάω αέρα και του κάνω και εγω ένα μεγαλοπρεπές κολο δάχτυλο .... Μου κανει και αυτος παλι και έτοιμος ήμουν να του το κοκαλωσω να δω μαγκιά... Άκουσε εντος αυτοκινήτου ένα σωρο για τη Θεσσαλονίκη του αλλα ευτυχώς έστριψε δεξιά για Λάρισα και Θεσσαλονίκη και τελείωσε εκει. -
Ειναι που δε βριζεις..
Καλα εκανες, ξεθυμανες! -
Εγω τα είπα βρε, αυτος δεν τα άκουσε!
-
Οι δικυκλιστές μας ενοχλούνται απο όλα.......με εχει προσπεράσει απο δεξιά BMW k1200 που πιάνει πιο πολύ χώρο απο φιατ πάντα και μου πετάει και βρυσιμο γιατί δεν κάνω πιο αριστερά σε δρόμο με μισή λωρίδα . Γελοίοι , φτωχαδάκια με παπάκια που χρωστάνε απλήρωτα μηχανάκια.....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ξαναπες τα! Χαρακτηριστικό δείγμα της κατάντιας της χώρας η συμπεριφορές των μηχανοβιων...
-
Αν αρχίσει η τροχαία να γράφει για απουσία κράνους,παράνομες αναστροφες,κυκλοφορία στην αντίθετη κατεύθυνση, παράβαση κόκκινου σηματοδότη τα μηχανάκια, δεν θα χρειαστούν πρόσθετα οικονομικά μέτρα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αν αρχίσει η τροχαία να γράφει για απουσία κράνους,παράνομες αναστροφες,κυκλοφορία στην αντίθετη κατεύθυνση, παράβαση κόκκινου σηματοδότη τα μηχανάκια, δεν θα χρειαστούν πρόσθετα οικονομικά μέτρα.true
-
Αν αρχίσει η τροχαία να γράφει για απουσία κράνους,παράνομες αναστροφες,κυκλοφορία στην αντίθετη κατεύθυνση, παράβαση κόκκινου σηματοδότη τα μηχανάκια, δεν θα χρειαστούν πρόσθετα οικονομικά μέτρα.Σωστός. Σου έχω και ακόμη καλύτερο όμως. Παράνομα παρκαρισμένα οχήματα. Ούτε που θα χρειαστεί να κυνηγάνε τις παραβάσεις! Όλη η Ελλάδα στα πόδια τους!
-
Αν αρχίσει η τροχαία να γράφει για απουσία κράνους,παράνομες αναστροφες,κυκλοφορία στην αντίθετη κατεύθυνση, παράβαση κόκκινου σηματοδότη τα μηχανάκια, δεν θα χρειαστούν πρόσθετα οικονομικά μέτρα.Υπάρχει κανένας λόγος να γράφει η τροχαία τα αυτοκίνητα αλλά να κάνει τα στραβά μάτια στα μηχανάκια;
-
Ειχα να κανω μαλακια πραγματικα παααρα πολυ καιρο και ιδιως αυτο μου χει τυχει πολλες φορες ως θυμα.
Μαυρο yaris στη νεκρη γωνια βγαινωντας απο Ελευσινα προς Λ.Καβαλας, ενω μαλιστα κοιταξα -
Μια χαρα τα γράφουν κ τα μηχανάκια προχτές στην θυβον γράφανε για κράνος κ όση την κοπαναγανε τους κάνανε μπλόκο λίγο ποιο κάτω, πρέπει να γράψανε πάρα πολλά γτ κανείς δεν φόραγε κράνος
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]