Ο γιος του κουπεα;
Latest posts made by morx
-
RE: Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]
απο το 1 μεχρι το 10 ποσο καβλοτικ ειναι για τους φαν των 2 τροχων;;
-
RE: Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα
Ο χρήστης Son Of My Father έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5760886/Κοιτάξτε που είναι το ρελαντί και η θερμοκρασία!
Ο κινητηρας δεν ειναι σε λειτουργια και η βελονα του στροφομετρου στο στοπ της.
Η θερμοκρασια, δεν εχει παυλες ή τελοσπαντων ενδειξη 90 βαθμων και επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αυτο το αυτοκινητο δεν εχω αποψη. -
RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........
στα diesel εχω την εντυπωση οτι αλλαζει ο χρονισμος του ψεκασμου. (και η διαρκεια φυσικα)
-
RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........
1 λιτρο λαδι στα 100χλμ ειναι χειροτερη καταναλωση και απο προσμειξη διχρονου 250cc Motocross.
Χοντρο προβλημα στα ελατηρια πιστονιου.
Χοντροτερο προβλημα σε περιπτωση τροχαιου ελεγχου.. καθως κινηση οχηματος μαζι με ενα πεπλο μυστηριωδους ομιχλης = προστιμο.
Αυτα με τι επιδοσεις; -
RE: Πολυμερισμός - θάμπωμα φαναριών
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Από τον Οκτώβριο που έφτιαξα τα δικά μου & μέχρι στιγμής είναι σαν καινούργια & το βλέπω να κρατάει για πολύ καιρό ακόμα!Δεν ξερω, λογικα καπου στο καλοκαιρι ποσταρα τη φωτο εγω...
Ακομα ειναι μια χαρα, παρ'ολα τα τριψιματα σε βουρτσες πλυντηριων και αρκετα χλμ σε Ε.Ο. σε ολες τις καιρικες συνθηκες. -
RE: Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα
προφανως καποιος θελει να ανεβασει το μεσο ορο τιμης στα του '08 ....
-
RE: Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Ασ μου εξηγησει καποιος γτ σχεδον οσες γυναικες ξερω(αν οχι ολες)που οδηγουν εχουν προβλημα με το λευγιε ταχυτητων;;;;Τι εννοεις;;
Απ'οσες ξερω, ολες το 'χουν. Πιανουν το λεβιε με παθος.
Μονο μια μπορω να σκεφτω, που κυριολεκτικα μαγειρευει οταν οδηγαει.
Απο 4η σε 3η αντι για 5η ... Ζορισμα 1η εν κινησει με το κουμπωμα να φτανει ο λεβιες σχεδον στο ταμπλω... για τετοιο πεισμα. -
RE: Τέλη κυκλοφορίας
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το ίδιο λέμε...
ευχαριστω
ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ!!!ΟΧΙ! Να φυγεις να πας αλλου!!