-
Σφαλιαρα. Παει να σε σκοτωσει, το παιζει τρελιτσα, και μετα σε λεει και μαλακα? Σφαλιαρα. Τελος.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σφαλιαρα. Παει να σε σκοτωσει, το παιζει τρελιτσα, και μετα σε λεει και μαλακα? Σφαλιαρα. Τελος.Σορρυ Kacey δεν εχω τα λεφτα για αποζημιωσεις απο τυχον δικαστηρια μηνυσεις ή οποιαδηποτε εξαγορα καταδικης.
Να κανω κομφετι κανενα καθρεπτη 'ουπς, δεν τον ειδα, θες να φωναξουμε ασφαλιστικη' ???
(που εκει μπορει να τσιμπησεις ανασφαλιστο λαβρακι οποτε φωναζεις και τροχαια! ) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πότε θα μάθετε πως οποιαδήποτε συνομιλία με γυναίκα οδηγό είναι χάσιμο χρόνου;
Νομίζουν πως ΠΑΝΤΑ θέλουμε να τις γαμήσουμε, γι'αυτό και τους πιάνουμε κουβέντα!Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1000
Αμα το πας ευγενικα, εισαι χαμενος, σε γραφουν στα τετοια τους.
Εχω βρει τον τροπο να τους τραβαω την προσοχη, αν το θεμα το θεωρω σοβαρο (σκασμενο λαστιχο, ροδα που παιζει κλπ).
Κορνα, θυμωμενο υφος στυλ ασφαλιτη και νοημα 'κατεβασε τζαμι να σου πω' τυπου Τραμπακουλα ταξιτζη (χωρις τα κωλοδαχτυλα) .
Αναγνωριζουν οτι δεν προκειται για καμακι οποτε γινεαι η δουλεια και εχω και τη συνειδηση μου ησυχη. Μιλαω παντα πρωτος με το που κατεβαινει το τζαμι 2 δαχτυλα, με υφος διαταγης 'ΤΟ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ' για να μη μπω σε διαδικασια 'τι θες ρε?'/'Ποιος νομιζεις οτι εισαι' και τετοια.Μαλλον θυμουνται το μπαμπα τους που ηταν αυστηρος και κανουν μοκο, και λενε και ευχαριστω. Παντως δουλευει.
@Morx
Σε ενα απο τα βιντεακια με funny και τετοια, παει ενας μαλακας στο φαναρι και ριχνει μια γατα μεσα σε ενα αυτοκινητο και η οδηγος παθαίνει τραλαλά. Κανε το ιδιο. Guaranteed success, -
Ωραια λύση σε λιγες μερες που θα κυκλοφορώ και με το σκουτερ!!
Θα εχω μια προχειρη γατα κατω απο το καθισμα!
(θα ειναι θυμωμενη κιολας απο τις λακουβες ) -
http://www.independent.co.uk/news/uk/ho ... 86662.html
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ρε μλκα Κέισι, να εκανα τι? Να φτασω στη δουλεια μου κανα 2ωρο μετα αφου αναλυσω μαζι της το φεμινισμο, την πολιτικη, τον καιρο και δε ξερω 'γω τι αλλο;Ενα απ'οσα μου περασαν απο το μυαλο ηταν να της αμολησω μια ροχάλα σπεσιαλ μιας και ημουν κρυωμενος τις τελευταιες μερες και να την αφησω να σκουπιζεται. Εσυ τι θα εκανες στη θεση μας πες μου.
ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΝΑ ΤΗ ΠΛΑΚΩΝΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΝΑ ΤΗ ΞΕΣΚΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑΓΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΑΚΑ ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ.
Περα απο τη πλακα, ο morx εχει δικιο. Δεν ασχολεισαι με τα ζωα, απλα καποια στιγμη που θα χασει τη ροδα της και θα προκαλεσει καραμπολα θα το σκεφτεται οτι καποιος της ειπε σε ενα φαναρι οτι κουνιωταν η ροδα της, αλλα δεν τον ακουσε και θα κατσει απανω στα αγγουρια μετα.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Σφαλιαρα. Παει να σε σκοτωσει, το παιζει τρελιτσα, και μετα σε λεει και μαλακα? Σφαλιαρα. Τελος.
Σορρυ Kacey δεν εχω τα λεφτα για αποζημιωσεις απο τυχον δικαστηρια μηνυσεις ή οποιαδηποτε εξαγορα καταδικης.
Να κανω κομφετι κανενα καθρεπτη 'ουπς, δεν τον ειδα, θες να φωναξουμε ασφαλιστικη' ???
(που εκει μπορει να τσιμπησεις ανασφαλιστο λαβρακι οποτε φωναζεις και τροχαια! )Για αυτο σου ειπα σφαλιαρα και οχι μπουνια. Δεν κανει ζημια, δεν αφηνει σημαδια, δεν δεν δεν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σορρυ Kacey δεν εχω τα λεφτα για αποζημιωσεις απο τυχον δικαστηρια μηνυσεις ή οποιαδηποτε εξαγορα καταδικης.
(που εκει μπορει να τσιμπησεις ανασφαλιστο λαβρακι οποτε φωναζεις και τροχαια! )Για αυτο σου ειπα σφαλιαρα και οχι μπουνια. Δεν κανει ζημια, δεν αφηνει σημαδια, δεν δεν δεν.
Ναι εχεις ενα Point, ομως και παλι... χειροδικια, μαρτυρες ιστοριες και αλλα συναφη.
Μπορει να την πιασει και κανενα αμοκ να παρει φορα να στουκαρει πουθενα.... -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Φίλε λεμον, εχεις πέσει ποτε σε πυκνή ομίχλη και γνωρίζεις την πραγματική χρήση των φανων αυτών ;
και γαμω ειναι οι φανοι ρε συ μονστερ, αλλα δε ζουμε σε φαρο στη Σκωτια.
Τα καγκουρα τους εχουν αναμμενους για να πανε στο περιπτερο. Οι περισσοτεροι Ελληνες δεν βλεπουν ομιχλη ποτε στη ζωη τους, και οταν εχει ομιχλη δεν οδηγουν.Στην ελλαδα θα τους χρειαστείς πραγματικα 4-5 φορές στη ζωη του κάθε οχήματος, ειδικα αν είσαι χρήστης του νότιου τμήματος.
Όταν τους χρειαστείς πραγματικα πρεπει να σβησεις τα πορείας μένοντας μόνο με αυτούς και τα θέσεις γιατι αλλιώς κανείς μια τρύπα στο νερό... Αυτο για να δει ο λεμον πόσο χαζό ειναι το επιχείρημα του -
Έχω σπάσει καθρέφτη γκομενας με κοκκαλινο γάντι μηχανης... Δεν το περηφανευομαι, το ξέρω οτι έκανα μλκ αλλα με είχε φτάσει στο αμην...
Για κανά χρόνο περίμενα μπουγιουρντι απο όργανο της τάξης αλλα τελικά δεν, λες να έβαλε μυαλο ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φίλε λεμον, εχεις πέσει ποτε σε πυκνή ομίχλη και γνωρίζεις την πραγματική χρήση των φανων αυτών ;Για πε, είμαι όλος αυτιά :σίφτυ:
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- Κατεβάζετε το τζάμι να σας πω; (η ευγένεια με μάρανε)
- Μου κάνει νόημα εμφανώς ξυνισμένη σε στυλ μιλάω ρε τι θες...
- Ο πίσω τροχός παίζει πολύ, μήπως είναι καλό να τον ελέγξετε;
- εε;
- Λέω ο τροχοοοος παίζει....
- Αστον να παίζει.
- Ναι αλλά από όσο ξέρω μόνο τα ds πήγαιναν με 3 ρόδες... - Αντε μαμήσου ρε.
καμμενο
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Τα ποδήλατα δεν πρέπει να κινούνται στους ίδιους δρόμους με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, το παραμικρό λάθος, η ελάχιστη απροσεξία και ξέρουμε ποιός θα είναι ο χαμένος, όποιος το κάνει παίρνει χοντρό ρίσκο και είναι με δική του ευθύνη γιατί ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα έχει τη στιγμή του, το να νομίζεις ότι δεν θα σου τύχει μια αναποδιά στους ακατάλληλους δρόμους μας ή με οδηγούς αδιάφορους και ηλίθιους δίπλα σου ή ότι οι άλλοι πάντα θα σε προσέχουν είναι η μέγιστη ουτοπία.
Προφανως και αυτα που λες, σε χωρες που υπαρχει κουλτουρα ποδηλατου, ειναι ακυρα.
Κι οι ολλανδοι το 70 το ιδιο ουνοι ηταν, και αυτη η νοοτροπια αλλαξε
υπήρχε απόφαση από την πολιτεία για να φτιάξουν ( ενσωματώσουν )ποδηλατόδρομους στα πολεοδομικά τους σχέδια πρίν μερικές δεκάδες χρόνια πρίν αναπτυχθούν οι μεγαλουπόλεις τους και πριν αυξηθούθν τα αυτοκίνητα, τους έφτιαξαν, τους έδωσαν στο πόπολο και όλα τα άλλα ήρθαν μόνα τους, όταν είδε ο κόσμος ότι δεν κινδυνεύει από τα αμάξια κάνουν τις δουλειές τους με τα ποδήλατα ( γ
Αφου δεν το ξερεις το θεμα, γιατι σωνει κ καλα πρεπει να γραψεις την εξυπναδα σου; Πριν λιγες σελιδες ενα ντοκυμαντερ λεει ακριβως τι εγινε στην ολλανδια. Πηχτρα στα αμαξια ηταν ( και ειναι) και φαρδεις δρομους μαλλον στον υπνο σου τους ειδες. Στα πρωτα χρονια δε ειχαν και πολλα ατυχηματα ακριβωσ επειδη το ποδηλατο δεν ηταν στο επικεντρο.
Επιπλεον στο παρισι η φαση ξεκινησε οπως τωρα με την Αθηνα, ποδηλατα μαζι με αμαξια. -
πωωωωωωωωωω αρχισαν παλι τα δικα τους!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είμαι πίσω από Citroen C3 λευκό 1.4 diesel (κλασσική συνταγή). Παρατηρώ ότι η πίσω δεξιά ρόδα παίζει πολύ λες και είναι έτοιμη να φύγει. Η οδηγός μιλάει στο κινητό πηγαίνοντας με τουλάχιστον 90 km/h. Στο φανάρι πάω δίπλα της και της κάνω νόημα.- Κατεβάζετε το τζάμι να σας πω; (η ευγένεια με μάρανε)
- εε;
- Αστον να παίζει.
- Ναι αλλά από όσο ξέρω μόνο τα ds πήγαιναν με 3 ρόδες...
- Αντε μαμήσου ρε.
Eμεινα να γελάω σαν χάχας. Θα ήθελα να δω τι θα έλεγε αν ήταν στο Πακιστάν-Σ.Αραβία και λοιπές πολιτισμένες χώρες. Τσόκαρα.
Τουλαχιστον μια μουτζα δεν της εριξες;
Κατσε και γελα. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
:metalo:
(θα ειναι θυμωμενη κιολας απο τις λακουβες )Παρε σκηνικο με κότα,
υπαρχει και σε εκδοχη με γάτα (η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πότε θα μάθετε πως οποιαδήποτε συνομιλία με γυναίκα οδηγό είναι χάσιμο χρόνου;
Νομίζουν πως ΠΑΝΤΑ θέλουμε να τις γαμήσουμε, γι'αυτό και τους πιάνουμε κουβέντα!+1
εχω παρατηρησει οτι αν αφησεις γυναικα οδηγο να περασει ,οι περισσοτερες δεν σου κανουν νεύμα 'ευχαριστω' , σε αντιθεση με τους αντρες που χαιρετανε σχεδον παντα
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
:metalo:
(θα ειναι θυμωμενη κιολας απο τις λακουβες ) -
και φαρδεις δρομους μαλλον στον υπνο σου τους ειδες.
Nτρίφτερ μάλλον στον δικό σου ύπνο είδες ότι έγραψα για φαρδείς δρόμους, έχεις προκατάληψη φιλαράκι, αυτό μόνο και τίποτα άλλο, όσο για το ποιός γράφει εξυπνάδες και ποιός έξυπνα πράγματα ας το κρίνουν άλλοι.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
- Κατεβάζετε το τζάμι να σας πω; (η ευγένεια με μάρανε)
- εε;
- Αστον να παίζει.
- Ναι αλλά από όσο ξέρω μόνο τα ds πήγαιναν με 3 ρόδες... - Αντε μαμήσου ρε.
καμμενο
Και τα ζε-εσ-α βεβαιως βεβαιως...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]