-
Είμαι στο μπαλκόνι, και ακούω από τον κεντρικό δρόμο να ακούγεται ένα «γκάπα γκούπα».
Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, βλέπω ένα κόρσα να περνάει, με τον οδηγό σε έξαλλη κατάσταση να κοπανάει την πόρτα του απ'έξω και ταυτόχρονα να ρίχνει ουρλιάζοντας, χριστοπαναγίες!! -
Επιστροφή από Πάτρα προχθές τα ξημερώματα περίπου 3:30.
Είμαι μόνος σε σημείο που υπάρχει 1 λωρίδα μόνο (λόγο των έργων) πολύ στενή και παρόλα αυτά πάω με καμμιά 100αριά.Βλέπω μονό φως πίσω που με πλησιάζει. Πλησιάζει, πλησιάζει, κάποια στιγμή φτάνει ακριβώς πίσω μου μηχανή και ο κωλόπ@υστας (γιατί περί τέτοιου πρόκειτε) είχε την μεγάλη σκάλα ανοικτή και είχε κολλήσει ακριβώς πίσω μου.
Μιλάμε το αυτοκίνητο μου είχε φωτίσει σε απίστευτο βαθμό, σαν να έριχναν με προβολέα μέσα.Φυσικά δεν χώραγε να με περάσει λόγο της στενής λωρίδας και το αρχίδι επέμενε να είναι κολλημένο ένα μέτρο πίσω μου.
Κατεβάζω τον μεσαίο καθρέπτη αναγκαστικά επειδή δεν έβλεπα και ο μ@λ@κας τί κάνει ;;;
Πάει και κολλάει στο αριστερό πίσω φτερό μου ρίχνωντας τον προβολέα στον αριστερό μου καθρέπτη.
Αναγκάζομαι να κάνω τέρμα αριστερά και να γλύφω τα κολονάκια και τότε πάει από την άλλη μεριά και ρίχνει τον προβολέα στον δεξί καθρέπτη.
Για κάνα 10λεπτο συνέχισε αυτό το μαρτύριο και ευτυχώς κάποια στιγμή άνοιξε λίγο ο δρόμος και με προσπέρασε.Είχα μέσα όλη την οικογένεια και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, διαφορετικά αν ήμουν μόνος...
-
Τσίμπα λίγο απότομα το φρένο να του πάει το σκατό στην κάλτσα να μάθει τρόπους.
-
+πίσω φώτα ομίχλης
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Είμαι μόνος σε σημείο που υπάρχει 1 λωρίδα μόνο (λόγο των έργων) πολύ στενή και παρόλα αυτά πάω με καμμιά 100αριά.Βλέπω μονό φως πίσω που με πλησιάζει. Πλησιάζει, πλησιάζει, κάποια στιγμή φτάνει ακριβώς πίσω μου μηχανή και ο κωλόπ@υστας (γιατί περί τέτοιου πρόκειτε) είχε την μεγάλη σκάλα ανοικτή και είχε κολλήσει ακριβώς πίσω μου.
Μιλάμε το αυτοκίνητο μου είχε φωτίσει σε απίστευτο βαθμό, σαν να έριχναν με προβολέα μέσα.Φυσικά δεν χώραγε να με περάσει λόγο της στενής λωρίδας και το αρχίδι επέμενε να είναι κολλημένο ένα μέτρο πίσω μου.
Κατεβάζω τον μεσαίο καθρέπτη αναγκαστικά επειδή δεν έβλεπα και ο μ@λ@κας τί κάνει ;;;
Πάει και κολλάει στο αριστερό πίσω φτερό μου ρίχνωντας τον προβολέα στον αριστερό μου καθρέπτη.
Αναγκάζομαι να κάνω τέρμα αριστερά και να γλύφω τα κολονάκια και τότε πάει από την άλλη μεριά και ρίχνει τον προβολέα στον δεξί καθρέπτη.
Για κάνα 10λεπτο συνέχισε αυτό το μαρτύριο και ευτυχώς κάποια στιγμή άνοιξε λίγο ο δρόμος και με προσπέρασε.Είχα μέσα όλη την οικογένεια και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, διαφορετικά αν ήμουν μόνος...
Κανεις λιγο δεξια,τον αφηνεις να περασει και μολις φτασει στην πορτα σου,κανεις αποτομα αριστερα και τον στελνεις στον Αδη.
Σοβαρα τωρα,κανεις λιγο αριστερα και βγαζεις το χερι εξω σα ναν του λες ,περνα μαλακα.
-
Κατεβάζεις τους πλαϊνούς καθρέφτες και δε δίνεις καμία σημασία.
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κατεβάζεις τους πλαϊνούς καθρέφτες και δε δίνεις καμία σημασία.Sent from my SM-N9005
... Και κατεβάζεις ταχύτητα στα 60 για σπάσιμο.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κατεβάζεις τους πλαϊνούς καθρέφτες και δε δίνεις καμία σημασία.Ααααακριβώς. Και τον μεσαίο αν ενοχλεί πάραυτα.
-
.........και όταν έρχεται ο απέναντι με τα καγκουρο-xenon στο θεό, τα προβολάκια ομίχλης αναμμένα και τη μεγάλη σκάλα, κλείνεις τα μάτια...
sorry αλλά εγώ όταν οδηγώ θέλω να μπορώ να τσεκάρω τι γίνεται δεξιά, αριστερά, πίσω. Σε όλα τα σημεία που μου επιτρέπουν οι καθρέπτες να ελέγχω.
Προφανώς δεν λέω ότι θα πετάξω τον μοτοσικλετιστή εκτός δρόμου, αλλά θα προσπαθήσω είτε με αλάρμ είτε με πίσω φώτα ομίχλης είτε με στιγμιαίο ελαφρό πάτημα του φρένου (που δεν θα προκαλέσει σημαντική/επικίνδυνη μεταβολή της ταχύτητας μου) να τον ξυπνήσω. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
+πίσω φώτα ομίχληςΝαι, με το φως ομίχλης θα τον στραβώσεις
Σε ένα street δικάβαλο (η χειρότερη περίπτωση, γιατί στοχεύει ψηλότερα) με xenon που με πλησίαζε, άνοιξα τα led στην εταζέρα και σχεδόν αμέσως έσβησε και πήγαινε με τα θέσεως.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πηγαινε το ,το μουνοπανο με 40 σ ολη τη παρακαμψη...
Μου τυχει με navara που χτυπανε ψηλα το ιδιο ακριβως σε παρακαμψη της πατρας.. δε χαμπαριαζε τιποτα.. στο μισο μετρο πανω μου.. ουτε απο τσιμπημα φρενα, ουτε απο τιποτα...
Και τα επικα ζωα με smart και 1.000.000 κερια.. αλλοι απο κει.. -
γυρισμος απο Μεσσηνια.
μετα τα διοδια της Νεστάνης ξεκινα μια ψιλοανηφορα που κραταει καμποσο. οχι τρελη κοντρα αλλα ξεχωριζουν μερικοι αμνοι αμα λαχει.
πηγαινω στην δεξια με περιπου 130 και απο διπλα μου με περνα μια Α180 cdi με λιγη σχετικη ταχυτητα (+10).
βλεπω αριστερο καθρεφτη και ερχεται μαλλια μια 997 S. παιζει φωτα απο μακριαααα απαιτωντας την μερκ να κανει στην ακρη. κατι το οποιο ομως δεν ηταν και πολυ εφικτο μιας και υπηρχαν αμαξια (μπροστα μου δηλαδη για να χωθει) και επειδη γενικα δεν ηταν και πολυ...υποχρεωμενος. ο μαγκιτης ομως με το πισωμηχανο με το που περναει εμενα κανει ενα γρηγορο δεξια και παλι αριστερα και βρισκεται μπροστα απο τον ετερο γερμανο που του την ειχε σπασει μιας και κοντευε να καψει τις λαμπες της μεγαλης σκαλας απο το πολυ σινιαλο. μη με ρωτησετε πως εκανε την μανουβρα με αμαξι στα -ουτε- 25 μετρα μπροστα μου με τετοιες ταχυτητες. το εκανε επειδη..μπορουσε!!
και θα πει καποιος τωρα πως οκ τον περασε εστω απο δεξια και συνεχιζει ακαθεκτος την απογειωση. αμ δε...
το ζωο λοιπον, ο τσαμπα μαγκας του οποιου μαλλον η μανουλα του, του ειχε πει καποτε πως ειναι ο πιο γαματος του κοσμου ολου, κατι το οποιο προφανως το ενστερνιστηκε και βαλθηκε να το αποδεικνυει οπου βρισκει, ξεκινα μια σειρα απο φρεναρισματα με προφανη σκοπο, να...μαλωσει τον ταπεινο αστερατο που δεν εκανε στην ακρη. να μας ταλαιπωρησει δηλαδη μιας και θα επρεπε να κοψω εγω και οι οπισθεν εμου και και και...
στο τελος σχεδον το κοκαλωνει, αντε να εφτασε μεχρι τα 20κμ/ωρα και ο πισω πλακωνεται μιας και δεν ειχε καταλαβει ακριβως μεχρι που ηθελε να την παει την δουλεια ο αλλος. στην ολη φαση ειμαστε σχεδον διπλα μιας και εχω κοψει και εγω μη μπορωντας να αποκωδικοποιησω επ ακριβως την συμπεριφορα αυτη που πρωτη φορα εβλεπα. η ετσι του μερκ του κανει νοηματα να κανει στην ακρη και ο ετσι εχει μεινει μαλακας. εν το μεταξυ ο μαγκας ο βαρυς παταει μιση γκαζια και εξαφανιζεται. μπορει και να σκεφτηκε '..αντε παρε ξανα φορα ψοφιμι...' -
Δε θα γινουμε ανθρωποι ποτε.
-
Ζώα πραγματικά. Την είδε πολύ μάγκας. Και τι επρεπε να κανει η μερκ που δεν μπορούσε να πάει δεξιά...
-
Δε θα κάνουμε εμείς τον τροχονόμο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε στην άκρη να περάσει ο herass (όλα τ' άλλα είναι για να δικαιολογήσουμε την aheraντοσύνη μας και μόνο)
(πρόκειται για την κλασσικότατη περίπτωση ☆πανακίου, που έχουμε συζητήσει στο παρελθόν, την οποία κάποιοι είτε ασπάζονται είτε δεν παίρνουν είδηση επειδή κινούνται αποκλειστικά στην αριστερή με πολλά)
Sent from my SM-N9005
-
Δικινητος vitaroβλακας γυρω στα 50 με 4 ατομα μεσα,και φουλ μπαγκαζια,ηθελε να μπει μεσα στην παραλια (αμμος φουλ),για να δουμε ολοι ποσο μεγαλη την εχει (την δεξιοτεχνια στην τετρακινηση που δεν ειχε...)...και να ξεφορτωσει διπλα στις πετσετες των παρευρισκομενων.
Αποτελεσμα:Κολλησε μεχρι το πατωμα το κατα τα αλλα υπερυψωμενο vitaraκι,και μετα απο ενα μισαωρο γκαζωματα/μπρος πισω/βαλε πετρες απο κατω/μπειτε 40 ατομα επανω για βαρος,προκαλωντας τον πανικο στην μικρη παραδισενια παραλια...
Στο τελος ηρθε ενα αγροτικο και τον ξεκωλλησε τον μπετοβλακα... -
Αχχ κανένας δεν βιντεοσκοπούσε;
-
Έχω παρκάρει κανονικά έξω από μεγάλο κατάστημα (στα δεξιά του δρόμου) και βγαίνω έξω και βλέπω παπάκι παρκαρισμένο παράλληλα με τη μούρη μου παρκαρισμένο, με κλείνει κανονικότατα δηλαδή. Αφού αναστάτωσα όλη τη γειτονιά βγήκε το γίδι με ύφος αγελάδας σα να μη τρέχει τίποτα.. Οι παναγίες από το ένα έμπαιναν από το άλλο έβγαιναν
Αν είχα κανά χρέπι θα το έριχνα κάτω πραγματικά, μ'εκνευρίζει απίστευτα τέτοιος σταχιρδισμός εμένα που 'μαι ήρεμος και συνετός άνθρωπος
-
γιατι δε το ριχνες με το ποδι?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
γιατι δε το ριχνες με το ποδι?+1
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]