-
Να πω και γω για τα ζώα που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο που παρκάρουν κάθε βράδυ στην σκουλούδη απ' την μητρώου και κάτω προς παραλία, που πολλές φορές είναι αδύνατον να στρίψεις, αλλά το χειρότερο είναι ότι στο σημείο μετά την Κωλέττη, είναι ότι απλά δεν μπορεί να περάσει το αμάξι χωρίς έστω να κάνεις μια γρατζουνιά, οπότε και αναγκάζεσαι να πας από αλλού. Αλλά έλα ντε εχτές που όταν έστριψα και στην Κωλέττη απ' την Σκουλούδη σε ένα σημείο ήταν έτσι παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα, που ένας άνθρωπος (καλή του ώρα εκεί που είναι) μου έκανε κουμάντο να περάσω ανάμεσα από δύο παρκαρισμένα, που για λίγα χιλιοστά δεν τα γρατζούνισα και παλεύαμε μία ώρα να τα καταφέρουμε. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά, είναι που είναι τα μαύρα τους τα χάλια οι δρόμοι στον Πειραιά με τα έργα και τις μονοδρομήσεις, υπάρχουν και τα παρκαρισμένα που κάνουν την κατάσταση να μην παλεύεται και να σκέφτεσαι και να βγεις έξω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@storm
ετσι οπως το διαβασα, νομιζα οτι προκρινες τα σαμαρακια ως λυση που δεν εγινε. Τελικα λεγαμε το ιδιο (οτι δεν μπαινουν σε τετοιους δρομους) αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το αναφερεις, αφου ειναι κατι που πολυ απλα δεν θα μπορουσε να γινει.Το ανέφερα γιατί είναι τέτοια η ανωμαλία σε αυτή τη χώρα που το 'κράτος' μπορεί και να έδινε άδεια να μπουν σαμαράκια αν π.χ. οι δήμαρχοι των περιοχών έκριναν ότι πρέπει να μπουν σαμαράκια. Άλλωστε κάπως έτσι 'ξέσκισαν' την παραλιακή λεωφόρο για να περάσει ένα 'τραμ' όχι μόνο παράλληλα αλλά και κάθετα σε κάποια σημεία.
Τέλος πάντων. Έτσι όπως έχει γίνει η παραλιακή είναι σαν να έχει 'σαμαράκια'.
-
Άμα επισκεφτείτε την Χαλκίδα, θα δείτε παντού, παράνομους παρκαρισμένους και χάος. Έχει επισκεφτεί κανείς αυτήν την πόλη;
-
Ο χρήστης EviaForever έγραψε:
Άμα επισκεφτείτε την Χαλκίδα, θα δείτε παντού, παράνομους παρκαρισμένους και χάος. Έχει επισκεφτεί κανείς αυτήν την πόλη;Εγω ναι αλλα νομιζω η ευθυνη ειναι 50% στους παρανομα παρκαρισμενους και 50% στο κρατος και στο Δημο που δεν εχει φροντισει τοσα χρονια ωστε σε αυτη την ασχημα ρυμοτομημενη πολη να υπαρχουν νομιμοι χωροι σταθμευσης. Γιατι αν ο αλλος ειναι αναγκασμενος να παρκαρει στη Θηβα για να ειναι νομιμος, ε τοτε θα παρκαρει παρανομα για να κανει τη δουλεια του.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Άμα επισκεφτείτε την Χαλκίδα, θα δείτε παντού, παράνομους παρκαρισμένους και χάος. Έχει επισκεφτεί κανείς αυτήν την πόλη;
Εγω ναι αλλα νομιζω η ευθυνη ειναι 50% στους παρανομα παρκαρισμενους και 50% στο κρατος και στο Δημο που δεν εχει φροντισει τοσα χρονια ωστε σε αυτη την ασχημα ρυμοτομημενη πολη να υπαρχουν νομιμοι χωροι σταθμευσης. Γιατι αν ο αλλος ειναι αναγκασμενος να παρκαρει στη Θηβα για να ειναι νομιμος, ε τοτε θα παρκαρει παρανομα για να κανει τη δουλεια του.
να μην επαιρνε ο καθενας απο 10 αυτοκινητα τοτε.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Εγω ναι αλλα νομιζω η ευθυνη ειναι 50% στους παρανομα παρκαρισμενους και 50% στο κρατος και στο Δημο που δεν εχει φροντισει τοσα χρονια ωστε σε αυτη την ασχημα ρυμοτομημενη πολη να υπαρχουν νομιμοι χωροι σταθμευσης. Γιατι αν ο αλλος ειναι αναγκασμενος να παρκαρει στη Θηβα για να ειναι νομιμος, ε τοτε θα παρκαρει παρανομα για να κανει τη δουλεια του.
Φοβερη λογικη..........Γιαυτο καποια παρκαρε εξω απο το παρκινγκ του διπλανου μου για να παει στην δουλεια της και οταν γυρισε ειχε 80ε κληση......Κριμα που δεν τα ρυμουλκουν οταν ειναι παρανομα......
-
Έχω δει πάρα πολλές φορές ένα Peugeot J5, που έχει παντού άσχετες διαφημίσεις και αστείες ατάκες. Αμα το ξαναδώ, θα το φωτογραφίσω. Το έχει δει κανένας σας;
-
Σκατοψυχο κωλοζωο χθες το απογευμα περασε με τιμονια και γκαζωνοντας πανω απο τα απονερα που μολις ειχα πλυνει το αυτοκινητο.. 106 gti.. χαιρομαι ρε πουτανας γιε που μεσα σου υποφερεις τοσο ωστε να ξεσπας με τετοιον τροπο.. απο τους ανθρωπους που οσο και να γαμηθει η ζωη τους δε με αγγιζει...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Φοβερη λογικη..........Γιαυτο καποια παρκαρε εξω απο το παρκινγκ του διπλανου μου για να παει στην δουλεια της και οταν γυρισε ειχε 80ε κληση......Κριμα που δεν τα ρυμουλκουν οταν ειναι παρανομα......
να λεμε ομως και το οτι οταν χτιζεις ενα κτιριο ο δημος σε χρεωνει με το ζορι λεφτα για δημοτικες θεσεις παρκινγκ που ΘΑ φτιαξει, και τελικα δεν φτιαχνει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
να λεμε ομως και το οτι οταν χτιζεις ενα κτιριο ο δημος σε χρεωνει με το ζορι λεφτα για δημοτικες θεσεις παρκινγκ που ΘΑ φτιαξει, και τελικα δεν φτιαχνει...
Πολλοι δημοι εχουν αλλα τι να σου κανουν τα παρκινγκ αυτα οταν τα αυτοκινητα ειναι τα 10πλασια ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αν φτιαξεις σπιτι και δεν βαλεις τουλαχιστον 2 γκαραζ εισαι χαζος.
ποσο μαλλον οταν εχεις ηδη αυτοκινητα. -
α) Αν φτιαξεις οποιοδηποτε κτιριο και στο ισογειο θες να κανεις καταστημα, εισαι και παλι χαζος?
β) και χαζος να εισαι και να μη το κανεις, δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο δημος σε αναγκαζει να του πληρωσεις για κατασκευη θεσεων και μετα δεν στις δινει.'Πολλοι δημοι εχουν αλλα τι να σου κανουν τα παρκινγκ αυτα οταν τα αυτοκινητα ειναι τα 10πλασια ?'
-
α) ναι εισαι χαζος, οποτε μην παραπονιεσαι για το οτι δε βρισκεις να παρκαρεις. Μετα βεβαια που θα χεις και το καταστημα σου θα θεωρεις δικαιωμα σου να βαζεις και καμια καρεκλα απεξω για να παρκαρουν μονο οι πελατες σου και τα φορτηγα σου.
β)καθε 4 χρονια εχει εκλογες.
-
α) πραγματικα εισαι χαζος αν θες αντι για πυλωτη να φτιαξεις ισογειο καταστημα?
β) με ειδες να 'παραπονιεμαι που δεν βρισκω να παρκαρω'? Εγω ανεφερα το πραγματικο γεγονος οπου ο δημος βασει νομου σε χρεωνει για δημιουργια κοινοχρηστων θεσεων σταθμευσης (οσων δεν εφτιαξες στη πυλωτη που δεν εφτιαξες) και μετα δεν τις φτιαχνει. Κοινως σε κλεβει.
γ) 'θα θεωρεις δικαιωμα σου να βαζεις και καμια καρεκλα απεξω για να παρκαρουν μονο οι πελατες σου και τα φορτηγα σου' δεν το εχω κανει ποτε ενω η επιχειρηση μου εκανε διανομες (= φορτηγα, συνεχομενες φορτοεκφορτωσεις κλπ), και μια εποχη που αρχισε να το σκεφτεται ο πατερας μου (υπο τη λογικη 'ολοι αυτο κανουν') του το εκοψα μαχαιρι απο τη πρωτη μερα. Αλλα εσυ 'ξερεις' και ησουν ετοιμος με το συμπερασμα. -
Κανενα προβλημα τοτε, φτιαξε καταστημα παρε 10 αυτοκινητα αλλα μετα μην ερθεις και παρκαρεις πανω σε γωνιες,διαβασεις,πεζοδρομια η ξενα γκαραζ με τη δικαιολογια δε βρισκεις αλλου.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Κανενα προβλημα τοτε, φτιαξε καταστημα παρε 10 αυτοκινητα αλλα μετα μην ερθεις και παρκαρεις πανω σε γωνιες,διαβασεις,πεζοδρομια η ξενα γκαραζ με τη δικαιολογια δε βρισκεις αλλου.+1.000.000
Ο κολλητός μου μένει σε περιοχή με μονοκατοικιες όπου ΌΛΟΙ έχουν θέσεις στάθμευσης στα σπίτια αλλά ΌΛΟΙ τα αφήνουν έξω (σε γωνίες, κλείνοντας πεζοδρόμια) επειδή πολύ απλά βαριούνται ΤΑ ΖΏΑ!
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Κανενα προβλημα τοτε, φτιαξε καταστημα παρε 10 αυτοκινητα αλλα μετα μην ερθεις και παρκαρεις πανω σε γωνιες,διαβασεις,πεζοδρομια η ξενα γκαραζ με τη δικαιολογια δε βρισκεις αλλου.μονος σου τα λες, μονος σου απαντας.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Κανενα προβλημα τοτε, φτιαξε καταστημα παρε 10 αυτοκινητα αλλα μετα μην ερθεις και παρκαρεις πανω σε γωνιες,διαβασεις,πεζοδρομια η ξενα γκαραζ με τη δικαιολογια δε βρισκεις αλλου.
+1.000.000
Ο κολλητός μου μένει σε περιοχή με μονοκατοικιες όπου ΌΛΟΙ έχουν θέσεις στάθμευσης στα σπίτια αλλά ΌΛΟΙ τα αφήνουν έξω (σε γωνίες, κλείνοντας πεζοδρόμια) επειδή πολύ απλά βαριούνται ΤΑ ΖΏΑ!
ο γειτονας μου εχει 1 θεση γκαραζ, και 3 αμαξια
το ενα το χει μεσα στο γκαραζ, το αλλο μπροστα στο γκαραζ και το αλλο πανω στο πεζοδρομιο αναμεσα στο γκαραζ και το δρομο και χρησιμοποιει την δικια μου ραμπα γκαραζ για να το ανεβασει εκει.
μετα φταιει ο δημος που δεν εχει θεσεις για το καθε μαλακα.
και παω στοιχημα οτι αυτος θα κλαιγεται οταν του ρχεται το χαρτακι για να πληρωσει τα τελη. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
+1.000.000
ο γειτονας μου εχει 1 θεση γκαραζ, και 3 αμαξια
το ενα το χει μεσα στο γκαραζ, το αλλο μπροστα στο γκαραζ και το αλλο πανω στο πεζοδρομιο αναμεσα στο γκαραζ και το δρομο και χρησιμοποιει την δικια μου ραμπα γκαραζ για να το ανεβασει εκει.
μετα φταιει ο δημος που δεν εχει θεσεις για το καθε μαλακα.
και παω στοιχημα οτι αυτος θα κλαιγεται οταν του ρχεται το χαρτακι για να πληρωσει τα τελη.Το οτι στην Ελλαδα ολοι παρανομουν με τα γκαραζ γιατι δεν το θιγει κανεις ? Βαση νομου πρεπει να υπαρχει ενα ποσοστο επι της προσοψης του κτηριου (30% αν θυμαμαι καλα) που να Μην ειναι παρκινγκ. Ε σε παρα πολλες πολυκατοικιες δεν υπαρχει ουτε 5% εφοσον παρκινγκ εχουν κανει και μπροστα απο την εισοδο.
Περα απο αυτο ομως υπαρχουν και καποιοι που εχουν φτιαξει μικρα παρκινγκ και επειδη βαριουνται να κανουν μανουβρες για να μπουν μεσα τα αφηνουν απεξω...Α ρε Ελλαδαρα
-
Αρκεί να μην βάζουν γαμημενες καρέκλες/γλάστρες κτλ και ας έχουν όσα αυτοκινητα θέλουν,παράνομο δεν ειναι.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]