Για να μην παρεξηγηθω, τα χω γραψει και στο παρελθον.
Θα φρεναρω, θα αλλαξω πορεια θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να μην πατησω το ΓΙΔΙ που στην καραπ#τσακλαρα του ολα, περναει χυμα το δρομο ενω πιο κατω εχει διαβαση. Ενα το κρατουμενο.
ΟΜΩΣ ... εαν παρ'αυτα δεν αποφυγω το μοιραιο, ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ! Δε θα μου καει καρφακι, θα σφιχτει η καρδια μου οκ, θα νοιωσω ασχημα αλλα μεχρι εκει. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!
Ναι, εχω εμπλακει σε τροχαιο με πεζο, δεν υπηρξε τραυματισμος απο μεριας του (ισως βεβαια οταν εφτασε σπιτι του να τον πονουσε και κατι) ομως ο π#%τανας γιος (ηταν και 40φευγα) πηγε να φυγει και εγω ξαπλα στο δρομο να σηκωνομαι και να τρεχω να τον προλαβω παρατωντας τη μηχανη στη μεση του δρομου.
Φυσικα ουτε μισο € για τα 'σπασμενα'. Παρε και τον τσαμπουκα απο τον ηλιθιο του στυλ 'Ετρεχες' 'αφου με ειδες' και κατι αλλα.
Σεβομαι τους πεζους, σταματαω στις διαβασεις, κοβω να περασουν οταν πεταγονται σαν τα γιδια εκει που ΔΕΝ πρεπει, αλλα τρελαινομαι απιστευτα οταν θα απαιτησουν το δικιο τους απο εκει που δεν υπαρχει ειδικα οταν επιδεικτικα περνανε μπροστα μου λες και εγω θα πρεπει να ριξω αγκυρα για να σταματησω.
Σε τροχαιο οπως ειπα εχω εμπλακει με πεζο,να τραυματιστει βαρια ομως οχι.
Εαν ποτε προκυψει κατι τετοιο (απευχομαι) και βρισκεται ΕΚΤΟΣ διαβασης, η αδικαιολογητως επανω σε δρομο ποσο μαλλον οταν κοντα βρισκεται διαβαση, σε μετεπειτα δικαστηρια κτλ θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να το θυμαται μια ζωη.
Ειναι καποιες μικρες λεπτομερειες που εαν εδινε ο κοσμος σημασια, θα ειχαμε πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης.
3 χλμ κανω μεχρι το κεντρο και ο δρομος ειναι σαν φλιπερακι.