Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ταξιδια (=διοδια) με τη μηχανη με καυσωνες και ζεστες πολλες την εχω κοψει .. (το γηρας...), οποτε συνηθως πλεον το βιωνω απο τη μερια του αυτοκινήτου.
Δεν εχω κανενα προβλημα να τους αφησω ολους τους 2τροχους να περασουνε αν εχει καυσωνα ή βροχη.
Φανταζομαι αμα τυχει να εισαι το αυτοκινητο απο πισω μου παλι τα ιδια θα λες και για μενα....
just so you know...'ζμπουτσαμ' και εσύ και η βιασύνη σου
Πετυχαίνεις και σκεπτόμενους οδηγούς μηχανής (που δεν σκέφτονται μόνο την πάρτη τους δηλαδή).
Δεν θεωρώ ότι κακώς υπάρχουν στο δρόμο οι μηχανόβιοι (αν αυτό κατάλαβες).
Μπορεί να είναι επιλογή τους η μετακίνηση με τη μηχανή, οπότε θεωρητικά θα έπρεπε να πω (ή ο καθένας) 'ήξερες ότι θα βρέχει, στα @@ μου, κάτσε και βρέξου' (ή αντίστοιχα για τον καύσωνα).
Όμως όπως κι εγώ θα σκεφτώ τον μηχανόβιο, θεωρώ ότι οφείλει να με σκεφτεί κι αυτός.
Όσο για το θέμα φαναριών-διοδίων, δεν είναι θέμα βιασύνης (ή καθυστέρησης).
Ειδικά μέσα στην Αθήνα, άντε να κερδίσεις 2-5sec. Το θέμα είναι να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπό σου και όχι 'κάνω τη δουλειά μου, στα @@ μου για τους άλλους'.
Και παρότι τους ανοίγω χώρο μέσα στην Αθήνα (κρίμα να κάθονται 'ντάλα ήλιο' ή στη βροχή ακίνητοι στην κίνηση ενώ χωράνε να πάνε παρακάτω), έχω 5 ή 6 σημάδια σε κάθε καθρέφτη όπου ΚΑΝΕΙΣ μηχανόβιος-παπάκιας δεν σταμάτησε να ζητήσει έστω συγνώμη. Στα @@ του και 'γειά σας'.
Τέλος, έξω από το χωρό πολλά τραγούδια λέτε όλοι όσοι οδηγείτε μηχανή. Στα @@ σας και 'αφού χωράω άντε αναπαράξου', αλλά μόλις σας ακουμπήσει-χτυπήσει αυτοκίνητο (με το πλάι γιατί κάπου χωθήκατε για να περάσετε σόνι και ντε), βάζετε τις φωνές και 'δε με είδες βλάκα/ανεγκέφαλε' ή 'εσύ φταις που κουνήθηκες' και 'θα δεις τι θα σου κάνω' κτλ-κτλ.
Αποποίηση ευθυνών στο 100% για το ποιός φταίει. Η 'μαγκιά' μόνο στη θεωρία. (που δεν είναι μαγκιά, αλλά μη-σεβασμός στον διπλανό μας)