-
Ποδηλάτης χτες το βράδυ στις 12 παρά στη λ. Βουλιαγμένης. Όλα καλά μέχρι εδώ, για να προλάβω μερικούς μερικούς.
Αλλά βρε άνθρωπε του Θεού, πού πηγαίνεις χωρίς το παραμικρό φως πάνω σου; Είναι δυνατόν; Και μάλιστα με μαύρα ρούχα; Αδιανόητος ο τύπος*, αδιανόητοι κι εσείς που δεν έχετε αναφέρει τόσες και τόσες σελίδες ότι το μεγάλο πρόβλημα των ποδηλατών είναι η ορατότητα. Ειδικά τη νύχτα, είναι πολύ εύκολο να είσαι ορατός από πολύ μακριά.
*Και μάλιστα δε φαινόταν μπατίρης ταλαίπωρος. Συμπαθητικό hardtail, κράνος, το ήθελε και το έκανε, δε βρέθηκε εκεί ξεχασμένος.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ποδηλάτης χτες το βράδυ στις 12 παρά στη λ. Βουλιαγμένης. Όλα καλά μέχρι εδώ, για να προλάβω μερικούς μερικούς.Αλλά βρε άνθρωπε του Θεού, πού πηγαίνεις χωρίς το παραμικρό φως πάνω σου; Είναι δυνατόν; Και μάλιστα με μαύρα ρούχα; Αδιανόητος ο τύπος*, αδιανόητοι κι εσείς που δεν έχετε αναφέρει τόσες και τόσες σελίδες ότι το μεγάλο πρόβλημα των ποδηλατών είναι η ορατότητα. Ειδικά τη νύχτα, είναι πολύ εύκολο να είσαι ορατός από πολύ μακριά.
*Και μάλιστα δε φαινόταν μπατίρης ταλαίπωρος. Συμπαθητικό hardtail, κράνος, το ήθελε και το έκανε, δε βρέθηκε εκεί ξεχασμένος.
Πριν τους δουμε, τους εχουμε πατησει. Μετα κανουμε μοκο μη μας βρει κανα μπελας. Για αυτο δεν το αναφερουμε
Αμα ο αλλος ειναι βλακομετρο, τι να του κανεις, τι να του πεις. -
Ενας ΚΟΠΑΝΟΣ εβαλε το ποδηλατο του στη διαχωριστικη μπαρα που υπαρχει σε θεση σταθμευσης μοτοσυκλετων.
Το τιμονι του που προεξεxει εκει που το κλειδωσε, επιανε μια θεση απο μονο του αφου ισα ισα χωρουν δυο μηχανες.
Απο την αλλη μερια ετσι οπως το εβαλε, αφησε μια σπεσιαλ γρατζουνια στο τεποζιτο απο ενα Bandit.
Ξεπαρκαροντας του πηρα ξοφαλτσα τη ζαντα με τον μπροστα τροχο μου και εγινε σαν στραβοχυμενος λουκουμας.Ας προσεχε.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ενας ΚΟΠΑΝΟΣ εβαλε το ποδηλατο του στη διαχωριστικη μπαρα που υπαρχει σε θεση σταθμευσης μοτοσυκλετων.
Το τιμονι του που προεξεκει εκει που το κλειδωσε, επιανε μια θεση απο μονο του αφου ισα ισα χωρουν δυο μηχανες.
Απο την αλλη μερια ετσι οπως το εβαλε, αφησε μια σπεσιαλ γρατζουνια στο τεποζιτο απο ενα Bandit.
Ξεπαρκαροντας του πηρα ξοφαλτσα τη ζαντα με τον μπροστα τροχο μου και εγινε σαν** στραβοχυμενος λουκουμας.**Ας προσεχε.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αλλά βρε άνθρωπε του Θεού, πού πηγαίνεις χωρίς το παραμικρό φως πάνω σου; Είναι δυνατόν; Και μάλιστα με μαύρα ρούχα; Αδιανόητος ο τύπος*, αδιανόητοι κι εσείς που δεν έχετε αναφέρει τόσες και τόσες σελίδες ότι το μεγάλο πρόβλημα των ποδηλατών είναι η ορατότητα. Ειδικά τη νύχτα, είναι πολύ εύκολο να είσαι ορατός από πολύ μακριά.Εϊχα αναφέρει προ καιρού το περιστατικό όπου πήγα να περάσω με το αυτοκίνητο από διασταύρωση όπου είχα STOP, νύχτα πίσα σκοτάδι χωρίς φωτισμό ο δρόμος, σταμάτησα, δεν είδα τίποτα στον κάθετο δρόμο και με το που πάω να ξεκινήσω περνάει από μπροστά μου ποδηλάτης χωρίς κανένα φως ή αντίστοιχο ρούχο Και όταν του έβαλα τις φωνές από το παράθυρο, μου απάντησε: 'άντε γαμήσου ρε παλιοαδερφή'
-
Καλά σου είπε. Μα επιτρέπεται να είσαι Global Moderator και να γράφεις ολόκληρες τις βρισιές; Γράψ' το 'άντε γ...σου', θα καταλάβουμε.
-
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Δε θυμάμαι τι του είχα πει αλλά αν νομίζεις ότι το θέμα είναι οι βρισιές, ΟΚ.
Ομως νομίζω ότι δεν είναι αυτό το σημαντικό.
Οχι μόνο το ό,τι κινείται μέσα στο σκοτάδι χωρίς φώτα αλλά και το ότι ενώ βλέπει ότι βγαίνει αυτοκίνητο που πιθανά δεν τον έχει δει, επιλέγει να προχωρήσει αντί να κάνει κάτι για να μη βρεθεί στο νοσοκομείο. -
Μη τσιμπας μωρη παλιααδερφη!
Οσο για τις αυτοκτονικες τασεις πεζων και ποδηλατων ... ειναι κλασσικο φαινομενο.
Λιγες ειναι οι περιπτωσεις πλεον που θα λυπηθω αν χτυπησω καποιον.
Οταν περνανε μπροστα μου και κοιτουν επιδεικτικα απο την αλλη μερια η με γραφουν στ'αρχιδια τους, η διασχιζουν διαγωνια το δρομο με το πασο τους τοτε δε μου καιγεται καρφακι οσα πλευρα και αν τους σπασω αν δεν προλαβω να φρεναρω. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
.... δε μου καιγεται καρφακι οσα πλευρα και αν τους σπασω αν δεν προλαβω να φρεναρω.εγω το τρεξιμο/ταλαιπωρια βαριεμαι περισσότερο και το αμαξι μου που θα παθει ζημια....
χθες βρισκομενος στην εθνικη Ιωαννινων-Αθηνων, πηγαινοντας γυρω στα 80-90, αποφασιζει πεζος να διασχισει το δρομο με γοργο ρυθμο και ενω με βλεπει οτι ερχομαι και πισω μου δεν ηταν κανενα αμαξι,τρεχει να περασει, κατι του πεφτει και γυρναει και σταματαει στη μεση του δρομου και κοιταγε κατω
ευτυχως δεν ετρεχα παρα πολυ και ειχα και καποια αποσταση, αλλιως.... -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Οσο για τις αυτοκτονικες τασεις πεζων και ποδηλατων ... ειναι κλασσικο φαινομενο.
Οταν περνανε μπροστα μου και κοιτουν επιδεικτικα απο την αλλη μερια η με γραφουν στ'αρχιδια τους, η διασχιζουν διαγωνια το δρομο με το πασο τους τοτε δε μου καιγεται καρφακι οσα πλευρα και αν τους σπασω αν δεν προλαβω να φρεναρω.Υπερβολικο σε βρισκω. Εχεις εμπλακει ποτε σε ατυχημα με τραυματισμο ?
Οταν με ειχαν τρακαρει με την μηχανη ενω δεν εφταιγα καθολου σκεφτομουν για μερες τι θα μπορουσα να ειχα κανει ωστε να μην ειχε συμβει το ατυχημα.
Σκεψου οτι εγω ειχα τον τραυματισμο και τις βιδες στον καρπο, οχι ο αλλος.Εδω βλεπεις τραυματια στον δρομο και σφιγγεται η καρδια σου παρ'οτι δεν εχεις δει το ατυχημα και λες οτι θα χτυπησεις καποιον και δεν τρεχει μια ?
Αλλο πραγμα το δεν φταιω , δεν προλαβα να κανω κατι, κριμα τον ανθρωπο, και αλλο στα @@ μου. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Οταν περνανε μπροστα μου και κοιτουν επιδεικτικα απο την αλλη μερια η με γραφουν στ'αρχιδια τους, η διασχιζουν διαγωνια το δρομο με το πασο τους τοτε δε μου καιγεται καρφακι οσα πλευρα και αν τους σπασω αν δεν προλαβω να φρεναρω.Υπερβολικο σε βρισκω. Εχεις εμπλακει ποτε σε ατυχημα με τραυματισμο ?
Οταν με ειχαν τρακαρει με την μηχανη ενω δεν εφταιγα καθολου σκεφτομουν για μερες τι θα μπορουσα να ειχα κανει ωστε να μην ειχε συμβει το ατυχημα.
Σκεψου οτι εγω ειχα τον τραυματισμο και τις βιδες στον καρπο, οχι ο αλλος.Εδω βλεπεις τραυματια στον δρομο και σφιγγεται η καρδια σου παρ'οτι δεν εχεις δει το ατυχημα και λες οτι θα χτυπησεις καποιον και δεν τρεχει μια ?
Αλλο πραγμα το δεν φταιω , δεν προλαβα να κανω κατι, κριμα τον ανθρωπο, και αλλο στα @@ μου.ειναι μερικοι που ειναι εντελως ζωα (βασικα τα ζωα ειναι πιο προσεκτικα απο αυτους)
ε γι αυτους ουτε κι εγω θα στεναχωρηθώ ιδιαίτερα -
Αλλο πραγμα το δεν φταιω , δεν προλαβα να κανω κατι, κριμα τον ανθρωπο, και αλλο στα @@ μου.δυστηχως μερικοι που κοβουν τον δρομο σε ασχετα μερη οταν εισαι 10-5 μετρα απο αυτους και σε βριζουν κιολας πρεπει να παρουν ενα μαθημα...
-
Κολλάς το χερι στην κορνα και φωναζεις μπρρρρρρρρττττ προβατο
-
Κολλάς το χερι στην κορνα και φωναζεις μπρρρρρρρρττττ προβατοη μοιρα των προβατων ειναι καποια στιγμη να καταληξουν στη σφαγη
-
Κολλάς το χερι στην κορνα και φωναζεις μπρρρρρρρρττττ προβατοκαι εισπραττεις ενα κωλοδαχτυλο οπως παντα been there done that..
meanwhile in murica
-
Για να μην παρεξηγηθω, τα χω γραψει και στο παρελθον.
Θα φρεναρω, θα αλλαξω πορεια θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να μην πατησω το ΓΙΔΙ που στην καραπ#τσακλαρα του ολα, περναει χυμα το δρομο ενω πιο κατω εχει διαβαση. Ενα το κρατουμενο.
ΟΜΩΣ ... εαν παρ'αυτα δεν αποφυγω το μοιραιο, ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ! Δε θα μου καει καρφακι, θα σφιχτει η καρδια μου οκ, θα νοιωσω ασχημα αλλα μεχρι εκει. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!
Ναι, εχω εμπλακει σε τροχαιο με πεζο, δεν υπηρξε τραυματισμος απο μεριας του (ισως βεβαια οταν εφτασε σπιτι του να τον πονουσε και κατι) ομως ο π#%τανας γιος (ηταν και 40φευγα) πηγε να φυγει και εγω ξαπλα στο δρομο να σηκωνομαι και να τρεχω να τον προλαβω παρατωντας τη μηχανη στη μεση του δρομου.
Φυσικα ουτε μισο € για τα 'σπασμενα'. Παρε και τον τσαμπουκα απο τον ηλιθιο του στυλ 'Ετρεχες' 'αφου με ειδες' και κατι αλλα.Σεβομαι τους πεζους, σταματαω στις διαβασεις, κοβω να περασουν οταν πεταγονται σαν τα γιδια εκει που ΔΕΝ πρεπει, αλλα τρελαινομαι απιστευτα οταν θα απαιτησουν το δικιο τους απο εκει που δεν υπαρχει ειδικα οταν επιδεικτικα περνανε μπροστα μου λες και εγω θα πρεπει να ριξω αγκυρα για να σταματησω.
Σε τροχαιο οπως ειπα εχω εμπλακει με πεζο,να τραυματιστει βαρια ομως οχι.
Εαν ποτε προκυψει κατι τετοιο (απευχομαι) και βρισκεται ΕΚΤΟΣ διαβασης, η αδικαιολογητως επανω σε δρομο ποσο μαλλον οταν κοντα βρισκεται διαβαση, σε μετεπειτα δικαστηρια κτλ θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να το θυμαται μια ζωη.Ειναι καποιες μικρες λεπτομερειες που εαν εδινε ο κοσμος σημασια, θα ειχαμε πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης.
3 χλμ κανω μεχρι το κεντρο και ο δρομος ειναι σαν φλιπερακι. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Μη τσιμπας μωρη παλιααδερφη!Οσο για τις αυτοκτονικες τασεις πεζων και ποδηλατων ... ειναι κλασσικο φαινομενο.
Οταν περνανε μπροστα μου και κοιτουν επιδεικτικα απο την αλλη μερια η με γραφουν στ'αρχιδια τους, η διασχιζουν διαγωνια το δρομο με το πασο τους τοτε δε μου καιγεται καρφακι οσα πλευρα και αν τους σπασω αν δεν προλαβω να φρεναρω.να εύχεσαι να μην είμαι εγώ γιατί μετά θα σηκωθώ και θα σου σπάσω το αμάξι και τα μούτρα!!!
-
ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ
-
Σε τετοιες καταστασεις που το μοιραιο μπορει να αποφευχθει, βοηθαει αρκετα να μην εχει ABS το αυτοκινητο.
Με τα χρονια, ξερεις ενστικτωδως που μπλοκαρουν οι τροχοι, ποσο χρειαζεται για φρεναρισμα κλπ...
Οταν λοιπον βλεπεις το ζωο να περναει αμεριμνο το δρομο και οι συνθηκες το επιτρεπουν, πατας τη φρενια και το στριγγλισμα των ελαστικων ξυπναει τα αρχεγονα ενστικτα επιβιωσης των πεζων... στην κυριολεξια μπορεις να δεις ττο σφιγκτηρα τους να συσπάται ακαριαια και την ανδρεναλινη να πλημμυριζει το κορμι τους...
-
Απλά κορνάρεις από μακριά.Γιατί να φθείρεις το αυτοκίνητο;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]